PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DOOM (GOTY 2016) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=229998)

smirnoff 03.11.2016. 21:46

eto počeo i ja danas...:D
a štaš. fan sam Doom serijala..
ali eh, malo sam zatečen..kao što je neko rekao, na razini za klince od 12 godina... nema taktike, nema razmišljanja...
muzika je na OFF, naravno.
sama igra ide glatko sa AMD955BE procom i 750Ti grafom

al ruku na srce jedino Doom i Quake (donekle i Crysis) po meni oslikavaju pravi rat ljudi i vanzemaljaca. :care:

Brko 04.11.2016. 06:48

Muzika na OFF? Uninstall odma i refund :D

nub 04.11.2016. 07:55

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 2985253)
eto počeo i ja danas...:D
a štaš. fan sam Doom serijala..
ali eh, malo sam zatečen..kao što je neko rekao, na razini za klince od 12 godina... nema taktike, nema razmišljanja...
muzika je na OFF, naravno.
sama igra ide glatko sa AMD955BE procom i 750Ti grafom

al ruku na srce jedino Doom i Quake (donekle i Crysis) po meni oslikavaju pravi rat ljudi i vanzemaljaca. :care:

Nema razmišljanja? Očito ne igraš na dovoljno zahtjevnoj težini :D

A glazba čini valjda 50% iskustva u ovoj igri :)

Btw, ne znam dal bi ih nazvao vanzemaljcima (iako tehnički jesu), već prije silama iz pakla :fuming: :D

smirnoff 04.11.2016. 20:29

muziku uvijek gasim u igrama jer meni eliminiraju osječaj iz igre.

al kak velim tek sam počeo i upravo sam izašao iz laba na pustopoljinu gdje se treba spustit međ one vanzemaljce...i čim sam glasa pustio odma rokačina...dakle nema stealth akcija...

dobro, nisu vanzemaljci prije nki mutanti al opet...poanta sega je da nema milosti.

ivosimec 04.11.2016. 23:19

Ja osobno mrzim rock i također mi osobno ne paše, više bi mi onda odgovarao rock-techno kao u painkilleru kad smo kod toga :D

d4rk_ch1ld 04.11.2016. 23:31

Ja navijam soundtrack u autu, paše mjuza i za carmageddon :fuming::banana:

Smarty 05.11.2016. 10:33

Ljudi jel vi znate da je ovo DOOM? Ovo nije CoD i ostale igre toga tipa, ovo je DOOM.
Pravi i zvorni FPS ides i rokas. Koji stelth koja suljanja? Za te stvari imaju druge igre, nemozete to ocekivat od DOOM-a.
Slicno bi bilo da igrate Sirius Sam i kazes nekako mi fali steltha i taktike i nekako je prica tanka :D (malo karikiran al cisto da znate sta ocu rec)

A mladji igraci zaigrajte prve verzije DOOM-a.

Meni je igra super i pravi povratak korjenima i jako mi je drago sta je napokon izasa pravi FPS

nub 05.11.2016. 15:46

Amen! :D Odlično opisano Smarty.

Ko da igraš gran turismo i žališ se da se stalno nešto utrkuješ autima. Jbg, Doom je čisti fps, nema tu stealthanja ni rpg-anja :)

alen.s 05.11.2016. 16:02

idalje cpu mora imat sse4.1 ili je to fixano ? volija bi ovo zaigrat...

Brko 06.11.2016. 10:31

Citiraj:

Autor ivosimec (Post 2985629)
Ja osobno mrzim rock i također mi osobno ne paše, više bi mi onda odgovarao rock-techno kao u painkilleru kad smo kod toga :D

Rozgu i Severinu si možeš sam ubacit u igru :D

ivosimec 06.11.2016. 20:56

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2985934)
Rozgu i Severinu si možeš sam ubacit u igru :D

Ja slušam vocal trance a ne severinu.

Uostralom ne znam ni jednu dobru rock stvar zadnjih godina. Pogle top liste, sami biberi, crnci i slično. Rock je mrtav odavno.

Šta bi trebao slušati one brkove i nadrogiranog bareta? lol

Remixer 06.11.2016. 22:08

Citiraj:

Autor ivosimec (Post 2986165)

I ja slušam vocal trance. Ovo drugo neću komentirat, žao mi trošit tipkovnicu na tak nešt.

Što se tiče DOOM-a, bezveze je bez obzira na muziku, no za takvu igru i paše takva muzika. Nisam se obazirao na to, nego gameplay je... nema ga!

Probao novi Wolfenstein, odustao od igre nakon cca 40%... isto mi nije 'sjela' pogotovo nakon FC4. Ništ, sad ću za dan-dva počet rokat Titanfall 2 SP :D

Brko 06.11.2016. 22:39

Citiraj:

Autor Remixer (Post 2986203)
I ja slušam vocal trance. Ovo drugo neću komentirat, žao mi trošit tipkovnicu na tak nešt.

Što se tiče DOOM-a, bezveze je bez obzira na muziku, no za takvu igru i paše takva muzika. Nisam se obazirao na to, nego gameplay je... nema ga!

Probao novi Wolfenstein, odustao od igre nakon cca 40%... isto mi nije 'sjela' pogotovo nakon FC4. Ništ, sad ću za dan-dva počet rokat Titanfall 2 SP :D

A koji je to DOOM imao gameplay? Dosadna trojka možda :) poanta je da nema gameplaya nego rip and tear. Ali dobro, ne sviđa ti se i bok, bože moj. Nismo svi isti niti volimo iste stvari. ;)

G.ost 07.11.2016. 21:56

evo nakon pročitanih recenzija, u velikom postotku pozitivnih, odlučio i ja zaigrati..
izdržao ravno 2 sata gameplay-a i to je to - uninstall..vjerovatno je igra dobra, a ja s druge strane trebam priznati da su me godine očito stigle i pregazile, jednostavno mi više ne pašu ovakve igre... a u k...c ostario sam :)

Chuxonja 08.11.2016. 20:59

Nikak da mi na red dođe, stalno sam na custom WADovima za dvojku xD Sad se još pojavile i Doom64 varijante, nikad kraja :D

smirnoff 08.11.2016. 21:06

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2986215)
A koji je to DOOM imao gameplay? Dosadna trojka možda :) poanta je da nema gameplaya nego rip and tear. Ali dobro, ne sviđa ti se i bok, bože moj. Nismo svi isti niti volimo iste stvari. ;)

a čuj, da su možda promijenili pristup igri, da ipak ima nekog smisla, razni zadaci, treba napravit ovo-ono, pa malo stealth snikersa, malo chill- thrill atmosfere i tako...jbg ne razmem kak tvorci misle da će i ovaj dio igrat isti igrači koji su pri Doom 1 ili Final doom (1994) imali 16-18-20 godina??

al main problem je to šta se ovdje ne smije reć da nešto ne valja il da se ne sviđa il da nije u điru - odma su dižu vješala....

emilblomsky 09.11.2016. 07:21

kPa ok! Ja inače volim igre gdje ima zadataka i mozgalica tipa Resident evil,dead space,ali volim i čiste pucacine.Doom sam prihvatio kakav je,i meni je dobar!Pobi sve na kaj naiđeš,i kad se muzika smiri,to je to!

nub 09.11.2016. 09:43

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 2987067)
a čuj, da su možda promijenili pristup igri, da ipak ima nekog smisla, razni zadaci, treba napravit ovo-ono, pa malo stealth snikersa, malo chill- thrill atmosfere i tako...jbg ne razmem kak tvorci misle da će i ovaj dio igrat isti igrači koji su pri Doom 1 ili Final doom (1994) imali 16-18-20 godina??

al main problem je to šta se ovdje ne smije reć da nešto ne valja il da se ne sviđa il da nije u điru - odma su dižu vješala....

Ha gle, da su to napravili onda to više nebi bio Doom, nego bi bila još jedna tipična pucaljka u nizu, kojih danas imaš sva sreća puno na izbor. Doduše, nije baš ni da u Doomu nema drugih stvari - postoji priča, odlična atmosfera, glazba koja je ključan dio igre i veže se na situaciju, istraživanje mape i secretsi, taktiziranje s oružjima, upgradeima, runeovima, powerupima. Na većoj težini postaje dosta bitno kako ćeš pristupit kojoj borbi i kad šta iskoristit i s vremenom postaje teže.

Naravno da je u redu da ti se ne sviđa, ukusi su različiti :). Također, ima nas dosta kojima se sviđa baš ovako kako je, meni je drago da postoje i ovakve igre :)

ivosimec 09.11.2016. 22:04

Doom, Quake, Painkiller pa čak i serius sam su igre idi i ubij sve.

Ako želiš razmišljat kolko tolko i igrat fps imaš half life i portal.

Chikagule 14.11.2016. 00:20

Da li je nekome krepao savefile?

Cannondale 14.11.2016. 09:33

Citiraj:

Autor Chikagule (Post 2988850)
Da li je nekome krepao savefile?

Da, nakon kaj sam prošao igru, sam krenuo igrat sa dev modom i cheatovima, doduše bilo je navedeno kako će ti kiksnut save profil.

Mommistake 14.11.2016. 09:44

Citiraj:

Autor ivosimec (Post 2986165)

Uostralom ne znam ni jednu dobru rock stvar zadnjih godina. Pogle top liste, sami biberi, crnci i slično. Rock je mrtav odavno.

Šta bi trebao slušati one brkove i nadrogiranog bareta? lol

:hitthewal::hitthewal::hitthewal:

Chikagule 14.11.2016. 10:37

Citiraj:

Autor Cannondale (Post 2988887)
Da, nakon kaj sam prošao igru, sam krenuo igrat sa dev modom i cheatovima, doduše bilo je navedeno kako će ti kiksnut save profil.

Ja sam najnormalnije igrao i samo jedandan rikno save.... ima slucajeva dosta

Sent from my iPhone using Tapatalk

trpi 26.11.2016. 00:41

jel presao tko na nightmare?
kampanja se presla na too young to die, kasnije istrazivani leveli sa hurt me plenty, i sad mi niti ultra violence nije dovoljan, ownage :Machineg:
gledam poceti ispocetka na nightmare jer se ne nudi po pojedinim levelima, a opet mi se neda cekati otkljucavanje svih oruzja...
igra je nenormalno sadisticka i in my opinion jedna od najboljih first person shootera ikada, takva igrivost i brzina, na razini unreal tournamenta, dodem doma i ne palim battlefield nego idemo ubijati đavle :CoolRamb:

nub 26.11.2016. 13:04

Ja sam na ultra violence i nije bio neki veliki challange. Jest, znao sam krepat kad bi se zaletio negdje :D Al iz druge ili treće bi prošao sekciju uz malo taktiziranja s oružjima/powerupima :)

Drugi put ću na nightmare, uz neke druge odabire runeova/weapon modova, ali mislim da ću malo sačekat, sad sam se taman zasitio :)

trpi 26.11.2016. 14:27

da ma lagano je, kretanje i brzo izmijenjivanje oruzja i gg

Brko 11.12.2016. 14:17

Opet update i opet 12 GB update... boktemazo, ode igra na 100GB :D

ivosimec 11.12.2016. 14:30

Bokte 2tb diskovi su postali ništa kakve igre imamo danas :D

spitfire83 11.12.2016. 14:55

Bome, tijesno postaje

Brko 11.12.2016. 15:03

Upravo sam napravio uninstall sa ssda i stavio da se reinstalira odjednom na HDD od 640GB. A taj 640GB na kojem su samo igre, bude uskoro zamjenio 2TB koliko mi se vidi :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03.