![]() |
kimi izrasta u one stare legende koje su hodale po boksu sa limenkom pive i cagaretom u ustima. Takva licnost.
Ovo ostalo su primadone. Ono kad je verstappen skocio na Ocona u boksu, a onaj ko preplaseno tele blenuo, zategao bi Maxa sakom tamo pred svima, pa bi se razmislio oce se zaletavat tako debil. I sto je Max dobio kao "kaznu" 2 dana besplatne edukacije o F1. U biti mu je dobro doslo, a ne da je kazna. Citiraj:
Citiraj:
ajde napravi team i prikljuci se :rtfm: Citiraj:
ajmo u ligu Citiraj:
bravo! :beer: Citiraj:
ajmooo Citiraj:
ajmoooo |
Neda mi se. Nemaran sam i neću bit redovit :D
Sent from Usreo Mobara |
ljencugo. slozis jednom i zaboravis.
|
Dodao svoja dva tima u ligu, al ne znam dal će mi se dat dalje pimplat po tome :D
|
pa i ne moras.
jedan tu poznanik je tako slozio u Fantasy footbal (NFL) i osvojio 25000 dolara na kraju. strava. Citiraj:
cool, polako raste liga :goood: |
Joinao se i ja u ligu.
Ne moze se vidjet ko je kaj odabro? Il to sam na mobu ne mogu vidjet |
Citiraj:
bravo, vec 12 timova. Ni ja ne mogu vidjeti, svejedno s cega gledao. Mozda kad krene sezona bude moguce. A mozda je ovako i napetije :lol2: intervju sa Kimijem, ajme koji car, oko 33 minute je krvavo https://www.youtube.com/watch?v=9mM9...layer_embedded |
Citiraj:
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vec dva dana, ne znam sta mi je raditi... Samo problemi s tim F1TV-om
https://i.imgur.com/OUq3Z6w.jpg Nisam napustio HR, net uredno radi |
Citiraj:
|
Umro je Charlie Whiting.
https://www.motorsport.com/f1/news/f...-dies/4352058/ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Da, uzas, covjek samo 66 godina :(
Evo pocelo je na SkyF1 u 11.30 krenuo ovogodisnji program. |
taj lik je bio skroz na mjestu. rip.
na malo veseliju temu, Gabre F1 liga ima sada 21 team :respekt: :beer::beer: imamo clanove iz Kanade, USA i Hrvatske :goood: ako jos tko ima zelju, ovo je invite kod 44d834362d https://fantasy.formula1.com |
Uletio i ja u ligu. Ulazimo s jednim ili s dva tima?
|
ja uletio s dva, kolko zelis/hoces nema veze, sto vise to veselije :D
|
Upravo gledam Press konferenciju vozača. Krivo mi je što natucam engleski, biće valjda poslije izvještaj.
|
nisi nista propustio. Krenuli o pokojnom, zavrsili na zajebanciji.
|
Nitko ne komentira FP1 i FP2?
Ništa novo na zapadnom frontu. Mečka napred, Ferkan malo iza, Red Bullu crkno motor. Poredak fino zgusnut, McLaren daleko iza ali sa "samo" sekundu i pol zaostatka. Ove godine će ispod top 3 biti vrlo važan vozački faktor kao i upgradeovi jer od 4 do 9 mjesta je 5 momčadi u 0.3-0.6. Williams je rock bottom. Albon je novi Palmer. Plakati će oni za Hartleyem. Možemo okladu da taj Albon ne bude vidio Monzu :D Sent from Usreo Mobara |
Imam osjecaj da ce sutra na kvalifikacijama P1 okinut 1:20.xxx... midfield dobro kompresiran, bit ce zabavno.
Kimi izgleda i dalje raspolozen za vozit. Jedva cekam nedelju :D |
Jesam jedini ili još nekom ne radi F1 TV? Vječito stoji na initializing pa refresha stranicu. Probao na smart TV-u, mobitelu i kompu isto hebo ih ja. FP1 i FP2 čak i replayeve istih neće da pokrene.
|
Ista stvar i kod mene
|
Pomalo sam zabrinut za sezonu!! Mercedes prejak?
Šta ti kažeš Drug? |
Ne bih sudio prema FP1 i 2. I lani je MTV Lujkan imao 0.6 prednosti na qualy pa ga je Vet pomel u utrci. Neđelja bude dala jasne pokazatelje za prvi dio sezone do Španjolske.
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Ne nedelja, sutra se skidaju maske, i znaćemo 80% snage timova u prvom dijelu sezone. Drago mi je da je Rajkonen u prvoj 1/2. Honda kaže ništa opasno kod Gaslija. Očekujem Verstapena među prvom trojicom. |
1 privitaka
Šta reći, svaki put ista priča
|
UNLIMITED POWEEEEER :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Jbg, kolko para toliko muzike :D:D Ugl, RB bi mogao biti fkt brzi ove godine s Hondom nego prosle sa Renaultom. Mclaren opet smece, toliko o super sasiji i motoru kao glavnim krivcem. Tuga. |
Citiraj:
Citiraj:
ma rekao sam da Mercedes sandbaga abnoramlno i baca blinker, a stuke se odmah uhvatile i vec ih proglasili maltene trecima u sezoni :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |