![]() |
Može li netko tko ima Game Pass na PC-u pogledati može li instalirati Deathloop igru?
Meni stoji nedostupno: https://i.ibb.co/frTt70x/GamePass.png Također, lijevo gdje stoji Moja biblioteka, zajednica i Microsoft Store, kod nekih stoji i Game Pass, a kod mene ne, kako je kod vas? Edit: regija je bila problem. |
Pozz, prije dvije godine je bila fora/koraci kako za jeftine pare dobit game pass subscription do 3 godine. Molim, zna li tko što o tome kakva je danas situacija?
Sent from my Xiaomi Poco X3 NFC using Tapatalk |
Nista se nije mjenjalo i dalje mozes uzet 3g
|
Citiraj:
Ove godine u listopadu mi bude isteklo, pa bi uzel opet GamePass, sad na dve godine (jer max je 3 godine ali da ne čekam listopad) ali ak ne bi delalo tak onda bi pričekal i opet jovo nanovo :D |
Pozdrav, jel netko probao ako radi xbox cloud gaming na macbook m1 verzijama?
|
Citiraj:
Igram i na M1 iMacu, i na PC-u i na iPadu. Dok god možeš spojiti kontroler na to na čemu igraš, bilo žičano ili bežično, problema nema. |
konačno službeno stiže u HR (PC pass, ne xbox)
https://www.theverge.com/2023/2/28/2...-new-countries |
Kad krece i cijena me zanima:kafa:
|
u članku piše
Citiraj:
|
Mogli bi i kakvu prigodnu akciju šibnuti, kad smo kao morali dosad čekati.
(kažem "kao" zbog silnih Engleza ovdje :D ) |
Taman otkazem netflix kad uvedu onu glupost i uzmem ovo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa idi tamo pa se fleksaj po favelama,
tu se sprdaš s napaćenim narodom :D @mamutarka Ma da, znam, nego mislim na jednu od onih "3mj. za 1€" akcija što povremeno stave. |
|
Dok je game pass-a u turskoj i brazilu ne treba mi hrvatski :D
|
meni nije jasan ovaj pc pass, pa ak netko na PC-u koristi nek mi pomogne
ja imam xbox app u windowsima, apdejtan i sve, nigdje u tom appu ne nudi taj pass, btw. app je užasac, naspram steama i ostalih - katastrofa, jedino epic je gori valjda ovo sam našo na netu, https://cdn.neowin.com/news/images/u...10_unknown.jpg al ja to nemam tako, ovaj gamepass gore |
|
ne, nemam još game pass aktivn, možda zato fale tabovi? ja imam my library, community i store, ostalo ne
al nemam nigdje opciju da uzmem recimo game pass u tom appu, jebo ih app |
Jesi gledao u postavkama računa, u samoj aplikaciji?
Tamo isto nudi, izgleda ovako. |
aj kad dođem doma pogledam, da ne lupam napamet
|
Stavi regiju u windowsima na onu odakle si i kupio igru.
EDIT: ne igru nego pretplatu. :) |
ma nisam niš kupio, sve je hrvatska, ali valjda su aktivirali za nas da možemo kupit gamepass sada? ili još nisu pa je do toga
|
Tako je meni bilo dok nisam regiju prebacio na UK ili DE.
|
Jos nisu stavili sluzbeni support, samo preko onog test linka.
Pravi support tek nakon par mjeseci Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
aha, znači kurč*na :D
|
Moras pristupiti insider programu da bi ti bio vidljiv game pass za hr regiju ako je krenuo.
Odes na ms store i nades insider ili mozda ga ima u xboxu appu te se prikljucis. Mozda skine update na ms store pa probas opet. Insider je beta program za microsoft. |
ma ne, jedva sam izašo nedavno iz insider programa, moro clean install windowsa, nedamise testirat više
ma nije bed čekat, nego sam mislio da je već krenulo to |
Ček da bi ovo radilo pod drugom zemljom/regijom treba to promijeniti u samim Win prije registracije?
Pretpostavljam da obavezno treba i online win Ms account? I velite Turska najjeftinija? Koje su razlike u cijenama uopće i što samo ima mj pretplata? |
Da, regiju u win te ta regija mora biti dok je game pass uključen.
Treba MS account. Fora je u tome da mjesečnu pretplatu za prvi mjesec možeš kupiti za 1 funtu/dolar/euro ovisno o regiji, zatim isključiš automatsko obnavljanje pretplate i mjesec dana igraš koliko stigneš igara za 1 novac. Ako se pretplata obnovi, cijena za slijedeći mjesec je 9 novaca. Turska i Brazil su bili jeftini za višegodišnju preplatu. Ima sve u ovom threadu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |