![]() |
Ja sam danas stavil na Francusku,Italiju i 4 američka baseballa.Sitnica samo,ulog 5kn,dobitak 150kn.Radi reda,da imam kaj pratiti xD
|
Citiraj:
|
France sucks.Svaka čast rumunjima,imaju šanse za prolaz.
|
Zmajo pushing :(
Danas ništa, a jučer digao na našima 90 kn. Iako sam se pred kraj tekme počeo bojati za svojih 5 banki. Ulog 50.00 HRK Koeficijent: 1.80 Dobitak: 90.00 HRK |
Citiraj:
|
Ja sam jucer stavio 405kn na Nadala, Hrvatsku i Njemacku i dobio 1850:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i78830_Untitled.jpg |
Citiraj:
|
Bas je sad bio frend do mene i nafukava me da stavim 100kn na španjolsku i grčku sutra.
Jedini bed je sto se ne kladim, al mi izgleda primamljivo (ne klađenje, nego španolci i grci) . |
Bas danas razmisljam i neznam na koga da igram ....mislim da cu danas preskociti :D
|
Kak neznaš, X poluvrijeme !! :)
|
Danas na obje utakmice pp x i naravno kiks :s ode 50 kunica . Odustajem od kladionice :D
|
heh
inače se ne kladim ali mi je kolega rekao da je koeficijent na Hrvatsku protiv Njemačke 5 a negdje i 8...budem stavio 100 na pobjedu Hrvatske..ili možda 50 na pobjedu i 50 na X.. :) |
Citiraj:
Ali žalosno je šta će mi ipak bit ža tih 50 kn :lol2: |
kako ćeš odigrati? pokrit ćeš sve tri kombinacije..1/X/2 ili?
|
Stavite X poluvrijeme ! Kod mene je 2.00 kvota...al zbilja neznam kaj bi drugo igral hebemu, totalno nepredvidiva utakmica!
|
Citiraj:
|
haha, trebao sam stavit više na Hrvatsku, uh... :D
|
Citiraj:
|
300kn sam stavio na Rvatsku , bio je koeficijent 6.40 popodne , uglavnom jedno vrijeme za benzin nema brige :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni fakat nije najbistrije tako veliki koeficijent...nisu tim kladarama sve daske na broju...
Kaj su oni stvarno mislili da bu nas ovi zgazili:stoopid: |
Citiraj:
|
Mislim ono-koeficijent ko da igra Brazil i San Marino:D
Ko ih jebe, tak im treba:) |
Citiraj:
|
BT/ Hrvatska -Njemacka 1 koef( 3.90)
Lahti - TPS Turku 1 ( 2.45) KPV Kokko VIFK X ( 3.30) Austrija - Poljska X (3.10) Uplata 6.5 kn, Dobitak 605.06 :D :D ... Jesam ga ukrompirao :D |
moje židovsko srce sada tuguje što nisam išao u kladu jer sam žurio naći se s frendovima gledati tekmu a oni su kasnili (gamad)...htio sam staviti 200 na Hrvatsku..sada bi imal finih 600 u đepu ..god damn
|
Danas sam opet stavio na Nizozemce , ali i na pobjedu Italije. Znamo svi kako se zabari znaju skrompirat. Uplata 100 kn moguci dobitak 408, ak upadne super ak ne ni prvi ni zadnji izgubljeni 100 kn :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |