PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mass Effect 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=154279)

ivan77 05.09.2010. 16:18

namjeravam započet ovu igru,pa me zanima,pruža li na 'insane' težini bar neki izazov? Čitam okolo i ekipa navodi da je prelagana kao najveću manu...

bluefluid 05.09.2010. 22:03

naletih na nesto zanimljivo:

http://trinixy.ru/48325-vintovka-iz-...t-61-foto.html

http://www.pohrani.com/f/I/WJ/4MSqE6...engerassau.jpg

xGAME 05.09.2010. 22:43

Kako dobro :)

hammer_of_thor 05.09.2010. 22:49

Awesome :)

BladeRy 05.09.2010. 23:07

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1723543)
namjeravam započet ovu igru,pa me zanima,pruža li na 'insane' težini bar neki izazov? Čitam okolo i ekipa navodi da je prelagana kao najveću manu...

U pocetku je tesko, al se prilagodis. Nema vise stajanja van zaklona i spray & pray. Koristis zaklone, i teammatove sve skilove rucno. Ako im stavis automatski da koriste, najebo si, jer bas kad ti treba oni iskoriste warp/reave na nekoog moba sa 100% shielda a ti gadjas harbringera sa 50ak% heltha.

Inace, endgame je stvarno lagan na insane, tj nema teskih djelova kad pravilno izabares likove. :)

Najbolja kombinacija za vodit sa sobom je Thane i Samara sva 3 dijela.
Uzmi Reave skill kao bonus, Thane ima Warp i Throw + obavezno za collectore
Shredder Ammo, radi prejeben dmg. Samara ima Reave + Throw.

Kombo Warp (za ubit armor) + Reave za skinit ako je sta ostalo i jos imas
skill viska, ovisi gdje se nalazis, opalis zadnji throw i lete sa platformi.
Reave ako zagrize u health, puni tebe/Samaru i stuna mobove, pa ih mozes na
miru izbusit. Reload time za skillove je vrlo mal, tebi 6 sec, njima 9.
Doslovno ih samo redas i koljes, cak i Harbringer na insane je pizdarija sa
ovim combom.
Probao sam sve likove i kombinacije, na Hardcoreu i Insaneu je doslovno uzas koliko imaju shielda/armora/healtha.
Ovako stavi u zaklon T/S i ti kao point man zovi skilove na mobove, cak ti
teammatei nemoraju vidit moba da bi mogao spamat skillove.

Za cijelu igru prec od shale na svim tezinama ti samo treba Mordin
(incinerate) + Miranda (Warp), poslije ubacis Thane (warp) umjesto Mordina,
a Samaru stavis umjesto Mirande tek kad rijesis loyality quest i dobijes
Reave.
Ovo ti je stalno SMG il AR oruzja, a poslije i sniper, jer su sacmarke
sranje na long distance, a dok pridju su pokojni na 99% slucajeva.

Johnny1177 06.09.2010. 15:35

Ma može se proć igra sa svim likovima, ja sam prošao igrajući sa Gruntom i Garrusom većinu igre bez većih problema, sad igram na insane i ide polako!

ovčica 07.09.2010. 00:12

ma nema boljega od crogana i onog crnca kombinacija :)

blava 20.09.2010. 20:54

Dovoljno cu reci da krece lov na Shadow Brokera! Novi DLC koji je izasao,sada idem skinuti igru opet zbog toga DLC-a :)

Link na gamespot recenziju

Sada je stigao DLC nazvan Lair of the Shadow Broker koji će nam omogućiti da se opet spetljamo s Liarom, ali istovremeno omogućimo da se osveti misterioznom brokeru informacijama. Ali Liara zna što ste radili i zato se zaklinjemo da ćemo odigrati dvojku ponovno i ostati vjerni, baš kako smo trebali biti!

Link na hrvatsku recenziju

Kreseks 21.09.2010. 08:49

Shadow Broker je zakon!
Najbolji DLC u ijednoj igri.
Prava skola za sve razvojne timove kako se radi dodatni sadrzaj.

Demigod 25.09.2010. 00:22

samo pitanje...da li cu moci odabrati onu opciju "Import ME1 character" ako sam igru izbrisao nakon sta sam je prosao? tj, da li moram imat instaliran ME1 ako zelim tu opciju?

Kreseks 25.09.2010. 09:35

Citiraj:

Autor Demigod (Post 1738495)
samo pitanje...da li cu moci odabrati onu opciju "Import ME1 character" ako sam igru izbrisao nakon sta sam je prosao? tj, da li moram imat instaliran ME1 ako zelim tu opciju?

Ne.

Demigod 25.09.2010. 13:05

sta "ne"? je to odg na prvo ili drugo pitanje?

zhecky 25.09.2010. 15:39

mislim da ti samo saveovi trebaju

rodriguez 22.12.2010. 09:22

Jeste koristili kakve patcheve u ME 1 i ME 2?U dvojci sam imao problema sa saveovima,stisnuo bi da save al ponovo kad bi ušao u igru počinjala bi izpočetka,poludiš nakon što dođeš do 20 levela:fuming:
Sad bi ponovo krenuo sa jedinicom...

Beetlejuice 28.12.2010. 16:33

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1806763)
Jeste koristili kakve patcheve u ME 1 i ME 2?U dvojci sam imao problema sa saveovima,stisnuo bi da save al ponovo kad bi ušao u igru počinjala bi izpočetka,poludiš nakon što dođeš do 20 levela:fuming:
Sad bi ponovo krenuo sa jedinicom...

Ja dok sam igrao ME1 i 2 nisam koristio nikakve pečeve, nisam imao problema nikakvih sa save-ovima, al mogu reć da kad izađe trica kanim ponovo prijeći jedinicu da mi svi likovi ostanu živi, igra je odlična, priča luda, stvarno mi je jedna od boljih takvog žanra i još kad sam saznao da će se moći save-ovi prebacit u ME2 :care: igra odlična!

blava 28.12.2010. 17:14

A tek veselja u Mass Effect 3,prica bi prema tome trebala imati 20 plus varijacija :)

Mommistake 19.01.2011. 19:42

Evo, ja je tek danas instalirao, igra je presuper.. Prošao sam prvi dio, drugi je puno bolji, puno bolje kontrole, i sve... 10/10! ;)

Demigod 20.01.2011. 12:48

Decki....to je "Game of the year" na svim mogucim gaming portalima...:) i vi ju tek sad instaliravate? :D

Mommistake 20.01.2011. 21:23

Citiraj:

Autor Demigod (Post 1828982)
Decki....to je "Game of the year" na svim mogucim gaming portalima...:) i vi ju tek sad instaliravate? :D

Bemu miša, ja sam igrao sve ostalo samo da nikak nađem vremena za to. Pošto sam kupio novi komp prije 6 mjeseci, odigrao Batmana, Prototype, Just Cause 2, Starcraft, Jamesa Bonda, ME1... Ali za dvojku nikako naći vremena, i tek sad igram. Skupio sam ekipu, i malo skeniram planete za sad da nadogradim brod ;)

RaWeN 22.02.2011. 12:47

Taman dok trica ne izađe, kratiti ćemo vrijeme uz novi ME2 DLC naziva Arrival.
Citiraj:

It appears that some new content for Mass Effect 2 is arriving soon, quite literally, as a recent patch to the PS3 version of the game reveals some new DLC entitled “Arrival”.
@Gametrailers

X-Plosiv 24.02.2011. 18:30

Imam pitanje, za ove DLC.

Mogu li ja prijeći igru, i onda samo dodavati DLC, ili ih moram negdje unutar priče dodati?

Jer u Dragon's Age sam mogao DLC dodati u sredini igre.

ivan77 20.03.2011. 15:13

ja ništa ne razumijem. Završio sam prvu misiju i osjećam se ko da igram quake. Hodam po onoj bazi , mlatnuo onog mecha , bossa , i sad razgovaram sa sefom. Jel ima kakvih exterijera , priče dalje , razvoja ..ili je sve straight forward

blava 28.03.2011. 22:53

Mass Effect 2: Arrival - Arrival Launch Trailer

ivan77 12.01.2012. 23:57

:) evo ga. završio ME1 , importao svog karaktera , sad sve ima smisla. Priča se nastavlja , počinjem na insane. Wrex je preživio , Council -bye,bye spašena ona ženska. Jedino nisam u jedinici skužio onaj survey planeta? Tamo nisam nikom mogo prodat te minerale. Vidim da je ovdje to omogućeno. E i trebam "poradit" na romansama u jedinici nula bodova:D

doky 13.01.2012. 00:13

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2072905)
E i trebam "poradit" na romansama u jedinici nula bodova:D

Mirandu ćeš lako kresnut (fina je ona cura ali ipak si ti jebeni Shepard :D) no evo ti izazov. Mala se zove Kelly Chambers i stoji pokraj Galaxy Mape i govori da ima novih poruka na terminalu i sl. Ako ju zbariš car si, nema guglanja kako nego upotrijebi zavodničke sposobnosti. :D

ivan77 17.01.2012. 22:51

Citiraj:

Autor Anphonic (Post 2072917)
Mirandu ćeš lako kresnut (fina je ona cura ali ipak si ti jebeni Shepard :D) no evo ti izazov. Mala se zove Kelly Chambers i stoji pokraj Galaxy Mape i govori da ima novih poruka na terminalu i sl. Ako ju zbariš car si, nema guglanja kako nego upotrijebi zavodničke sposobnosti. :D

Evo i igram i ludilo je- Nisam Kyle ni Mirandu nego onu Jack sa tetovažama , perverzna ženska:lol2:

ivan77 19.01.2012. 14:34

stavio sam sva 22 DLC a . sad riješavam onu "privatnu osvetu" ua Jack. ;mrak je igra

RaWeN 19.01.2012. 17:01

Lair of the Shadow Broker mi je bolji od cijele kampanje. Najjači DLC.

doky 19.01.2012. 20:54

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 2079073)
Lair of the Shadow Broker mi je bolji od cijele kampanje. Najjači DLC.

Slažem se. To bi trebao biti primjer svima kako treba izgledati pravi DLC za neku igru.

ivan77 26.01.2012. 23:37

evo ga riješio na insanity sve DLC ove i side questove prije nego prionem na main quest , tj. jump kroz onaj relay. Sad sam riješio prvog bossa, onu žensku u Lair of the Shadow Broker. Najjača kombinacija , Miranda + Kasumi. I Shepard je soldier. ni na zadnjoj težini ne predstavlja ništa problem , lvl. 24 , Miranda overload , Kasumi warp ili onaj ."tajfun" skine sve shieldove. Shepard raspali iz automatskog naoružanja..i ide. Vidjet ćemo poslije Shadow Brokera main quest. Nadam se da će svi preživjet , a ako neće , nek ode onaj ludi ubojica , jedan od kreatora one plaćenićke grupe Blue Sun. Koji antipatičan lik. Jedino , ne kužim kako "povalit" Mirandu. Pita me jesam zainteresiran , kažem da, odgovori : "da se vidimo kad se stvari smire"? Jel moram čekat kraj main questa?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19.