PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   need for speed most wanted (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27480)

DrTom 23.12.2005. 16:18

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
Šta u igri nema Skylinea :(?
NOP :grrr:

Meni recimo fali jedan Ferrari 575M ili Enzo :rambo:
No sva sreća da su ubacili Aston Martina, ljubav na prvi pogled :p

ZMAJ 24.12.2005. 00:41

...

Citiraj:

Originally posted by DrTom
NOP :grrr:

Meni recimo fali jedan Ferrari 575M ili Enzo :rambo:

enzo???

pa kakav bi widebody isao na njega^^

Problem 24.12.2005. 17:04

Citiraj:

Originally posted by DrTom

Nemoj mnogo ocekivati od toga auta, meni nije Bog zna kaj...

DrTom 24.12.2005. 17:08

Citiraj:

Originally posted by Problem
Nemoj mnogo ocekivati od toga auta, meni nije Bog zna kaj...
Odavno sam prošao cijelu igru i mogu ti reći da mi je on jedan od
boljih, jer ima super držanje i popriličnu masu koja je potrebna za
probijanje onih policijskih zasjeda, pogotovo kad postave SUVove.

Problem 24.12.2005. 17:53

Svatko svoga konja hvali:beer:

Mar 24.12.2005. 21:01

Evo vec neko vrijeme igram, i definitivno "The Auto" je Renault Clio Sport.
Ima duplo bolji handling od ostalih (da, i od carrere gt), jedino nije tako brz, iako je to dosta relativan pojam.
Ima bolja medjuubrzanja i definitivno bolji potencijalni lap time od bilo kojeg drugog auta.
Vozio sam skoro sve aute (ukljucujuci sve iz "top" klase, ali ih clio dere kao beba zvecku :))

ZMAJ 25.12.2005. 13:54

...

al felge su ti jebeno ruzne...

aj probaj stavit neke sa malo vise praznog prostora pa da vidis kaj je D Auto...

Ja inace patim na felge i nervira me kaj tu nema loewenhart LSR kojih ima u NFSU2...

Mar 25.12.2005. 14:54

Vidim da patis na felge :)
Ovo sam stavio zbog toga jer je cili auto nekako "bucmast", kratak i sa wide body kitom malo debeljuskast.
A i ima sam love, pa sam kupio najskuplje felge :)

Inace su mi najlijepse WRC Tarmac (Enkei)?

Problem 27.12.2005. 16:57

"malo ali covjeka veseli"

Sam Fischer 27.12.2005. 17:47

Ma auto je carrera gt...Za 10 sekundi je na 300 sa nitrom :D

AMDhammer 28.12.2005. 23:03

kako naredit igru i/ili mrezu da se mogu spojiti dva crossover kompa i da igra radi, nikako se oba dva nemozemo spojit na server. kada na jednom kreiram drugi se nemoze spojit

MhzPower 03.01.2006. 01:49

murija je malo dosadna, to mogu rec...

u garazi imam dva auta, s jednim su me uhvatoli 3 puta tako da ga vise nemogu voziti, kako da se rijesim toga...
thanks

Lihto 03.01.2006. 21:30

Evo jučer ja prešao igru. E sad meni nije jasno zašto ste dizali toliku frku da je igra teška i koristili šifre da ju prođete,mislim stvarno igra nije teška sam treba imat malo bolje reflekse i treba koristit onu stvar za usporavanje vremena,dosta pomogne!

atha 10.01.2006. 17:53

Citiraj:

Originally posted by Crash009

vrti se u 40-50fps, samo ponekad zna trznut pa padne na 20-25

postoji li rjeshenje za ovaj problem? ne moze se igrati igra sa tim trzanjem. blazen moja 9550 sve je radilo uredno. :rolleyes: jedina igra koju igram sa gustom i ovakva sranja. e pa matere mi ako necu prodati leadtekicu.

E.T. 10.01.2006. 18:33

Evo iskopah direktno od EA: ;)
"EA je nakon zalbi da i na P4 3,0 ,x800XT, 1GBDDR igra radi u prosjeku na 30-tak fps-a potvrdio da je nikako NISU uspjeli optimizirati...takoder patch na kojem se navodno radilo je odbacen kao neuspio!" ---prenosi PC play
Da bude jos gore i tzv. next-gen verzija za XBOX360 je kako i sam EA priznaje neoptimizirana do bola sa povremenim trzanjem...

Eto ti kad idu raditi 3 igre u dvije godine za 4 platforme...no EA je samo profit na pameti...
:mad:

atha 10.01.2006. 18:46

evo im srednjak.

Andeo 11.01.2006. 08:34

Citiraj:

Originally posted by atha
postoji li rjeshenje za ovaj problem? ne moze se igrati igra sa tim trzanjem. blazen moja 9550 sve je radilo uredno. :rolleyes: jedina igra koju igram sa gustom i ovakva sranja. e pa matere mi ako necu prodati leadtekicu.
Ako čitaš postove otpočetka na ovu temu vidjeti češ da se ljudi i sa 6800 žale na trzanje ali i oni sa 9550 i 9800 itd. Znači svima šteka. Ti se nisi žalio na trzanje ali nisam niti ja a dobro znaš kako to izgleda sada kod mene. Tako da ne znam da li jednostavno to nismo primječivali ili šta ali nemoguće je da su tako velike promijene i da mi je prije radilo na istoj konfiguraciji a danas trza...

atha 11.01.2006. 08:50

malo manje trza sa giga rama, i igrivo je, tako je bilo i prije mjesec kad sam vidio kod tebe, znash da je radilo na 20ak fraemova i cak padalo na ispod 20. ali sa 512mb, trzanja su preucestala i totalno se gubi volja za igranjem.

vidio sam da i drugi imaju istih problem, evo cak i sniper sa 7800gt kartushom, ali ono gore je bili cisto iz ocaja. :(

atha 11.01.2006. 08:52

and yes. neka netko kome igra radi, a da ima slucnu konfiguraciju kao ja, ili e.t. svejedno, neka napishe koje drivere koristi, i dali je mozda mijenjao sta u postavkama graficke da bi to proradilo bez usporavanja. ili zaista treba 4giga rama, jer kako smo citali, imali su problema cak i sa 2giga rama. :eek:

Andeo 11.01.2006. 12:37

Citiraj:

Originally posted by atha
malo manje trza sa giga rama, i igrivo je, tako je bilo i prije mjesec kad sam vidio kod tebe, znash da je radilo na 20ak fraemova i cak padalo na ispod 20. ali sa 512mb, trzanja su preucestala i totalno se gubi volja za igranjem.

vidio sam da i drugi imaju istih problem, evo cak i sniper sa 7800gt kartushom, ali ono gore je bili cisto iz ocaja. :(

Ma ne treba očajavati jer ove godine izlazi Oblivian za kojeg znam da češ igrati :D a on bi trebao lijepo raditi na tvom kompu.

Lihto 11.01.2006. 13:33

Ja kad sam ubo 2gige čisto da vidim jel zbog toga malo trzucka, i zaključak je da treba 2gige ili više da igra normalno radi,inače igra mi radi otprilike na 50fps al stvar je da nemogu uključit vsync jer onda padne na 35fps i tu stoji pa mi igra izgleda malo sporije

Mr.Ex.President 11.01.2006. 13:44

Meni je radilo ok na konfi iz siga
Jedina zapinjanja i padanja fps-a su bila u onoj šumi

Jelc 11.01.2006. 14:21

Neka se vlasnici AGP grafa probaju malo poigrati sa ovim:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951

nekima je pomoglo.

Jelc 17.02.2006. 13:11

Ajd nek netko sa ATI grafom proba izbenchati sa i bez isključene opcije geometry instancing.

Navodno kad je uključena dosta poboljšava perfomanse...

thuNdeR 24.02.2006. 11:58

ispričavam se ak je to već bilo al jel mi može neko objasnit kak mogu(ako mogu)igrati NFS:MW na netu xxxxxxcenzured by moderatorxxxxxx
< to si mogao i drugacije,diskretnije napisati... ;) E.T. >

thuNdeR 24.02.2006. 20:31

hvala na upozorenju
pa jel bi mogao netko reči šta je sve potrebno za igranje nfs:mw na netu

psf[i]-[Tomek] 24.02.2006. 20:34

Orginalana verzija igre sa kojom napraviš web account!

thuNdeR 25.02.2006. 14:00

ovak ljudi: nesretnim slučajem sam izgubio save od nfs:mw(igrao sam prije pa mi dosadilo).Došao sam negdje do 25%-30%.Pa bi molio nekoga ko ima save oko 25-30 % prijeđene igrice da mi se javi na pm
hvala

Željac 25.02.2006. 14:19

Evo save. Ciejla igra pređena ( samo utrke potrebne da se skine netko s black liste )

Postal333 25.03.2009. 14:27

Need For Speed Most Wanted

ovako... instaliro sam need for speed undercover i need for speed most wanted na komp.

u need for speed undercover mi je grafika podešena ovako:
resolution: 800x480
anti-aliasing: 4X
texture filtering: antisotropic
world detail: high
shadows: off
world effects: low (mogu bez problema stavit i na high ali mi ljepše sve izgleda kad je na low)
car detail: high
car effects: high
car damage: off (pošto mi to ide na živce)
smoke: off

a u need for speed most wanted mi je grafika podešena ovako:
resolution: 640x480
full screen anti-aliasing: max (pretpostavljam da je to na 4X pošto moja grafička ne podržava više)
vsync: off
world level of detail: max
road reflection detail: max
shadow detail: off
car geometry detail: high
car reflection detail: high
car reflection update rate: max
rain effect: off
over bright: off
visual tretment: low

konfiguracija mog kompa je sljedeča:
amd athlon 64 x2 dual core 1.9 ghz
ati mobility radeon hd 3200 1.4 gb
4 gb ram ddr2 800 mhz
250 gb sata2 hdd 5400 rpm
windows vista ultimate sp1

moje pitanje je: wtf? undercover mi je u biti nabrijanij i leti a u most wantedu moram sve namjestit
tako kak vidite da bi mi radilo bez trzanja... u čemu je problem?
na stranici http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest mi za undercover prikazuje da su mi minimalni zahtjevi zadovoljeni, zeleni progres bar mi je na otprilike 75%...
a za most wanted mi na toj stranici prikazuje da su mi i minimalni i preporučeni zahtjevi zadovoljeni (zeleni progres bar mi je na 100%)!!!

pomagajte!

unaprijed hvala!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08.