![]() |
ROFL :D
Kaj si to napravio :D |
e fala Jelc....
ma undo to je netko na forumu napravio za sebe i ja kopirao...i eto..nisam mogao maknuti...fala |
SIG
1 privitaka
Ovaj SIG ne radi kad ga stavim u uređiavču siga onda izgleda normalno kako bi treba a poslje kad ga primjenim nestanu gumbi...Molim pomoć!
|
2 privitaka
Citiraj:
inače, kad copy-paste-aš kod u box za sig i spremiš, sig će raditi. ali kada ga ponovo otvoriš u editoru za sig, nećeš dobiti isti taj kod, tako da niti uređivanje neće biti dobro. tak da ono... baš se mora uređivati u notepadu (ili nekom drugom utf editoru), a ne iz ovog editora na forumu, worda ili bilo čega sličnog. |
@horza
hvala ti za predlozak.. uspio sam sloziti puce.. imas pivo kad ti bude placa :chears: |
@Horza
Zaslužuješ piće kad navratim u Zagreb! |
može brisanje posta...
|
Citiraj:
|
100 problema sa mojim SIG-om probajte kilknuti!
|
Nije ni čudo kad si ubacio url neke žnj stranice u kod...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može u notepadu sig za 2 kompa?! :-)
|
1 privitaka
Evo ti za tri...
|
Citiraj:
|
do tri je besplatno, sve ostalo se naplaćuje :D
|
2 privitaka
Evo za dva
|
A da jednostavno implementirate kod u sam forum? :D
Ono, dodaj gumb, i onda si svatko složi text koji želi ;) |
jelc sta si to silovao ascii ili samo meni baca hijeroglife :D
|
samo tebi koliko vidim...
|
Sranje, a ja maknul ono i stavio novi txt...jebi se kodiače:D
|
1 privitaka
Napravio sam da su mi i PC1 i PC2 isti, no PC2 mi se ne otvara WTF
|
Ponovno sam ti napravil c/p, vidi se inače-ne znam zakaj tu ne...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=155066 |
Citiraj:
|
Da se ne patite i gubite u svom tom "kupusu" od koda i na kraju niš ne na pravite osim sranja....
Uglavnom potrudil sam se malo, na sljedećem linku si napravite gumbić, napominjem da je to za "basic gumb" znači nikakve boje i pizdarije(ak si sami ne napišete kod) primjer kak je generiran možete vidjeti u mom sigu. Da ne duljim: Klik za bolji sig Za više gumbića samo generirajte njih par i jedan za drugim kopi pejst tu na forum. Sutra budem stavio neki basic editor texta tak da liči na nešto. Ako se to razvije i nebude takav kupus, možete žicat Horzu da pukne skriptu tu na forum... |
Citiraj:
Ova konfa sa: Intel Celeron 1700 @default Intel Stock Heatsink & GT 92mm @5V Asus P4S533-X 2X512Mb SDR PC133 Sapphire 9200 128MB 128bit @default Seagate 60GB PATA Coolemaster 450W RP & RAIDMAX VIRGO 811 CL Live! 5.1 CD-RW Asus 52/32/52 Samsung 2253LW 21.6" Više duhana stavljaj:D |
Ni ja ne mogu otvorit njegov PC2, PC1 tvoj picek radi no PC2 ništ...
|
POP-ov PC2 dela na operi a na zagorenoj lisici ne:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |