PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ve-mil/Unusmedia/Informatika Vrbani iskustva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=164286)

ante2 10.11.2009. 23:47

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1481346)
Hm, a gdje uopce reklamirati neispravnu robu? Imam jedan kit OCZ-a koji je rikavela pod jamstvom, a vidim da je OS poslovnica amen...

kad i ako ovi veseljaci u zg otvore mozes ih nazvat i pitat sta ti je cinit, a ja (posto cesto tamo bauljam) mogu isto pitat uzivo sta se da napravit po tvom pitanju (ne mogu obecat nista ali mogu probat ako oces)
:chears:

Dizel 11.11.2009. 00:10

Ajde pa javi na PM ;)

Apacer ft Bozja 11.11.2009. 17:52

Citiraj:

Autor ante2 (Post 1481367)
kad i ako ovi veseljaci u zg otvore mozes ih nazvat i pitat sta ti je cinit, a ja (posto cesto tamo bauljam) mogu isto pitat uzivo sta se da napravit po tvom pitanju (ne mogu obecat nista ali mogu probat ako oces)

Da, pitaj ali napisi i tu, jer vjerujem da dizel nije jedini koga to zanima :)
Hvala.

ante2 12.11.2009. 18:21

ok ekipa bacam se u spijunazu ve/mil-a
cim nesto saznam pisem ovdje ili na PM ;)

sipe 12.11.2009. 21:59

Citiraj:

Autor ante2 (Post 1483018)
ok ekipa bacam se u spijunazu ve/mil-a
cim nesto saznam pisem ovdje ili na PM ;)

Ajd baš meni javi na pm ili ovdje napši, da nešto jeftino ubodem od ostataka :D

BraBUS 12.11.2009. 23:52

lol..koja trac rubrika! :D

jbt.. što cu ako vemil propadne... przilica mi ima još godinu dana garancije kod njih :(

mislav_os 13.11.2009. 00:20

Citiraj:

Autor BraBUS (Post 1483369)

jbt.. što cu ako vemil propadne... przilica mi ima još godinu dana garancije kod njih :(

Meni je kod njih gara za sve dijelove osim proca i hladnjaka,i to svaka jos 1,5 god + :lol2: :D...

Mr.Ex.President 13.11.2009. 00:26

Citiraj:

Autor BraBUS (Post 1483369)

Veća je šansa da će se oni spasit, nego da ćeš trebat reklamirat pržilicu:D

Kod njih ja neman ništa, isteklo i ono malo šta je bilo, al iman zato u HG Spota, stick, još 8 godina:goood:

Brko 13.11.2009. 00:34

Vemulj Karlovac - od jučer doviđenja.

"Zatvoreno zbog preuređenja"

a preuredili prostor u 8. mjesecu :D Epic Fail :D bio kombi ispred, tovarili sve unutra.

Apacer ft Bozja 13.11.2009. 13:43

Valjda ga hoce uciniti jos modernijim :D

g52 13.11.2009. 14:52

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1483534)
Valjda ga hoce uciniti jos modernijim :D

Moderni trend u marketingu i dizajnu je uglavnom minimalizam :D

alimilano 13.11.2009. 19:25

ajde neka, bilo je i vrime..u tu firmu nisan stupija nogon već 4 godine a onda san in zaželija da što prije propadnu

Shadowww 14.11.2009. 20:26

Također.

btw. u Zagrebu mi je najjača trgovina ona u Maksimiru - Feniks. Imaju svega, kvalitetna usluga, super prodavači. Preporuka skroz.

Router 15.11.2009. 17:45

Citiraj:

Autor Shadowww (Post 1484605)
Također.

btw. u Zagrebu mi je najjača trgovina ona u Maksimiru - Feniks. Imaju svega, kvalitetna usluga, super prodavači. Preporuka skroz.

I za 99% proizvoda skupi do bola, iznimka je samo ona jedna graficka sa krivom cijenom koju je netko uhvatio :D

tomek@vz 16.11.2009. 10:24

http://www.tportal.hr/biznis/gospoda...im-imenom.html

Nekak mi se čini da neću nikad vidjet zadnje 3 plaće iz te firme...:kafa:

quazar912 16.11.2009. 11:00

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1483405)
Vemulj Karlovac - od jučer doviđenja.

"Zatvoreno zbog preuređenja"

a preuredili prostor u 8. mjesecu :D Epic Fail :D bio kombi ispred, tovarili sve unutra.

zašto nisi slikao pa da vidimo???:lol2:

a ko vam garantira da i ostale manje fime koje falite (ADM,Links;fenix) neće i sto ključ u bravu??
sad kad su oni ostali isto bi se mogli pomegalomaniti...:fiju:

coconut 16.11.2009. 11:04

Links manja firma? 5 poslovnica i 2 u otvaranju je za tebe 'malo'? Links će preživjeti jer ne svaštare kao hgšrot i vemil (frižideri, tv, i friteze skupa sa grafama i matičnim pločama) nego se koncentriraju na IT opremu za koju uvijek ima kupaca.

FitzTN 16.11.2009. 11:23

Zapravo Links (U Zagrebu) dobro radi SAMO zato što su Hg Spot i Ve-Mil u komi, ne da je nešto loše u tome, nego samo kažem...nema šanse da bi s onom kvazi lokacijom u Zagrebu i tim cijenama imali neki uspjeh kraj zdrave konkurencije s boljim cijenama i boljom lokacijom. Jedina konkurencija im ne ADM kojem je isto lokacija čudna ali barem se ima gdje za ostavit auto... a ne ko kod linksa 10 min tražit parking, a ak sparkaš ispred zgrade samo gledaš kad ćete koja baba koja ide s placa zastrugat...

Ako ćemo uspoređivati što smo imali prije 3 godine i sada, ispada da smo učinili ogromni korak unazad. (Masovna) Pojava web shopova nas je vratila u mračne 90-e kada se sve moralo naručivati, a vrlo malo robe se može dobiti brzo i za OK cijene, a da ne spominjem ostvarivanje garancije u web shopovima i linksu...

SaleFFS 16.11.2009. 11:24

Citiraj:

Autor Dizel
Hm, a gdje uopce reklamirati neispravnu robu? Imam jedan kit OCZ-a koji je rikavela pod jamstvom, a vidim da je OS poslovnica amen...

i ja imam ocz kit iz vemulja, ali jos radi, a ako vrisne saljem u ocz direktno jer kazu lifetime warranty, jer vjerujem da ce oni to brze rijesiti nego vemil

nakon par groznih reklamacija ne idem tamo vise nikako

coconut 16.11.2009. 12:01

Samo ti pošalji u OCZ. Em ćeš platiti poštarinu, a ako dobiješ nove tek onda si nahebo jer će te naši na carini oderati k'o zeca. Iskreno mislim da vemil nije generalni uvoznik za OCZ pa bi to trebao poslati njemu ako vemulj rikne. Na jamstvenom listu od vemulja ti piše uvoznik (sitnim slovima negdje na dnu).

Gilbert5 16.11.2009. 12:10

Citiraj:

Autor coconut (Post 1485788)
Samo ti pošalji u OCZ. Em ćeš platiti poštarinu, a ako dobiješ nove tek onda si nahebo jer će te naši na carini oderati k'o zeca. Iskreno mislim da vemil nije generalni uvoznik za OCZ pa bi to trebao poslati njemu ako vemulj rikne. Na jamstvenom listu od vemulja ti piše uvoznik (sitnim slovima negdje na dnu).

Uvoznik Elko - zatvoreno. :D
Vemil - zatvoreno :D
Lifetime jamstvo - :D

nino 16.11.2009. 12:12

Citiraj:

.... jer će te naši na carini oderati k'o zeca.....

Nece sigurno. Ne siri dezinformacije.

SaleFFS 16.11.2009. 12:12

pa sta nije it oprema oslobodjena carine kod nas?

coconut 16.11.2009. 12:16

Je carine, ali nije pdv-a. Oš konkretan primjer? Za reklamiranu 7600GT koja se više ne proizvodi godinama i za koju su u Nizozemskoj napisali simboličnu cijenu od 5 EUR (da ne bi bilo zabune, slovima: pet), naši su htjeli naplatiti 430kn (četiristotinetrideset) raznih troškova.

SaleFFS 16.11.2009. 12:19

onda je banana ako je tako, ne isplati se onda za ddr2 kitove

Mar 16.11.2009. 12:20

Citiraj:

Nije skroz točno.
Na poštarini možeš proći relativno jeftino, a carinu nazoveš kad ti ovi pošalju i javiš im da ti stiže zamjenski artikal koji si već platio u nas (i platio porez na nj) - te im po potrebi priložiš račun i onda te neće oporezovati.

To mi je osobno rekao carinik i vjerujem da je točno.
Samo je važno da ih obavjestiš o tome PRIJE nego dođe na carinu.

coconut 16.11.2009. 12:26

Pričao sam sa frendom koji je šef carinika na lokalnom graničnom prijelazu. Čovjek mi je otvoreno rekao da je užasno duga i glupa procedura i da mi se to ne isplati. Na kraju sam dogovorio da mi je pošalju kod frendice u Italiju, a onda mi je to ona donesla.
btw, ušli smo u gadni OT. Valjda neće mod dijeliti banane.

Brko 16.11.2009. 13:30

Imam seagatove diskove pod jamstvom Vemulja :D

ne piše mi ništa ko je uvoznik. piše samo "ovlašćeni distributer VeMil d.o.o." :D

kaj ako oni krknu? kome onda se jadati?

OT: ovo za carinu i memoriju. ja sam kupovao u nekoliko navrata preko MemoryC-a iz Irske, nikada nisam platio ni karinu i PDV, a kitovi su bili svi 70+ EUR-a.

lijepo nazvao Jakoba Kristiansena i dogovorio se sa njime da stavi 20EUR vrijednost paketa i još da stavi Gift :D

RAUL 16.11.2009. 13:40

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1485875)
Imam seagatove diskove pod jamstvom Vemulja :D

ne piše mi ništa ko je uvoznik. piše samo "ovlašćeni distributer VeMil d.o.o." :D

kaj ako oni krknu? kome onda se jadati?
:D

Izmolis dva oce nasa i javis se DI:goood:

nino 16.11.2009. 13:54

Citiraj:

Autor coconut (Post 1485818)
Pričao sam sa frendom koji je šef carinika na lokalnom graničnom prijelazu. Čovjek mi je otvoreno rekao da je užasno duga i glupa procedura i da mi se to ne isplati. Na kraju sam dogovorio da mi je pošalju kod frendice u Italiju, a onda mi je to ona donesla.
btw, ušli smo u gadni OT. Valjda neće mod dijeliti banane.

Samo da ti pojasnim. NE MOZES placati pdv na robu na koju si vec platio.

Osobno sam preko granice nosio monitor kupljen u HR u Trst na popravak u Samsungov servis. Na grani prijavio kod izlaza, dobio potvrdu i vratio se sa popravljenom bez ikakvog placanja.

Tu sa foruma smo ja i zmaj000 slali hardove u Njemacku na RMA, obadva smo dobili na kucnu adresu bez placanja. ovo ti je iz prve ruke, eto.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37.