![]() |
Ovo je strašno s Ferrarijem, strategije ne da su im loše nego su kriminalne.
Navijao sam za njih ove sezone, da bar malo zanomljivije bude, ali ovo je katastrofalno. Što reći osim "brljavo" i loše...bilo je jasno šta treba raditi čim je Rosberg napravio prvi krug nakon izmjene guma. U igri gdje su svi vrhunski, kocka na duge staze donosi samo ovo, poraz, jad i ruganje. Sretno vam bilo... Mercedes će i ove godine laganini do naslova. Nadam se samo da će se RB popraviti. |
Ja sam se rugao McLarenu da nakon Hakkinena naslov nece osvojiti ko ni Ferrari dok Schumi nije dosao.
Hamilton ga je donio nakon 9 godina. Ferrari ce mozda nakon 10. Iako mislim da bi mogli opet postiti godinama... Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Dobra utrka na kraju...;)
|
Mercedes se mora rijesiti Rosberga iduce sezone.
|
Ovaj Hamilton se pretvara u smrada. Dobrano je izviždan na podiju. Nesportski totalno. A i od ovog Toto Wolfa mi se s..... :)
|
Citiraj:
Koga vidiš kao nasljednika? Ja mislim da bi mogli u vatru baciti Wehrleina. Dečko je mlad, sigurno je da će biti brz pa bi možda moglo opet biti nemira. Nekakvog dobrog veterana ne mogu dovesti kad je u F1 baby boom. Možda Massu :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da nismo gledali istu utrku ako je tebi Hamilton kriv za ovaj sudar. BTW Rosberg je imao problem sa kocnicama vec malo prije i Niki Lauda je izjavio da je Rosberg kriv za sudar sto je i logicno pogotovo sto je znao/osjetio problem s kocnicama. |
Rosberg je kriv.
Ali iste stvari je radio Hamilton i zao mi je samo sto nije obrnuto zavrsilo najvise zbog komentatora na Skysportu. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
https://www.youtube.com/watch?v=1LlO...utu.be&t=1m41s
Ista situacija , drugi rezultat :) Danas je Ted bio nepodnošljiv |
Bitno da smo imali dobru utrku. :D
Jeb*** Baku i slicne staze, ovo je prava F1 staza. |
Citiraj:
Steta sto nije proslo ovo Rosbergu. Mozda vise srece slijedeci tjedan. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
Već par puta je bila slična situacija i Rosberg bi popustio, ako bude opet (a vjeroratno hoće) mislim da neće više popuštat :) |
jadni rosberg ne moze podnijeti da je klasu slabiji vozac.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Iako je za ovaj sudar ROS kriv 100 % malo mi ga je zao. Odvozio je odlicnu utrku, i onako u doslovno zadnjem krugu ostati bez kocnica je veliki peh.
Doslovno samo je turn 2 trebao izaci ispred HAM i nema sanse da bi ga HAM vise mogao preci do kraja kruga. Sto se tice samog sudara, mogao je HAM pustiti i "undercut" napraviti ali svejedno imao je pravo na prostor jer je bio malo ispred iako na vanjskoj strani. Sad da li je ROS otisao u njega jer kocnice nisu lovile ili ne cinjenica je da se sudar dogodio daleko od trkace linije. Ali jadni ROS uvijek izvuce deblji kraj u ovakvim situacijama, jednostavno nije dovoljno dobar u takvim situacijama i frustracija je ocita. Nesto slicno je bilo u Austinu ali tada je HAM mogao se opravdati ili barem pokusati opravdati da je bilo mokro, prvi zavoj nakon starta i da je imao veliki understear. ROS nije ni pokusao skrenuti... uglavnom razocaravajuci zavrsetak inace solidne utrke. Bojim se da ROS polako puca i gubi prvenstvo. |
Citiraj:
|
Tko brise postove?
|
Rosberg ili Amilton.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja mislim da Slavica to radi. |
Citiraj:
vidi se iz aviona da Hamilton ima povlasteni tretman u timu. Kad Hamilton ovako nesto napravi, nikom nista, a ocigledno je da je izgurao rosberga, i to bez problema sa kocnicama kao sto je imao rosberg. |
Hamilton je trostruki prvak.Nico se trudi postati.Ćemo da vidimo hoće li isponova pući pod stiskavcem... :D
|
Kimi produljio još jednu godinu :goood:
|
super vijest!
ali dobar su mi tim vettel i kimmi. kimmi uvijek otovoren i direktan. Jos kad bi Alonso dosao u konkurentniji tim onda bi to bilo zanimljivo. |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
2cdb57a9ce8349c37e37afec473a1836dcdb83f8 - 6000kbps
fd4c758a1440e75457e6cd8bfbeaf58df81ccb43 - 3000kbps e410b0191b36298b903214c67efd4495b52c62f0 - 1200kbps Počela je kiša :) |
Pljusak taman pred start , sam da ne startaju pod Safety Carom
|
A kako bi drugacije trebali nego iza SC 😄
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
A mislim postoje full wet gume valjda
Danas uvijek startaju iza SCa i onda SC izadje kad je vrijeme za slickove il intermedije |
Citiraj:
hvala! Mokra trka! :D:D:D |
Bezveze. Smiješni su mi ovi startovi sa SC.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |