![]() |
Oni moraju prodati po cijeni koju su istaknuli bez obzira da li je to greška ili ne jer u suprotnom bi dobili kaznu od 10.000-100.000 kuna što im je puno veća šteta.
|
Ne, u zabludi si.
A ta memorija je sigurno EOL, sta god ti oni rekli na chatu. |
Nema to veze, trgovac mora prodati to po istaknutoj cijeni bez obzira da li je u pitanju webshop ili fizicka trgovina. Ovaj proces kontrole ne igra tu ulogu.
|
Citiraj:
Tko je dobio dobio je, ostale narudžbe se stoniraju i gotovo. |
@ćubi
Ne mora. Koliko puta se ljudima dogodilo da na netu piše jedna cijena, a druga na računu. I šta je bilo? Ništa. Prodavač ti napiše da je sorry što je fulao cijenu i ponudi ti da kupiš po novoj. A ti izaberi. |
Zna netko koja je najjeftinija opcija za kupit novi samsung mobitel, možda naručit od nekud, ili neka kombinacija, neki popust u dućanu, bitno samo da vrijedi garancija tu.
Hval |
Okej, ja sam imao drugi dojam jer manje više kad se tako nešto dogodi u EU ili ti isporuce robu ili ti daju vaučer u vrijednosti pola narudžbe. Takva situacija je bila na jednom EU shopu s odjecom koji posluje i u Hrvatskoj gdje se dogodila greska i svi artikli koji inace kostaju od 100-1500 i više kuna su taj dan koštali 5-15 kuna.
Na kraju su oni koji su narudzbe narucili pouzecem dobili svoju posiljku. Oni koji su platili karticom dobili su vaučer tipa platili su 300kn robu koja košta inače 10.000kn, te su im dali vaučer od 5000kn na sve. A |
Citiraj:
|
I je li tko provjerio, dobio kakav info što će biti sa narudžbama memorije iz linksa?
|
Citiraj:
Inače, želim da kolege dobiju tu memoriju ali nekako sumnjam. |
Meni je došla ponuda, sad mi je preostalo samo nadanje :D
|
G602 na amazonu na akciji
https://www.amazon.co.uk/Logitech-G6...WDXJ4S26V3A4A1 |
Citiraj:
https://www.amazon.co.uk/Braun-Elect...SFAT9CPWEYNF3G |
ali si koliko vidim po ponudama kod nas vjerojatno dobio i dodatnu mrezicu koja je 200-300kn?
|
Imam samo pitanjce, jel vama isto promijeni cijenu na checkoutu? Shvacam da dodaje shipping, ali cijenu samog proizvoda mi digne na par funti.
|
da, dodatni VAT za HR (ovisno o odredistu) - iliti 5 posto razlike ako sam dobro shvatio (njihov 20% nas 25%)
|
Ah da, totalno zaboravio na to, hvala na objasnjenju. Pricekat cu jos par komentara forumasa da vidim je ovaj brijac dobra kupnja ili ne.
|
Citiraj:
|
Sve to stoji, nego gore sta je naveo munjara, ovdje se dobiva bez jedne dodatne mrezice koliko sam shvatio, pa se cijenom skoro pa na isto dode ako je tako. Kako god bilo, najvjerojatnije cu ga uzeti.
|
Citiraj:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/...SKA73P6TF1JSE5 |
ne salje u hr, nije 31b nego 32b za ovaj 3040 i matka 9kn funta ti bas nije na mjestu :D
|
Funta je 9kn,već 2-3 mjeseca
|
Neznam za model, ali šalje u hr
|
Ja sam prošao checkout, 40-42 Gbp je total bio.
|
Citiraj:
|
I ja ramišljam da si piknem jedan... Otprile koliko brijanja /mjeseci izdrži jedna mrežica tj. nož?
|
Cijena dostave?
|
Citiraj:
Uvijek mos nakon sto osjetis da je otupila na amazonu uzet rezervnu |
Citiraj:
Item(s) Subtotal: £27.49 Postage & Packing: £5.15 Total Before VAT: £32.64 VAT: £8.16 Total: £40.80 Grand Total: £40.80 |
vidim da su one memorije iz linksa već dospijele na tržnicu foruma. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |