![]() |
onda neznam kak nemaš, meni je u opcijama whatsappa ''web''
|
iOS aplikacije
1 privitaka
|
1 privitaka
|
Pod About 2.12.5 verzija
|
To je server update nije se aplikacija apdejtala
|
Citiraj:
:kafa: |
Osjecam se posebno :D
|
Citiraj:
Koji iOS gonjas? 9? |
841, iOS 9 bete pratim preko youtuba, volim imat finalni proizvod, neda mi se zezat
|
iOS aplikacije
Btw kak neki sad vise ne vide preview poruka na whatsappu? Neki novi privacy
Ja vidim poruke, stariji ajfoni ne vide ili? Do ceg je? |
Radi vocap web :)
@šlajdra kralj provjeri :) |
Pooductive - the best shit ever :D
|
dafuq is that ?
|
Ionako većina ljudi ima mobitel sa sobom i dok kenja, pa zašto ne napraviti i prigodnu aplikaciju? Ovo Smooth as silk na screenshotu me totalno osvojilo :D
|
A bogte, pa nije valjda da si jedan od onih koji provedu dulje od 5min u kenjari :D
|
Ja nisam, to obavim i zaboravim, a i nemam iPhone da bih mogao koristiti app, ali šta misliš ti kako nastaju svi oni zahodski selfiji? :)
|
Citiraj:
Ali sad opet sync mailova prdnio iz neznan kojeg razloga. |
1 privitaka
Vec dugo vremena mi se ovo desava na app storu, slikice il se ne prikazuju il se prikazu pa nestanu, pod updates
Privitak 15257 |
@mamu
Dešava se kad je konekcija slaba. Ugasim appstore i ponovno pokrenem pa oživio. Dok na ios 9 nije dešavalo. #samokažem |
a na wifiu sam..10mbita i sere
|
Znači do Appstore-a :D Baci ga na pod :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Anyway ne smeta me puno jer je autoupdate, pa to rijetko vidin. |
auto update, o jebemti
KAJ AKO TI STAVE BIG BROTHER UPDATE DA TE SNIMA KAMERA I MIKROFON NEĆEŠ ZNAT OLOLOLO mala šala @win 10 topic :D |
Autoupdate sam odavno isključio. Ne volim da mi srče baterija bezveze i volim imati kontrolu.
Ionako kad sam u dometu wifi onda stisnem "update all" na punjaču |
Citiraj:
Citiraj:
A na poslu je na konektoru (ionako stalno prican), doma je na punjacu... :kafa: |
Meni najvise smeta sto dosta aplikacija, pogotovo fejs, nema release notes kad izda updejt..ja bi zabranio to
|
Ja bi pak zabranio fejs opcenito :P
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa "do not disturb" vec ima automatizaciju. Odi u postavke i tamo imas opciju automatskog paljenja i gasenja u odredeno vrijeme. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |