![]() |
Za sada Osijek vodi 2:0. Ajduk gubi 0:1, a Pezzi mi pili živce:D
Igrač sa brojem...mrmlj...mrmlj...(još deset sekundi), Rendulić!!! Bemti, treba mu pol minute da to veli:p |
glavno da je ajduk izgubio:beer:
|
Osijek - Varteks 2:0
Kamen Ingrad - Cibalia 2:0 Slaven Belupo - Inter 3:0 Međimurje - Pula Staro Češko 2:0 Hajduk-Rijeka 1:0 Veli Pezzi da se isplati pogledati u emisiji HNL (22.05 HRT2) još jedan promašeni superezicer Krpana:D Po ne znam koji put... Za nas nije moglo biti bolje.:) Samo da ne useremo nekaj sutra... Vidim da se sad Riječani šepire na prvom mjestu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajd nek je malo i Rijeka na prvom mjestu |
Citiraj:
|
He-he:D
To je tak kad se žuriš:) Četri tekme bez pobjede-kaj mislite bude stari derpe odletio sa klupe ili ne??? |
Nadam se
Nemogu ga podnosit više sa onim "šine moj" |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego dečki-kaj velite na Kamen Ingrad? Mislim da su ugodno iznenadili. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
" Ma koliko god da to nije moj običaj, ali moram reći da je njihovom golu prethodio evidentan faul"
Kaže stari derpe, sad mu je kakti sudac kriv:rolleyes: A prije Dinama je laprdao da će ih pokrast pa se poslje posipao perjem prije Rijeke se isto žalio na suce... Papčina. Nego-nije mi jasno zašto su maknuli prošlogodišnje "oko sokolovo", valjda se sudačka banda tužila na njega...a od kad je došao ovaj Matovinović naglo se popravila kvaliteta suđenja u Rvata:D |
Citiraj:
I meni je žao kaj nema oko sokolovo. Sve je to banda. Si čul da se štimac zabil u neku ženu sa novom bembarom, pa je pobjegao sa mjesta događaja-koja je to mustra od čovjeka. :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
hahahhhahahh :clap: |
Citiraj:
:D :D :D :burn: Sad mi je jasnije zakaj je Štimac gibnuo kad je bio onaj sudar:p |
LOLcina!!!!!!!!:clap: :clap: :clap:
|
Ajduk nije pobjedio četri tekme a Štimac ruži do zore i to ni više ni manje nego u Zagrebu...hijaoooo:D :rolleyes:
|
Citiraj:
Ovog mitua traba nazad lansirat u ruminjsku, mrš. |
Jesam ja lijepo reko da bi mogla Rijeka s bodovima iz Splita?
Ne da se kužim u nogomet! |
Aaaaaaaaa.....izađem iz kade, mislim si kak ću fino papati čobanac i gledati tekmu, pojačam ton a kad ono PRASIĆKO: suicide
Ovo je za popizdit... |
Citiraj:
jeb'ga takav je život:beer: |
Ajd, barem je 2:0:D :D :D
|
Mali edit-3:0:)
Još jedan edit-4:0:D Pao je i 1000-ti gol, i to ni više ni manje- zabio debitant u momčadi. |
I to ni više ni manje nego - Brazilac. :D
|
Etto, neka neka. Dobro smo halali!
|
Citiraj:
|
Kolko vidim-stari derpe je dobio nogu sa klupe Ajduka, za Ajgora se još ne zna.:p
bdw-sad mi je bogme postalo malo teško pratiti kad igra Dinamo-dok je bio samo Chago bilo je ok. sad je došao još jedan "sličnog tena":D pa sam se pomalo počeo buniti.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |