![]() |
Nek kolko bi mu bil, pa viš da ima 4870, da smanji bi se zapalila! :)
|
Citiraj:
Na kakvi 100% :), to je otprilike 40%.. Moja se trenutno vrti na 2400rpm (36%) i ne cuje se samo za vasu informaciju :D, ali przi se na cca 54 stupnja (drugi gpu 9-10 stupnjeva manje) |
evo kak se siromak drži na 1.6 voltaži :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t663394_ffs.jpg evo upravo me počeo xp zezat..tak da ću sad morat dalje na visti :D |
A sta ta P5Q Asusica nema senzore temperature na PWM regulaciji?
|
neam pojma :stoopid:
|
Pa vidis da nema...trebalo bi ti ovako nekako pisati kao tati, iako nemam fensi pilu Asus socket T:)
Obrati paznju kako abit racuna i cuclanje struje PWM regulacije ;) Code:
Field Value |
A našao si uspoređivati socijalni Winbondov senzor kod Asusa i uGuru kod Abita :)
|
Pa ipak taj Asus kosta vise od Abita kojeg svi proglasavaju srotom :) Usput, i abit ploce koje nemaju µGuru funkcionalnost imaju citanje temperatura PWM regulacije, samo ne tako opsezno kao najjaci modeli ;) Cak i stara, stara zvijerkica abit BH7 (i845PE) koju jos imam i cuvam ima citanje temperatura PWM regulacije.
Razer, i abit ima winbondov cip, samo su platili malo vise za unaprijedivanje istoga :) Samo da kazem i čekćaru; jer sam jucer bio zauzet na poslu + nije radil mreza u firmi (pas mater :(): drzi se ti injekcija i zavoja, obrada metala i tehnoloske karakteristike istih + svojstva istih u temodinamici nisu bas tako jednostavna. Thermalright moze lupati gluposti koliko hoce i prodavati muda pod bubrega, a uvijek ce naci robu koja ce to popljugati. |
Nisam baš vidio da ovdje itko s iole soli u glavi tvrdi da je Abit šrot...
|
Uh, IP35 seriju su pljuvali na sva zvona :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Znas i sam da je to sve bilo do kurvinske fire USI koja je preuzela abit i razjebala 75% supporta, samim time i razvoj samih ploca. Ovo malo sto ih je i ostalo je radilo i dalje velike napore da se bar te zadnje gotove ploce srede dokle mogu.
Dok je bila aktualna 478 platforma, abit je zario i palio, ali eto nanjusili su zidovi recesiju i nabrzake to pogasili dok ne dodje do minusa u kakvom su vecina danas. Nisam siguran, ali mislim da se kompletan inzinjerski tim iz abita preselio u eVGA grupaciju... |
Da, baš ih je pratila jebena sreća kroz povijest. Znam da je prije raspada abita, većina ekipe otišla u DFI, a nakon drugog, vjerojatno svatko svojim smjerom raštrkani okolo po firmama...
|
Citiraj:
Ustvari-radilo se o ženi zaduženoj za marketing i liku koji je modao BIOS-e:) |
ove ljetne temp su sve bolje i bolje :roller:
pitanje: tu mi u everestu prikazuje temp jezgri 25° a kad ih idem gledat u bios onda tamo pod cpu temp piše 15°...koje su sad prave... http://www.imagesforme.com/out.php/t665778_temp8.jpg |
Citiraj:
|
Nekom je otišo senzor... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa de stavi realtemp, hwmonitor, core temp... odhebi everest
|
ak senzor krivo očitava temp (loše kalibriran) onda mu niš neće pomoć
|
Taj CPU senzor je u Asusovoj ploci ;) Asus je poznat po krasnim senzorima odvajkada :D
Everest samo ocitava iz Winbond cipa koji proslijedjuje informacije sa senzora, on je tu najmanje kriv za Asusovu klasicnu zbrljotku. |
ma temp su dobre zato jer ima dobro hlađenje:roller:
pogledaj ss malo bolje i vidjet ćeš da je to bilo u pola 1 ujutro uz dobar propuh :D wolverine je jedino skužio :D |
Upravo sam zamjenio AC Freezera 64 sa AC Extreme i dobio sam upravo to sto ti traziš
Athlon X2 3.2 Ghz 36C idle 51C load vent na 1100 (uopce ga ne cujem) |
Ljudi gdje se može kupit OCZ Gladiator max?
|
Kod nas se više ne može kupiti
|
A gdje se mogao kupiti?
|
MagazinRS, Protis, Diskont24
no elko je kihnuo pa ništ od OCZ-a |
Citiraj:
|
Jel ima ko volje prodati Gladiatora? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |