![]() |
palio sam ja i cr250 i 500. ;)
također kod prvih ktm-ova je kurbla imala brutalan povratni udarac... što se tiče simoncellija, tragičan splet okolnosti. a trke su uvijek opasne... odličan vozač, mogao je daleko dogurati. e: još je veća dimenzija tragedije kada znamo da su marco i valentino jako bliski prijatelji... |
Nema ljepšeg nego kad si već živčan od kresanja pa ti se sklizne noga a kurbla te razvali drito u skočni zglob...to je jedan poseban osjećaj kojeg nemreš opisat nikom tko nije doživio:D
|
Je,je.
Frend je slagao i palio Husqvarnu 250 pa ga je opizdila po peti. 6 mjeseci je osjećao bolove, 4 mjeseca šepao, mjesec dana hodao na terapije, a ništa nije bilo slomljeno. Od onda ne pali motor ako nema čizme za motocross. :D |
Citiraj:
Neopisiv osjećaj :) :goood: |
Dakle polazem za a2 kategoriju...poloziti cu za nekih mjesec dana max..ako prodjem naravno..zanima me koji biste mi motor preporucili... ja bi isao n apriliu sxv 550...
|
Sa svojim skromnom- nikakvim moto iskustvom mislim da to nije bas pametna ideja. Motor je zvjer sa svjetlom i zmigavcima.
|
Da, sxv je dosta startan, najbolji za letanja po gradu no možda ipak prenervozan za nekoga novog.
Meni je Africa Twin san snova i imati ću ju kad tad :) Pretprošlo ljeto sam viđao jednu u Splitu na kolodvoru. Svaki dan sam zastao malo ju škicnuti. |
Citiraj:
ako je u malo boljem stanju i novijeg godišta cijena je paprena... :) :chears: |
U "A2" kategoriju spadaju motocikli snage motora do 35 kw i ciji omjer snaga / masa ne prelazi 0,2 kW / kg , a ne potjecu od vozila cija je snaga dvostruko veca.
tako da taj sxv ti bas i nece ici legalno... |
Čini mi se da se sxv moze kupiti blokiran i homologiran u papirima na 14kw (tako nesto) i vozi se legalno sa a2,a ta se blokada lako skine i motor ima punih deklariranih 70 ks:goood:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
po tvome oni se ne mogu voziti sa A2? ima li netko link na pravilnik/zakon? |
Citiraj:
Citiraj:
|
evo, ako bude sve ok ja za vikend idem po Husaberg FS650e. Ljubitelji supermota znaju o cemu je rijec :D
|
znači, zatvoreni motocikl koji potječe od modela do 70kW i zatvoren je na 35kW ( i minimalne težine 175kg u slučaju 35kW ) se uredno može voziti sa A2?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
inače ja stalno brkam 25 i 35kw blokadu. Mi smo na 35kw dok je cijela europa na 25kw... |
Kako je izveo ovo uopce ? :D
|
raptorica ide ko gluha svinja :D
još je pitanje kakve su gume gore i jel istina da je ovoliko duboko :D ali... moguće je :D :beer: |
Citiraj:
|
Prvi puta boli :D
|
Citiraj:
Rip care..... |
|
|
Citiraj:
|
Jednog dana. Jednog dana... :)
|
Citiraj:
|
jel moze preporuka gdje u Zagrebu i okolici kupiti kacigu? do sad sam imao 2 AGV i zadovoljan sam s njima, ali ne znam gdje ih sada prodaju. planiram otici u BIM vidjeti Nolan i X-lite, gdje jos?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |