![]() |
Pozdrav svima
Bas su mi danas iz OKTV javili da mogu imat njihovu optiku (Zapresic, Bana Jelacica). Da li mi mozete pomoci reci kakva su iskustva sa internet vezom preko njihove optike. Da li ima problema, pucanja, usporavanja i sl. Kakva je brzina, pogotovo uploada ... dal je bliza maksimalnoj deklariranoj ili minimalnoj? Puno hvala svima na pomoci! |
ja imao dok se nisam preselio, kad radi radi odlicno, a bilo je i dana kad je radilo koma :) uglavnom jako zadovoljan bio, a sad sam na obicnom dslu sa ucestalim pucanjem veze...
|
Tnx rice na infu ... daj samo reci kak je bila brzina? Ono ak je deklarirano 21 do 30 mbit, jel to bilo punih 30 ili je bilo manje?
Nadam se da jos netko moze svoja iskustva napisati ... vidio sam tu u topicu da ima ljudi koji su na njihovoj optici |
Paketi "optike" su im previše skupi te spori.
30Mbps danas je standardno na bakru, tj. vdsl-u a ne na optici a oni to naplaćuju kao ht-ovu optiku od 100mbps http://image.prntscr.com/image/1bb74...abff3e572.jpeg A još imaju i 30kn mjesečne naknade za "održavanje uređaja" uz ugovor na 2 godine. |
ja sam imal 10mbit i bilo je tocno toliko :)
|
Ne sjecam se koliko sam tocno placao dok sam bio na njima, ali nonstop problemi, konstantna usporavanja, ponekada telefon nije radio itd, inace iz centra zapresica sam pa lokacija nije bila problem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
novost je da su mi rekli da bi uvodenje optike kostalo 1500 kn + mjesecno neko odrzavanje ili 2500 jednokratno.
s druge strane nude mi wireless pristup (oni sloze link) bez troska uvodenja. kao iste brzine i sve. da li taj wireless link moze biti stabilna veza? dal itko ima iskustva sa takvim pristupom internetu |
|
Također spojena optika, bilo je i nevremena i grmljavine i munja, nikakvih problema nije bilo, a sami tehničari jako ljubazni i profesionalni.
100/20 - 169 kn (samo optika, bez telefona i bez TV paketa) |
Pozdrav, ako ima netko sa područja zap. Zagreba (Gajnice, Vrapče, Malešnica, Podsused), Zaprešića, Samobora, Svete Nedjelje, Zaboka i Oroslavja, a da je zainteresiran za uslugu od OK TV slobodno mi se može javiti pa provjerimo dostupnost.
Može PM ili o99/245-5799 |
Citiraj:
a okolica Zaprešića ? prigorje brdovečko npr... ? |
Citiraj:
|
Ne to je dostupno već više od godinu dana.....
Citiraj:
|
Citiraj:
Koju opremu oni dostavljaju i koji je nacin spajanja / tip veze? |
U 12. mjesecu prosle godine su davali ZTE ZXHN F660. Opticki kabel dvuku do mjesta gdje zelis smjestiti router, koji ostaje njihovo vlasnistvo...
|
Pozdrav, ako ima netko sa područja zap. Zagreba (Gajnice, Vrapče, Malešnica, Podsused), Zaprešića, Samobora, Svete Nedjelje, Zaboka i Oroslavja, a da je zainteresiran za uslugu od OK TV slobodno mi se može javiti pa provjerimo dostupnost.
Može PM ili o99/245-5799 https://i.postimg.cc/L5959YfZ/Lug-20...1624-00001.jpg |
evo ja sad imam godinu dana optiku 100/20 prezadovoljan... opcenarodni preporod nakon 14/0,5 DSLa :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |