![]() |
U koliko je danas tekma?
|
Ovaj dan je počeo kao dan protivnika guglanja :D
Pogodi kad je tekma! http://tvprofil.net/tvprogram/#!kanal=htv2 |
Kaj bu to bilo danas?
Pretpostavljam, pošto imamo Golužu na klupi i uplašenog Kopljara na desnom vanjskom da će nam se akcije svoditi na klasično probijanje kroz sredinu. U takvoj situaciji prognoziram da ćemo zabiti maksimalno do 20 golova. Ako. S druge strane osovina Karabatić/Narcisse/Abalo, koliko god da bili loši početkom prvenstva, će nam po starom dobrom običaju utrpati 15 komada + koji komad sa strane od Jolia iz 7m i eto pobjede Francuza. Što bi trebalo napraviti da se pobijedi Francuze? Znači njihova ogromna prednost je fizička nadmoć, strašna disciplina u obrani te odličan vratar. |
Trebalo bi se izvuć "glava iz guzice" eto to bi trebalo. A ne povest 6 razlike na poluvremenu i "počet slavit". Mislim da možemo dobit francuze i to lako ako se ozbiljno pristupi igri danas
|
Da, jbg, što bi njima značila ozbiljan igra? Jer ne možeš ti promijeniti mentalitet i disciplinu igrača u par dana. Oni da povedu protiv Francuza 5 razlike, to je za nas izgubljena utakmica. Jednostavno su takvi. Počelo bi se kilaviti, nonšalancija, nekakva svemirska dodavanja i sl.
|
Ma danas peremo francuze sa 5 razlike, vracamo im za sve poraze ^^
|
Opet necemo imati riješenje za Francusku obranu. Necemo zabiti više od 22 gola. Tako da nažalost, boljim se da gubimo.
|
Imaju samo 2 opcije danas.. 1. Borba i poraz na kraju. 2. Borba i pobijeda a onda smo bogovi. Francuzi idu kuci a svi ostali ce nas se jako bojat i respektirat.. Izglednija je opcija 1.
EDIT: Ja sam stvarno optimistican danas.. Nije nas spanjolska ugazila kao sto se znalo dogadjat.. Ustvari smo mi bili bolji bar 50min. Francuzi su losi (losiji nego zadnjih godina) i zreli su za jedan jako los rezultat na natjecanjima.. |
Citiraj:
|
AJMO!! +2 za nas!!!
|
Kako će nas koštat ove grede :/
EDIT: Al Kopljar trpa :D |
Ajme ne znas ko je losiji :D
|
ko je ovaj čelavac kaj se ponavlja stalno za Golužom ...fraer je presmiješan
|
Katastofalno igramo u napadu!! Lopta sporo kruži, igramo 2 na 2 u napadu. Halo 2 na 2??? Cestitam Goluža, to si valjda ti izumio.. Vori katastrofa.. malo je golova što ide u prilog Francuzima..
|
Trebali ste već voditi 3-4 razlike. Ili je do sreće, ili su se uplašili Francuza?
|
Ne znam zašto gledam ovo smeće...
Rukomet mi je ionako bezvezan sport. Jbmti igru u kojoj su suci ključni za pobjedu/poraz. |
dobit ćemo ovo!! 100%!!
|
Kopljar je proigrao.. Alilovic je Bog, a sada igra i cijela ekipa.. Može li se ovo izgubit?
|
Ja mislim da se može već čestitati HR reprezentaciji
|
Citiraj:
@Gilbert5 to govoris za francice? |
Hebeno, svaka im čast, zgazili ih ko zvečke :D
|
Svaka čast. :)
|
Kopljar igrač utakmice. Vratili smo Francuzima bar za tri poraza..
Kratak Edit: mozda smo svi malo preostri prema Balicu, takvi smo, volimo svoju repku.. Pogledajte samo Karabatica, katastrofa teška. Ako nije lošiji od Balića, onda je bar u njegovom rangu. Pojeo bi ga da sam Francuz. |
Potvrdilo se da kad Balic ne ulazi, da mi dobijamo. :)
|
Au Revoir France :D:D:D
|
Citiraj:
|
Jesssssssssss!:)
|
Toooooooooooooooooooo, razmontirali smo ih.. svaka čast svim našim igračima..
|
Ajd sad decki vratit se kuci i proizvodit zvucnike i vino...to je jedino sto vam dobro ide :D
|
Zahladilo u Francuskoj, -7 je :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:28. |