![]() |
Ma neznaš o čemu pričaš...kaj da ti velim nakon toga kaj si rekel!
|
A gle ne tražim da se sad složiš jer sam svašta reko , nisam veliki stručnjak, ali znam šta pričam i ne igram nogomet od jučer i znam prepoznat alibi poteze igrača koji nezna šta na terenu treba radit (kad pukneš po golu tek tolko da si puknul, kad skočiš tek tolko da ti ne kažu da se ne boriš, kad trčiš tek tolko da ti ne zamjeraju da niš ne radiš)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nismo:D |
Jos samo 3-4 iljade glasova i mozda budemo prvi. ^^
|
Evo, počeo je ciklus repriza za noćne ptice:)
Do jutra redom: Hrvatska-SAD 1990 Španjolska-Hrvatska 1994 Estonija-Hrvatska 1994 Italija-Hrvatska 1994 |
Evo video o Eduardu i njegovom oporavku :goood::
http://arsenalanalysis.blogspot.com/...-speed-of.html |
Mogli su staviti malo novije tekme, recimo SP 98 a ne ovo ...
Citiraj:
|
Citiraj:
Kvalifikacije za Euro 1996 Slovenija-Hrvatska I Euro 1996 Hrvatska-Turska Hrvatska-Danska Hrvatska-Njemačka |
Kronoloski bas i nije jer u utorak su kvalifikacije za EP 2000 :P, a u pon su tekme s SP 98 weeeeee ( da opet vidim tekmu s švabama :D ) .
|
Citiraj:
Počelo je od 1990 pa dalje...sutra su kvalifikacije za SP 98 a prekosutra SP... Da ne zaboravimo RTL prenosi večeras, igramo sa Mađarima zadnju propremnu pred Euro:) |
Citiraj:
|
Nije baš lijepo krenilo prije tekme http://www.net.hr/sport/page/2008/05/30/0865006.html
|
MA to je normalno...mislim na Šimunića :) , on tak pokazuje simpatije, kad krene đonom iznad glave na svoje onda se trebamo zabrinuti! :)
|
Citiraj:
|
Aj dont lajk vat aj se. Eto i s "top" ekipicom nemremo se sastati s loptom. I upravo dok ovo pisem gool...... ahhhh katastrofa.
|
Loše igramo. Obrana kiksa di stigne (Šimunić je onoga dobro povlačio za dres, valjda mu se neda trčati), veza stoji predaleko od igrača, a ovi se nadigravaju sa nama - i ide im.
Al gol koji smo primili - ja ne kužim. Seljaci od komentatora pričaju da je možda bio faul, a od dvojice igrača, jedan je Pletikosu odgurnuo (malo ali dovoljno), a drugi gol zabio... Al ruku na srce, nismo ništa pokazali, ama baš ništa... |
Ajme majko na što ovo liči,pa da oni protiv trećerazredne Mađarske nemogu 3 dodavanja spojit.Pa derbi Hajduka i Dinama je zanimljiviji i kreativniji od ovog šta večeras gledamo,a još kad vidim onog Šimunića seljačinu kako vuče za dres protivnika unutar 16-est(to mu je izgleda zaštitni znak postao) diže mi tlak više od onog idiota Tomasa.:fuming:
|
Pranjić igra katastrofa. Mislim da nisam vidio da igra gore. Ozljede :(
|
Pa di nadjose ovog komentatora, nema on blage veze.
|
Citiraj:
EDIT: cico NE ZNA pričati hrvatski - pa to je sramota, i on je komentator... |
Koji je ovaj Pletikosa metiljavac...ide lopta a on samo digo rukice umjesto da se popeo šupku na leđa...
|
Citiraj:
Utakmica me je razocarala. Respect Niki Kovacu, obrana je u banani, mislim na simunica, ali kada jedan kiksa kiksaju svi sa njim. Knezevic bi bio puno bolji izbor, ali nisam ja izbornik. Ma samo da mi prodjemo skupinu i da napenalimo nijemce!:beer: |
Ak ovak misle igrat na Euru, bolje da ostanu doma. Ovo nije žalosno, ovo već postaje smiješno kako igraju. Svako veće prvenstvo ista priča. Naprave "senzaciju" u kvalifikacijama, mediji ih dignu u nebo, uvijek i sami igrači tvrde da su jači, bolji, spremniji... i kad prvenstvo treba počet i napokon dođe prilika da se nešto od obećanog pokaže, banana. Po viđenom, Mađari više zaslužuju bit na Euru od nekih drugih reprezentacija. Ovakvu preciznost i brzinu u dodavanjima i agresivnost u obrani stvarno nisam očekivao od njih. Svaka čast na igri
|
Citiraj:
Citiraj:
Po meni, samo Niko Kovač ima prolaznu ocjenu. Jako smo loše igrali. Razvalili su nas u sredini sa kratkim dodavanjima, dok su naši jurili na njih ko slonovi (jer su predaleko stajali). |
Citiraj:
U takvim situacijama se mora malo življe reagirati... |
Ajd ti skoči i odi na loptu, a ja ću te malo odgurnut dok to izvodiš :)
Dobro, ti imaš airbag sada, ali recimo da si profi golman :D |
Vuco, da skratimo-on mu se mogao popet i na leđa i glavu i sudac ne bi ni bekno.
U takvim situacijama se (bez iznimke) svira napadaču. Nije mu ovo prvi put da stane na crtu i ne miče. |
Pomoćni sudac je trebao reagirati u tom slučaju. On je najbolje vidio stanje s boka...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |