![]() |
Eto vam File Explorer
|
Citiraj:
Dok dođe WP 8.1 službeno napravit ćemo listu svih File Explorera... |
Citiraj:
Mah.. reći ću mu neka se strpi par dana dok ga ne vrate na store (nadam se uskoro ;)) @Don Kihoty: po tebi bi trebali onda još koristiti kameni kotač a ne gumeni, jer eto, nema potrebe za prelazak na bolju platformu samo zbog jedne aplikacije koja mu treba za komunikaciju (i koja trenutno "šteka") i bezbroj ostalih pogodnosti :kafa: |
zar stvarno svi koriste WhatsApp ili Viber?
ja niti jednu niti drugu nisam jos instalira a na wpu sam ima vec 2 godine i prije toga na androidu bia i isto nisam koristia :D |
Citiraj:
Dosad sam mislio da ima veze s time što imam Samsung, a ne Nokiju, no sad vidim da i na njoki ne ide... Citiraj:
Neke pojedince pokušavam prebaciti privremeno na Line i slično, kad ovi počnu zafrkavati :) Kad smo kod Linea - kakva imate iskustva s istim? Čini mi se da polako stječe popularnost.. |
Citiraj:
Najveći problem je slaba zastupljenost, tj korištenost - od 1000 kontakata u mobitelu, 800 je na smartphoneima razl. platformi, ali samo 20ak ih ima line, svi ostali su ili na viberu ili na whatsappu ili na oboje. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a ne bi dao pare ako ti se sviđa ha?
a curu vodiš đabe na večeru prije druženja? :D |
Citiraj:
|
Treba mi whatsapp, a nema ga više na storeu.
Imam 8.1. Šta mi je činiti? |
Citiraj:
(na 8.0 mi je ne da instalirati :( ) |
Nemam dozvolu skinit taj app.
|
jel je ima itko? :D
tko god se tu javio nije ju uspio instalirati radi te poruke mislio sam da je do toga što nemam dev preview gore, no sad ni to nije to.. |
Ma dečko je zabrijo, WA ima samo private betu. E sad, dali ima kakav način za sajdloadanje te bete ili nešto slično ne znam...
|
Nema načina sideloadanja bete.
U pitanju je closed beta samo za one koji su upali u nju. Mi smrtnici trebamo čekati kad će službeni app biti ponovno pušten. Glupo kaj su skinuo WA sa Store-a, Joe Belfiore je rekao da je problem samo sa WP8 Update 3 dok WP8.1 radi manje više kako spada. |
uglavnom...ulogirajte se na stranicu i dolje lijevo imate download and manual install
http://www.windowsphone.com/en-us/st...79?signin=true evo i direct download link s mog dropboxa https://db.tt/Sv3sNtBv a ovdje su upute za instalaciju http://www.windowsphone.com/en-US/Ho...rom-an-sd-card dal to radi, neznam...isprobajte, nemam namjere brisati WA i eksperimentirati |
Citiraj:
Ovo su napravili, ako nemas wi fi.. da si mozes skinit app instalaciju, no sam proces instalacije i dalje ide kroz store, samo sto se app ne skida (skida se, ako je u medjuvremenu izisla nova verzija) nego odma instalira ;) |
Dobro kad ce taj vocap vise, ima tko kakav info?
|
|
Citiraj:
|
|
I ko je na trenutnoj beti? Nitko ovdje...
|
Izašao veliki updejt za Tapatalk (2.0) :goood:
|
Odličan je, meni puno bolji od prošlog.
|
Ovo napokon izgleda pristojno i upotrebljivo. Jedino što nema mogućnost vraćanja tamne pozadine.
Svim developerima koji ne stave mogućnosti izbora rada na svijetloj ili tamnoj pozadini u aplikaciju bih jednu ćušku stisnuo. Odgojnu, reda radi :D |
** brisati **
|
Od whatsappa i dalje ništa...
|
Prije nego što ga je FB kupio nadogradnje su dolazile svako malo. A sada... -.-
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |