![]() |
Lokal patriota :p
|
Jel se to meni čini ili se ovo čudo koliko toliko drži na nogama?
|
sam ti copraj...
dela, ima delaye u neprekidnom radu, ali puno kraće. |
Khm...evo sad je iznenada totalno poludio. Prije 10 min sam morao čekati par sekundi da učita stranicu, sad je učita za manje od sekunde. Meni više niš nije jasno...
|
radi kak je radio i prije. i još uvijek ne vidi extra memoriju. ovo kad ne možeš učitati stranicu je obično znak da radi neki cron job kako bi cache-ao nove podatke, a kad je brz znači da je uspješno cache-ao.
|
Znači i server oče još KEŠa ($) :D He he...
Ona ideja o majicama nebi bila loša, jer mi se ona prijašnja već podosta izlizala :D Pomalo mi ju je sramota i obuči |
Ja takve niti nemam :(
|
Radi solidno zadnjih 20ak sati. Iskreno vec sam se naviko na ovo.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Puno se kudilo, a da nebi isplao da smao kudimo, treba i pohvaliti.
Eto čestitam na tome da je Horza uspio nekako natjerati forum da dela ( a možda i nije već se misteriozno sam popravio u stilu elektrike na FIATima u 80im godinama :D ). : :beer: : cheers2 |
Uopće nije Horza složio nego ja.
Došao sam sa kombinirkama, čekičem i žicom i server se je preporodio. Znao je on da bi moj popravak završio sa bijelim dimom pa je odlučio raditi. |
Svaka čast horza. Danas je stvarno minimalno štekao, samo jednom mi nije htio učitati forum, sve ostalo 5.
|
danas je stvarno bio skoro normalan
|
bi se sta rasteretilo kad bi se stavilo da neregistrirani korisnici ne vide avatare?
ima masu nereganih i njima ionako nije bitno da nas nauce raspoznavat ako su dosli samo taj dan i nikad vise. |
izgleda da je novi kernel proradio :D
Aktivni korisnici: 154 (86 članova i 68 gosta) Khmmm Ne sjecam se da je ikad islo ovako dobro: goood : : goood : : goood : |
Ne radi novi kernel koliko ja znam, radi stari, onaj bez podrške za memoriju veću od 980 MB.
|
Kladivec je napravil svoje. :D
|
@Horza
Ovo ce zvucat glupo, ali jesi li namjestio tu sve?? 2G / 2G, 1G / 3G split HIGHMEM solution for using up to 4 GB of memory HIGHMEM solution for using up to 64 GB of memory Jbg ocigledno je cesto naj***enije:grrr: Ako jesi sry na smetnji. |
Glatko ko bebina guza. To je zbog kave i Mozarta.
|
Citiraj:
a forum radi, to je najbitnije. ima dima... |
Hm. Ja maloprije isao postavit post i nakon 30s ucitavanja pise mi da ne moze postaviti dupli post.
|
Citiraj:
Ako je, to je normalna procedura. Ako nije, onda sranje:D BTW. Ja nisan moga pristupit od nekih 19h pa do sad |
Kada sam osvjezio stranicu nisam imao dupli post.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace tokom dana forum radi odlicno ali pred 18h teze se ucitava ili nikako. |
Citiraj:
Dakle na kraju ti nisi osrtavija niti jedan post, nego je ''server'' reka da je dupli post, iako on to nije ? |
Gle napisao sam post i prijavio mi je da ne moze postaviti duplo u kratkom vremenu.
Inace mi je skinuo reputaciju. :D |
Vidjeh Horzinu obavijest... Čini se da mu ne gine još jedna neprospavana noć :)
|
U obavjesti pise od 0 do 6h, evo sad je 0.45 forum fino radi!
Pozdrav horza :beer: |
Proradio je...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:08. |