![]() |
Citiraj:
Iznad OŠ Jordanovac ima privat parking. Uvijek tu parkiram kad idem na pregled na Rebro. |
Trebam preporuku za novčanik :D
Kožni, crni ili smeđi, mora stati bar 6-7 kartica u njega, mora imati pretinac za kovanice i mora u njega stati prometna. Gledam po Amazonu, ima svega ali rekoh možda je netko baš zadovoljan svojim pa može predložiti :) |
Citiraj:
Da to nađem, kupio bih odmah 10 komada :D Zadnji sam našao...u Grčkoj na godišnjem odmoru u nekakvom malom dućančiću s kožom, skroz neočekivano. Raspada se već godinu dana i lijepim ga izolir trakom jer ne mogu naći alternativu. https://i.postimg.cc/kBKfCLYL/temp-Image-G0-Bcu0.avif https://i.postimg.cc/MXc9Pn76/temp-Image-No-ZOJW.avif |
Provjerite da li vam ovaj model odgovara, meni je super, jer sam isto nakon ko zna koliko godina tražil zamjenu za stari i ovaj je taman.:)
https://i.postimg.cc/mP9TqPY4/Mustang-01.png https://i.postimg.cc/56vGWLRs/Mustang-02.png |
Citiraj:
Emporio Valentini il tak nešt, i uvijek si nađem model koji mi paše. Duraju 4-5 godina većinom. Ovak nešt. |
Citiraj:
This. Prođem za svaki slučaj gore dolje ispred bolnice da li se pojavi koje mjesto uz cestu slučajno slobodno, i ako nema odem na ovaj parking. Je da je privatno relativno skup, ali tu je... |
|
Današnjim danom trgovine trebaju stavljati cjenike na web.
Trenutno sam samo napravio skripte koje povlače i trpaju na server. Nadam se da sutra neće promijeniti linkove pa da ne povlači. Ovdje su samo csv-ovi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Usporedbu bi možda kasnije napravio kada uhvatim vremena i dok osmislim kako i što. Doduše koliko sam na brzinu vidio delimiteri nisu svagdje isti. Negdje je ; negdje je tab. Nisam gledao ima li kod recimo jedne trgovine razlike u cijenama po poslovnicama tj. po dijelovima Hrvatske gdje su. Tipa da je Split skuplji od Zagreba i tako. Znam da je Lidl imao kampanju nešto tipa "Jedna cijena sve trgovine". A ako si mislio zašto to rade evo ti članak ako nisi upoznat. |
Citiraj:
Onda poslije ako ju opet ne seasonaš, dobiješ sticky tavu dok se opet ne vrati u formu :) To je tak, takva tava ima svoje ups and downs. Kao i svaka druga. |
Da, da, na članak sam mislio.
Hvala ti, nisam bio upoznat s time. |
Citiraj:
|
Umro Denis iz Večernje škole od moždanog udara.
|
Grozno ... Živojin Mirić je bio gospodin.
|
Zna li netko koja vrsta drveta je najbolja za ispisivanje/crtanje lemilicom po njoj?
|
Citiraj:
Pogledaj si ovdje ako je točno što je Google izbacio https://www.timberpolis.com.hr/wood-species U meko drvo ubrajamo: 1.Jela 2. Smrča 3. Lipa 4.Topola 5.Jasika |
Da li neko sa sigurnošću zna reći da li se mora raditi samoočitanje struje koje sam imao ugovoreno s HEP-om, nakon kaj su mi zamijenili staro brojilo za ono novo digitalno bijelo?
|
Moraš i dalje
Barem ja moram, dobio digitalni sat, al trafostanica nije opremljena tehnikom da sat salje stanje |
To su mutavo odradili, trebali su poslati barem obavjest da "ugovor" o samoočitanju više ne vrijedi, a mislim da ga nemaš specificirano na računu.
99.9% ne trebaš, ali ga svoju kontrolu pogledaj stanja. |
Trebaš i dalje. Kada ti bude aktivirano samoočitanje doć će ti obavijest poštom.
Isti slučaj imao, prestao sam očitavat i onda skužio na računima da rade procjenu. Zvao ih i rekli da se s novim brojilo to ne aktivira automatski nego treba čekat obavijest da je aktivirano. Pitam pa na koji način se to aktivira. Kaže to se automatski, ako su svi tehnički uvjeti zadovoljeni, al može biti par dana, može pola godine. Ugl, nikakva poanta digitalnog brojila. Sad samo moram dulje čekat pred njim dok ne prikaže stanje. |
Citiraj:
|
Valjda zavisi kako gdje odrade, kod mene (a mijenjaju ih na veliko po cijelom gradu i okolici), sve je prošlo "automatski".
U onom prikazu na web stranici se vidi jeli njihovo daljinsko očitanje .... na računu isto jeli to ili "procjena" .... |
Budem bacio oko. :chears:
|
Ne znam gdje ovo staviti, jer ne mogu naći topic o životinjama.
Nažalost, od subote moj krzneni prijatelj više nije sa nama :( Zbog toga poklanjam kućicu za pse, velikih dimenzija (Zeus je imao 40 kilograma mješanac labradora i retrivera, i bez problema je ležao unutra). Split i okolica, osobno preuzimanje. |
Da me baš ne zamrze na temi Automobili ja bum malo ovdje.
Kaj mislite o tome kaj je sve više mrtvih na cesti? Imao prometnu i preživio kamiJon i to još dok sam bil dečec... Tako da nisam za to preseravanje s brzinom i automa po cesti. |
Citiraj:
Ali kao netko tko je radio usko vezano sa prometnim nezgodama 16 dugih godina, reći ću ti samo moj osobni zaključak (doduše na sastancima u ex firmi smo se često slagali oko te teze :D) - auti su sve brži, a iq ljudi sve manji. |
Svjedočim tome svakodnevno kao vozač i kao biciklist.
Strepim i u autu i na biciklu. Mahnitost je zavladala. Ograničenje brzine na hardverskoj razini, ima li šanse za to? |
Položit vozački ispit može svatko. Ali nemaju svi ljudi sposobnost i motoriku za vožnju. Ne mogu svi biti piloti, netko nije za auto, a netko nije za bicikl. Ja znam ljude koji su od druge položili vozački, vozili su na silu jet ih je tjerala obitelj, ali na kraju su odustali jer su bili svjesni kakve greške rade u prometu. U prometu ima oko 20% vozača koji nisu smjeli dobiti vozačku dozvolu.
I uveo bih vozačku dozvolu za bicikl, el. romobil... A sad Zagorska magistrala. Konfuzno postavljeni znakovi. Od 60 do ne znam. Znak prestanak ograničenja, ok i koliko je ograničenje. Pa tamo ima 50 znakova raznih ograničenja. Neki dan sam išao od Senja do Karlobaga po Jadranskoj magistrali. Ograničenje 90. Kud i kamo zavojitija i opasnija, a veće ograničenje. |
previse je tu faktora zbog kojih se dogadaju promente.
mobiteli, uzurbanost, povecan broj vozila, vozaci koji su prije vozili u svom selu i jednom mjesecno otisli u grad a sad voze samo po gradu, opcenito auti i njihova snaga. sad svaki manji gradski auto moze povuc 150 na AC a u gradu dode bez beda do 80-100 od semafora do semafora. prije je 1.9tdi imao 90ks a sad 0.9 ima 120 konja... neki dan mi pjesakinja na njeno crveno izleti na zebru s mobitelom u ruci... eto sta reci... da sam ja zujao po mobitelu ili dovoljno da na tač screenu namjestavam klimu, ošla bi ona i mobitel meni na šajbu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |