![]() |
Citiraj:
Pa i na prošlom SP-u su se carski zguzičarili do finala...totalni antinogomet. |
Gledam Ronalda i ne vjerujem, pa lik se ne kreće nikak ni ne trči nikak...WTF a nosi kapetansku vrpcu, ni niš nije odigral osim kaj je zgubil gro lopti
Lol..jel to Drago Gabrić u studiu? Pa kaj on ima pametnog za reći, od kad je on nog. stručnjak?:) |
Hahaha, ipak ga je zabio Ronaldo. Razbili portugalci kosooke, ceka nas poslastica slijedecu tekmu, Portugal-Brasil.
Edit: Ronaldo izabran za igraca utakmicve. Danc00 fail. :D |
Citiraj:
Malo mi je zao komunjara, nisu se dobro drzali kao protiv Karioka |
Portugal - Sj. Koreja > kao da upalis FIFU, stavis na beginner tezinu i onda udri :D
|
Ovima bolje da se ne vraćaju kući :D Kakva blamaža u izravnom prijenosu
|
ma sad ce kod njih izaci na tv-u da su igrali nerjeseno !!! garant !!!
|
Kako će padat glave u sjevernoj koreji :D
|
Dobar Taft ima ovaj Ronaldo-kiša pljušti a frizura postojana:)
|
Zato mu je karakter ko u nekog derista, kad im ne ide povremeno baci kapetansku traku na pod, kaze nesto socno u kameru i navijacima. Zalosno da taj jos nosi traku. Ka igrac je odlican, ali ko covik je bijednik. :kafa:
|
Jadna manistra ovim Sj. Koreancima kad dođu doma :D
|
Citiraj:
Po meni je poslastica veceras, spanjolska honduras uz nadam se, malo vise srece za spanjolsku nego prosli put. |
Citiraj:
|
tooooooo!!!!!!!!! fala bogu, ne mogu vise gledat ovu svicarsku
|
a da li je bio ofsajd?
|
bio je ofsajd, al brzo im se vratio gol protiv španjoske koji su dali iz faula. sudac inače debil :D
|
Citiraj:
|
|
Meni je Pervan dosadan više...isfucane fore ima
|
Repka Demokratske :D Narodne Republike Koreje ako stigne kući (čitaj ako se avion slučajno ne sruši putem :p) može se komotno postrojit pred zid pa :rambo:
|
Španjolska napokon igra kako treba..
|
Yep, dosta dobro igraju. Definitivno ću se kladit na njih sljedeće kolo, jer su ekipa koja si ne smije dopustit kiks i propustit 1. mjesto u skupini. Ić će na pobjedu. Također mislim stavit na SAD i Engleze. Ta 3 para na malo veće novce :) Mislio sam i na Nizozemce, ali oni su osigurali plasman, a i ne sviđa mi se baš njihova igra. Kak će tek izgledat kad se opuste? Isto tak i Argentinci.
|
Samo sto bas nepogadjaju gol kak treba... Samo 2:0, a moglo biti bar 5... Nece ni oni daleko... Finale sve izglednije: Argentina - Nizozemska...
|
Ja kerpo sad na Pervanovu sinkronizaciju Francuza...kak veli Maludi, "čekamo vas pola sata da izađete iz tunela, nemojte to radit! Ak ti se ne igra reci, zatvorimo vas u bus i za Francuski i doviđenja...a maluda veli: maa daa." :D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodal bih još ovo: net.hr Ako je najveća zvijezda Svjetskog prvenstva Leo Messi, prva violina HTV-ove nogometne ponude ovih dana vjerojatno je - Željko Pervan. Iako nas (ne) nasmijava već skoro desetljećima, i dalje zna biti neodoljiv i urnebesan (-o dosadan). Do sada se izredao na svim TV postajama. Nemreš niš gladat od njega. Ugasim TV i odem do DVD-a (mislim vatrogasni dom, ne ono), da vidim kaj dečki delaju, kad ono Pervan ima gažu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, nemislim da je Španjolska nesto pocela igrati, jer kao sto znate igrate samo onoliko koliko vam protivnik dopusti. Dali je tko primjerio Palaciusa(neznam kako se piše - Hondurasovac :) ) ? Frajera su na poluvremenu kompjutorski pratili i to(barem na stream-u kojeg ja pratim :D ) i frajer nije normalan...uzima lopte, siječe paseve, trci u napad...brutalan:care: |
Citiraj:
Edit: Citiraj:
|
Skoro cijeli Tottenham je na SP-u. Petorica su kod Engleza, po jedan u Brazilu, Kamerunu i Meksiku, a da je pravde i još malo "pravde" bili bi tu i naša trojica plus Robbie Keane.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |