![]() |
Citiraj:
osigurač je tu da zaštiti pojačalo. i gori samo u slučaju problema.... pojačalo ni u kojem slučaju normalne operacije ne vuče više od npr 20A struje. Ako povuče više (u slučaju greške ili kvara) tu je osigurač od 25A koji izgori zbog prejake struje a ne da izgori skupa elektronika u pojačalu... u tom se slučaju osigurač ne mjenja nego se prvo ustanovi zašto je izgorio i ukloni se kvar.... pretpostavljam da si se samo krivo izrazio, ali da se zna :D a sad; postoje samo dva razloga zašto imaš gore osigurač od 30A 1) orginalni je izgorio zbog nekog problema i netko nije imao isti takav pa je zamjenio sličnim jer je debil... ili 2)orginalni je izgorio zbog nekog problema i netko je zamjenio jačim jer mu jači nije pregoravao i tako je sj.... nešto unutar pojačala i naravno također je debil... |
slažem se, nema nikakvog opravdanja za izlaženja iz tvorničkih specifikacija, pogotovo na ovako osjetljivom mjestu.
|
Citiraj:
I tako dođemo do zaključka zakaj je taj Helix dobio tak jeftino Citiraj:
U glavnom neka se ne zajebava nego fino ode na CICE i cimne speed devila da mu po mogućnosti pogleda amp. |
također preporuka za speed devila, jako stručan i na mjestu čovjek... možeš mu i poštom poslat pojačalo čisto na procjenu kvara.
|
Speed Devil is da man...
u svakom slučaju preporučujem čovjeka Edit; i još jedno pitanjce... a gdje ti je poklopac od ampa? skinuo si ga zbog fotosešena ili? nemoj samo reči da ga nisi dobio, jer ako ga nisi dobio očito je polomljen, a ako je polomljen.... moram nastaviti??? |
Kontaktirao sam već speed-a,još neznam šta ću napravit...popravit ga na trošak ovog koji mi je prodao ili mu jednostavno vratit pojačalo...i uzet drugo.
Poklopac sam skinuo zbog slikanja,vidiš da sam par close-up-a slikao... Nemam pojma,idem do frenda za dan dva stavit pojačalo na stol i dobro ga pogledat...on se razumije,ja sam tudum za te stvari. |
ma daj nemoj se zayebavat s tim uopće... vrati to natrag i zemi normalan amp.
edit: primjera radi, meni je dls ca41 rabljeni uletio za 500kn... tako da ima dobrih prilika uokolo ;) |
Citiraj:
Malo ću pogledat šta se nudi,možda nađem nešto povoljno kao i ovo :D |
za 200kn lupanje u protect se vrlo rijetko rješava, još ako ti je koji tranzistor otišao, (vidiš da piše helix na njima, bogtepita koji je to stvarno), mogao bi amp biti vreća bez dna ;)
neisplativo po meni. |
|
eto ti prilike za sitne pare, nemoj razmišljat 2put.
|
|
ne pretjerano... eventualno na basu u većim dinamičkim naletima, ali sa druge strane imaš amp koji radi :D
|
Citiraj:
helix je na popravku,trebam brzu preporuku :) ...dok je ovaj na popravku,trebam zamjenu... Gore spomenuti Alpine je sad 450kn,ili da uzmem ovog sonya za 350kn http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici...-oglas-2322651 Alpine je alpine,ali šokirao se kad sam vidio da se sony prodaje za 349 dolara :stoopid: http://www.ryda.com.au/Sony-XMSD14X-...-p/xmsd14x.htm |
gotovo sigurno da će alpine bolje zvučati, a sad 100kn sim-tam.
|
Citiraj:
|
Alpine vs. Slony. MA DAJ! :-)
|
Citiraj:
|
Ponosni vlasnik Golfa V, e sad; pitanje koje me muči otkad sam kupio auto prije 2 godine: Postoji li način da se nekako softverski sredi da serijski radio kojeg imam ugrađenog čita mp3 CD-e?
|
može brisanje posta
|
Ima,kupis auto koji ima radio koji cita mp3 :D
Mozda ima kakav jack iza za ustekat nes..changer neki ili tak nes..neznam,napikavam...:) |
Citiraj:
|
pa istinu ti je rekao, moraš mijenjati radio.
|
Citiraj:
|
a koji to softver ćeš ti ukucat u cd koji nema hardveraj za "dekodirat" mp3? ;)
|
Zakaj si jednostavno ne kupiš ovo, staviš na usb pjesme i to ti je to.
|
kako ćeš tog kineza staviti u fino njemačko auto? :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
od frendovog frenda mali koji ima susjeda koji radi kod bratića... :D
jedino ako te jedinice defaultno dolaze spremne za čitanje mp3ca i onda im se dizejbla podrška, ali to je drugi par rukava u koje ne želim ulaziti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39. |