![]() |
čas je dostupna čas nedostupna
|
Jutros je bila jeftinija, zar ne?
|
Meni je pisalo dostupno, no uz komentare ovdje, uzeo sam da mi se dostavi u poslovnicu i da tamo platim. Kaze 5.3. da ce biti tamo, pa ako bude, platim i super, ako ne bude, nikom nista...
|
Prošla narudžba, trenutno piše da je nedostupno.
|
Pretpostavljam da je svima i dalje status "Narudzba je u obradi"? :D
|
Meni piše da je narudžba kreirana i da bi sutra trebala biti predana dostavnoj službi (stavio sam osobno preuzimanje u poslovnici).
|
Meni je znaci "Predviđeni datum otpreme" bio petak, 5.3. i od tad ga svaki dan samo prebace na dan kasnije... drago mi je da sam odabrao placanje na mjestu preuzimanja. :D
|
Evo tu, po malo jačoj cijeni.
https://www.gamershop.hr/xboxseries/...m_medium=click EDIT: Zalihe u dolasku. |
Citiraj:
https://www.gamershop.hr/xboxseries/konzole Tako da sumnjam da bi i tu dobio u nekom razumnom vremenu. |
Aha, nisam provjeravao tjednima tamo.
dobro znati. thx |
Citiraj:
Jel si ti pokupio na kraju svoj kolega? |
Nope, znaci mail koji sam dobio, kad kliknem na "Pracenje posiljke" svaki dan mi "Predviđeni datum otpreme" prebace na dan kasnije. Inace kad sam uzimao nesto kod njih to pracenje je radilo OK + kad bude dostupno za pokupiti dobijem SMS. Sad nista, budemo vidili kad ce.
|
Citiraj:
Da potvrdim, ista stvar i kod mene. Sad stoji današnji datum, no nikakav drugi info s njihove strane nije stigao. |
Ima kod nekog napretka sa mall.hr? Meni samo pomjeraju dan za danom...
|
Kojim ste načinom platili?
|
https://i.imgur.com/HHCoLUI.jpg
I dalje isto, nikakve obavjesti. Odabrao sam placenje pri preuzimanju u poslovnici. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znaci da su lagali da imaju konzolu na lageru.Jeste ih probali zvat?
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Vjerojatno je oznaka za "stavi u košaricu" malo pre dugo stajalja kao aktivna pa se broj narudzbi ne poklapa sa stanjem kojeg su imali.
|
Citiraj:
ovdje je ocito nesta zapelo :stoopid: |
Citiraj:
Imam feeling da će se ovo debelo otegnuti. |
Da, meni se isto cini da i oni i gamershop u biti na svoj webshop stave ono sto im stanje kod dobavljaca dopusta. Tako da ako ih je dobavljac zeznuo... shit happens.
|
Dečki ništa od ovoga - zvao ih opet pošto se nisu javljali, ispričavaju se, klasika, izvlačenje na dobavljača, "nažalost morati ćemo otkazati narudžbu jer nema dostupnog proizvoda", pitam kad će pare, kažu krajem idućeg tjedna, naravno popljuvao ih masno kak znaju odmah uzeti pare, zavlačiti 10 dana i onda još tjedan dana moram čekati novce nazad, ovaj samo šuti i ispričava se...
Amaterizam žešći |
zato takve stvari kupujte na viđeno, to jest plaćanje pri preuzimanju
|
Jesu i ostalima danas otkazali narudžbu?
|
Jup, nedavno mi je stigla isprika da kasni i da mogu ili otkazati ili cekati, a danas je bas otkazano je kao dobavljac nemoze isporuciti. GG :D
|
Ja još nisam dobio pare nazad...
|
Otkazano i meni danas.
A vec se ponadao 😥 |
Živo me zanima koliko je ljudi na kraju dobilo. Ako itko...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |