![]() |
Šteta, sve je skočilo. Moj sadrđaj košarice je sa 4000 kn skočio na 4386 kn. Sve je otišlo gore.
Izgleda da su početne cijene bile akcijske, da nas navuku, a sada su pokazali pravo lice. Samsung 120Gb SSD sa početnih 609 kn danas je 739 kn. |
Citiraj:
baj baj edigital. brisem ga iz bookmarka :lol2:. :chears: |
Sad slobodno mogu i zatvorit dućan,usluga im je bila zaqrac,a sad su i cijene... :amen:
|
Nadam se da je to pred ulazak u EU da bi kasnije opet "snizili cijenu" :)
|
Vratili su cijene na staro. :)
|
hahah pokusali pa da vide kako ide na kraju su shvatili da nemos trazit i hrpu para bez neke dobre usluge...
|
Ma ocito neka greška...jer tesko da su nesto vidjeli u tih par sati...
|
Kad sam bio u trgovini prodavač mi je objasnio da za svaku narudžbu koju napravimo preko weba plaćamo onu cijenu koja je u tom trenutku istaknuta iako se cijena proizvoda u međuvremenu povećala. Ako se pak cijena smanji, plaća se ta niža cijena.
|
Citiraj:
|
U utorak sam naručio tri artikla. Jučer gledam cijene, prvi skuplji 12 kn, drugi 30 kn, a treći 60 kn. Danas su vratili cijene na staro. Jedini plus im je što vrijedi cijena po kojoj je artikl naručen. Valjda će mi doći paket za kakva dva tjedna :)
|
Trgovao sa njima 2 puta i sve 5, neman primjedbi
|
Da necitam sve, jel netko ista reklamira u njih po mogucnosti da nije iz Zg-a?
Ima bit da je meni ploca riknila nakon 2 dana koristenja pa da se znam pripremit za ponediljak sta me ceka kad ih buden zva :D |
Salji mail odmah, da nejde reklamacija vec zamjena.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aje super onda, necu moc to odma rijesit jer ploca je kupljena prije cca 15 dana a upogonija san je prije 2 dana kad su mi stigle ostale komponente
|
Citiraj:
|
Akcija stoljeća! :lol2: http://i.imgur.com/FghBhqv.png
|
:eek:
UNTISUMPORA! :D:D:D |
u ponudi nemaju nove intel procesore i nvidia grafičke
|
|
zivo me zanima oce mi doc kartica za 4 kune
|
Kak da ne. :D
|
i gratis poštarina :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ah kvač rekle bi Švabe
nema veze ko radi taj i griješi bar neću plačat poštarinu :-) |
računalna greška, niste valjda preglupi da to sami shvatite :kafa:
|
Ne bi nista rekao da piše RASPOLOZIVO pa da onda se ide u takve podvige i narucivati...ali ovako :bonker:
|
Jedno, možda malo bedasto pitanje (njihova formulacija nije baš najsretnija) za one koji su već naručivali od njih: kada njihov mail kaže "narudžba se može primiti" oni pri tome misle da je narudžba došla u Zagreb i spremna je za isporuku?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |