![]() |
Uspio posloziti Sapphire RX570 ITX 4GB (Mini) Elpida na 30 MH/s :)
Core 1110 MHz, Memory 2000 MHz, 850mV (Afterburner mjeri 812 mV). Bios: 512 KB : http://www.filedropper.com/sapphirer...elpidamemshift 256 KB : http://www.filedropper.com/modstrap1...erx5704gelpida prema GPU-Z je potrosnja cca 105W po kartici (GPU only Power Draw) u sto sumnjam da je tocno (Koja softverska metoda je napreciznija?). Jel bi se dalo izvuci jos bez vece potrosnje? |
Ja koristin HWiNFO64
|
Ima li neko rx580 8GB sa micron memorijom za prodaju, ili ako je iz Zadra na posudbu na koji dan, htio bi malo probati dal ide preko 32MH/s
|
Citiraj:
nemojte se patiti mjerenjem potrošnje softwerski, nikada točno. Kupiti za 100 kn mjerač iz zida i to je to. |
Citiraj:
Zasad sve ok na 850mV i 1930, 27.5mhs i 95-98W svaka. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
radim dual mine eth + sia , dcri 17, 55.8 MH/s + 948 MH/s :) |
Citiraj:
dakle, kartica trosi cca 148W/122W. 1110/2000/850. Je li to ok ili se moze izvuci slicno s manje potrosnje? |
Nabavio danas 4 kom Sapphire RX580 Pulse 8GB. (samsung memorija)
Molim preporuku za drivere i bios. PS Probao AMD Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23. HashRate dosta veći ali puno errora. Ovaj stock sa Sapphire radeon-crimson-minimalsetup dosta slabiji ali stabilan. Postoji li neki mix? |
Ima tko xfx 570? Potrefila me Elpida memorija i kad kopiram strapove sa 1:1500 iznad, max sto mogu dici memoriju je na 1865 Mhz u afterburneru.. Dobivam 26.5 Mhs :(
Netko mozda neki dobar bios za nju? Ili se spreman poigrati s mojim? Original bios: https://www.dropbox.com/s/hb5w98gniw...ginal.rom?dl=0 |
|
Puno hvala!!! Nazalost tek sutra mogu isprobati pa javim kak je proslo :)
|
Citiraj:
AMD Crimson Blockchain driver. Bios https://anorak.tech/uploads/default/...a734648b2f.rom Ide preko 30 stabilno. :goood: |
Zdravo svima. Nov sam na forumu, pa da Vas pozdravim iz Makedonije. Prvi postu ovoj temi je bio top...ali od tada do sada je izaslo puno novih modela kartica i drivera, pa bih zamolio admina ili FRipper ako moze da uradi update na prvi post...mozda trazim previse jer je tu puno posla, ali bilo bi preglednije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima li tko dobar bios za sapphire rx580 nitro+ 4gb elpida
probao strap 1500, preko SRP Polaris 3.2 .. nejde preko 27 nasao na anorkas neki bios.. roka 30,4 . ali nestabilan.. radi po par sati onda mi baci blue screen i thread stuck in device |
Citiraj:
Meni je to dalo bolje rezultate nego kopiranje strapova za RX570 NITRO+. |
Ok budem se sutra poigrao
Sad trenutno 1150 850mV 2000 950 mV 2 grafe, dual mining eth+lyra 390w iz uticnice na 2 grafe Kad je cisti eth cca 280w |
Meni je RX570 na:
1220 850mV 2060 875mV 29,5 MH/s ETH + 820 GH/s DCR Potrošnja cijelog riga RX570 +5kom RX560 u dual miningu eth+dcr 550w iz zida, a single mining eth je 450w. |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Novi sam na forumu i tražim savjet. Složio sam rig sa 6 RX580 pulse 8gb i sve imaju micron memoriju Brzine na NiceHashu su ETH 27,6 i XMR 725M/h bez da sam ista prckao. A u svom kompu imam od prije jednu RX 580 Nitro+ 8gb i ta ima hynix memoriju i njoj su brzine 22M/h ETH i 600M/h XMR. I sad pitanje dal mi se isplati modat bios na ovih 6 pulse ili ne? A za ovu sa hynix memorijom koristim za gaming tu i tamo pa me zanima dal bi mogao igrat igrice nakon sta modam bios? I dal se moze samo smanjit potrosnja kartice bez da se moda bios? Ako ima netko za savjet bio bi mu zahvalan. |
Citiraj:
Nemam pojma jel se može igrat, nisam nikad probao, tko još grafičke kartice koristi za igranje :D Može se smanjiti potrošnja bez moddanja, instaliraj MSI Afterburner i smanji voltažu |
Citiraj:
Ali nisu na prodaju :) ako budes trebao pomoc sa "tajminzima" javi se... |
ajde podjeli malo te "tajminge", imam nekoliko njih koje treba sredit ovih dana kada ploce i napajanja dodu
|
Citiraj:
Koji miner može majnat eth+lyra? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nemam nijednu grafu s micron memorijom, ali svejedno me zanima, pa ako možete podijeliti detalje/linkove/timinge... :kafa: |
Citiraj:
Na 2200 MHz je na 32 MH/s... Kad dodem doma na racunalo postat cu vam strapove od 1500 do 2000 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |