![]() |
Podnesli bi serveru, ak su mogli open betu i ovo bi.
Ne bih vam htio biti u koži, ali bar ste mi popravili dan, čitajući vaše muke, osmijeh mi je na licu cijelo vrijeme. Kak se veli, i pas mora imati svoje veselje, pa tak i ja. :D:D:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A i to je bzvz IMHO, ima gorih problema koji se nemogu samo platit i rijesit, npr nesto sa zdravljem nedaj boze... Ali eto, nazivciralo me to sve skupa jer sam htio malo pucat danas prije posla, sad kifla. |
Citiraj:
Žao mi je samo ljudi koji su uzeli slobodan dan, ja ne bih jer sam pretpostavljao da će biti problema sa serverima.. |
pa nisu imali velikih problema , samo sta su serveri dosli live u 1:40 a ne u 1 , sve je radilo
|
Evo G2A mi vratili lovu ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom u igri se prodaju lootboxevi (za RL currency). Neki streameri su ih već otvorili po par stotina... Nisam mogao odoljet pa sam za razliku cijene (standard edition i origins), kupio par komada, ali na žalost nisam dobio ni 1 legendary skin :( |
Par stotina...a jbm led, pa što se ne dobivaju ti lootboxevi u igri? Pa biti će mi gušt otvarati ih, tko zna što ću dobiti :D
...ali dobro, tko sma ja da kažem, okorjeli loler :D |
Citiraj:
On Topic: Ja još nisam dobio key, rekli da će danas ziher. |
Citiraj:
Zato ja kupujem key par dana kasnije kad prođe velika halabuka. Ili pričekam tjedan-dva, kad se cijena donekle opet iskorigira. |
Ti imaš strpljenja.
Ja ne :D Haha |
Došao key za igru i key za widowmaker. Sve ubacio :D
|
:fuming:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod Battle.neta si odma dobio goodije na account kad nema keya, ali će valjda dati još tjedan dana za claimanje koda kako je bilo za preorder RoS-a. 100% imaju svoju listu sa listom CD keyeva koji su za koju ediciju pa je vjerojatno dosta samo upisati odgovarajući kod, osim ako taj skin nema svoj posebni kod. Sretno :D |
Ma ne daju. Nigdje nije sližbeno da se dobije. Tak bar kažu.
|
Gledam, 4 pcexp igraju, svi solo umjesto da igraju zajedno...
|
Ja igram s RL ljudima, rekao sam da ću se javiti kada ne budem imao grupu :D
5 ih je bilo, zvali mene. |
Citiraj:
Čak sam uspio dobro očistiti enemy push par sekundi prije nenadanog reboota :D |
Nije loše, ali bi mogao malo i E pretisnuti :P
|
Smradovi, ne daju skin.
Level 8 sam već :) |
Svaki Loot box ti da barem 1 skin....ali treba legendary :D
|
Omg. Ja još ni jedan skin.
|
Oh, daje voice...a brijem da sam dobio i 2-3 skina so far.
|
Citiraj:
Btw., ja i jedan lik jučer od 1.30h do 6h igrali bez prestanka ko manijaci :D Ne znam o čemu vi da je bilo problema? Meni niti jedan jedini problem. Sve spojilo isprve bez bilo kakvog skakanja pinga ili bilo čega. Sve savršeno radilo i to jučer oko 1.40h :) |
Frend igrao jučer od 3h u noć do malo prije, u komadu :D
|
Citiraj:
|
Nije.
Radi u firmi Kupi-key, pa ima još luđeg šefa. EDIT: Sutra je praznik, danas sam doma oko 17h, i igra se do dugo u noć :) Ako netko želi, javi se :) |
Danas se gejma od negdje 21h do jutra, ko je netko za, javite se. Igra je nešto najbolje što je izašlo u zadnje vrijeme.
|
Igrate što ljudi, nekako ste rijetko u igri baš? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |