![]() |
Citiraj:
|
pozz
zanima me da li se stabilizirao ADSL Traffic od kad su ukinuli onaj FlatMIN? da li radi ispravno prikaz prometa? jel ima kakvih problema sa Trafficom opcenito? isplativije mi je otici na 15GB paket za iste pare ko i 10GB paket kod Voljatela, pa pitam jer je bilo gro problema dok sam se prebacivao sa T-Coma na Voljatel |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim da zivis u vinkovcima ali koji dio grada? :)
|
Citiraj:
kvart - Lapovci...:kafa: |
Ovako Radicev blok,strogi centar grada,i izmedu vrtnog i lapovaca je dostupno.
eto samo toliko.:) |
Citiraj:
no, zašto onda na provjeri na njihovoj stranici kaže za 5-6 mjeseci??? :stoopid: |
hmmm...
to ti nemam pojma. ali cini mi se da ce i prije doci. |
a di si našao to da piše gdje je dostupno??
link pls |
ima on veze tamo XD
|
ne pise nigdje gdje je tocno dostupno.
provjerom se sazna gdje je dostupno a gdje ne.:D |
Citiraj:
|
pa ukucavo je u onu provjeru na webu brojeve iz tih kvartova i vidio je di je dostupno di nije... :kafa:
|
Citiraj:
ok, nije važno...:kafa: |
Da malo prekinem ovaj spam sa konstruktivnim pitanjem :D
Naime, planiram prec na Optimu, ali samo jedna stvar me muci, kakav je ping za online gejmanje? Ako bi netko od korisnika mogao rec iz vlastitog iskustva, hvala. |
Citiraj:
|
Vijenac Ivana Meštrovića, Osijek
1mb flat, 2 računala spojena na njega. MSN konstantno svako malo puca! Još nekome ili? |
Citiraj:
|
mene ona online provjera zahebaje. moze li se dobiti Optima na JUG2?
|
Odi na stranice od optime i upisi broj telefona... Ja u Retfali imam Optimu, radi sve 5 :)
|
Uzmi imenik i trazi i gledaj di je a di nije dostupno.:lol2::D:goood: |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/4025Screenshot-1.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
89.106.65.229:28960 89.18.42.46:28960 85.131.249.159:28960 (ako imas cod2 pa udi na server da vidis u igri...jer kad pingas ovako uvijek je manji :) ) |
Citiraj:
Ti isto ideš prek all-seeing eye jer u igri ne mogu dodati servere pod favorite, tj. dodam ga ali ga ne vidim na listi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko dugo imas taj telefonski broj? |
probaj nazvat SZK i zamoli ako ti oni mogu provjerit broj jer ti nisi u mogucnosti...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:22. |