![]() |
Nitko ne kaze da su suci dobri , ali krviti suce za neuspjeh kluba je apsurd ...
|
Karlovac propustio pobjediti fenjeraša a Ajduk konačno dobio tekmu na Kantridi:D
Međimurje 0 : 3 Lokomotiva Croatia Sesvete 1 : 2 Rijeka Zadar 1 : 0 Slaven Belupo Šibenik 0 : 2 Cibalia Osijek 4 : 2 Inter Zaprešić Istra 1961 0 : 1 Ajduk Karlovac 0 : 0 Zagreb I danas se igra Dinamo - : - Varteks |
Citiraj:
|
To je zbog trenera Zagreba, napokon se vidi njegov utjecaj :roller:
|
Oće neko karte za Dinamo?
|
ajde, pobjednicki niz se nastavlja:D
|
http://www.youtube.com/watch?v=sCB7r34Ixko
ajme majko................ http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogom...inamo-0-0.html |
Inter Zaprešić 4 : 3 Zadar
Lokomotiva 3 : 2 Croatia Sesvete Slaven Belupo 3 : 0 Istra Cibalia 2 : 2 Karlovac Varteks 3 : 0 Međimurje Zagreb 1 : 0 Dinamo Rijeka 1 : 1 Osijek I danas Ajduk - : - Šibenik Koja pušiona... Ali ak ništa drugo-bar su Karlovac i Cibalia odigrali 2-2 pa se nisu približili:) Ako danas Šibenik mazne Ajduka ide na 2 ili 3 mjesto, bude zanimljiva tekma. |
Vidi se da je Štico usadija pobjednički duh u ekipu :D
|
Teško možemo protiv Hajduka danas,makar očekujem da Zeko bar jednom pobjegne ako će graditi taktiku na kontrama i ispucavanju njemu na 30-40m, pa u šprint.
Ne očekujem golijadu u svakom slučaju. EDIT : 0-1 Zeko,šta sam rekao,mora pobjeći. :) Bio sam na svim domaćim tekmama skoro u zadnjih 5g,kad god sam dolje kod svojih starih,odem. :) Teško ćemo do kraja izdržati ali dobro je. |
Ajduk 0 : 1 Šibenik
|
Mlatnuli smo ih.:D:D Odo pit!:beer::beer: Dizel dolaziš?
|
Citiraj:
|
LOL @ hajduk :D
dream,znaš Jaleta iz funcuta? |
Nije sramota kad deveti izgubi od trećeg, nego kad prvi izgubi od šesnaestog :D
|
Citiraj:
|
Za dva tjedna derbi, pa ćemo vidit na čemu smo! :D
|
Citiraj:
Dinamovci su izgleda prekrižili HNL, kao da su već osvojili naslov, a imam feeling da će i u četvrtak popušit. Pričaju o Ajaxu kao o staroj mušteriji i bojim se da ih čeka porcija. Lijepo je vidjeti da je Šibenik konstanta usprkos prodaji najboljih igrača i promjenama trenera. |
Citiraj:
ma daj, Dinamo je klasa za sebe i njima ovaj poraz ne znači apsolutno ništa. Znači samo Mamiću, jer mu ga je Štimac utero :D Citiraj:
U jednu ruku dobro jer dolaze nama na noge malo rastreseni, a u dvije ruke je loše :D prvo, igramo doma. a drugo, da je barem bilo nerješeno, ostali bi ispred Šibenika. Citiraj:
No kako sam rekao, ko zna. Igramo doma, a doma smo lošiji nego vani :( Citiraj:
|
Citiraj:
Da nije Ajduk furao spiku kako ćemo-lako ćemo:D A imali smo lijepu prednost. |
Šibenik krasno odradio posao,samo Dinamo da izgubi od Zagreba..hm,neznam baš!
|
Citiraj:
Ma prošla sezona nije bila upitna uopće, ja sam to odmah znao. :D Ajduk se je busao o prsa nakon onih 2:0 na poljudu i proglasio se prvakom. a bilo je još dosta do kraja. Citiraj:
Sve je moguće. Realno, mislim da su Dinamovci mislili na Ajax, a ne na Zagreb. |
Citiraj:
|
Odavno je poznato da ima svake sezone preko nekoliko utakmica na koje Dinamovi igrači dođu fizički, ali u glavi nisu tamo :D
I kad se protivnik usere to im još i prođe, al kad protivnik ostane čvrst i uporan do kraja onda je svašta moguće. Neki već teoretiziraju da je Mamić pusto Štimcu :D |
ma daj, svi pricaju da nema sanse da ovaj pusti ovome jer su posvadani i nemogu se vidjeti nacrtane a zaboravljate da bi i jedan i drugi vjerovatno matere prodali.....
|
|
Citiraj:
nego, sutra Ajduk. nadam se da ćemo ih dobiti, kod njih vlada nemir i raskol. :D BTW, Čujem da nam dolazi potpora uz vidu nekoliko desetaka Boysa iz Zagreba. :D naravno, do karata ni pomoću trikova. :( a moj stari ima penzionersku godišnju, ak niš, idem se probat prošverat jer je stari ovako i onako na službenom putu :D |
Citiraj:
|
Danas dobio dojavu za Slaven kec.....i to od njihovog bivsheg igracha....bogami je bio kec i neš lovice u mom đepu....im pit :D
|
trenutno...
Karlovac - Hajduk 1 : 0 Ređepi 72' TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |