![]() |
Da nisam optimist, ne bih gledao utakmice.
Zato i ne razumijem ekipe koje unaprijed skinu gace i kazu "Da nam je barem uzeti bod...", nabijem vas na kurac, ako ne idete pobijediti, nemojte ni ici na utakmicu. |
Citiraj:
Ja mislio da gledaš nebili mrknul koju pivčugu na miru i da ne moraš slušat ženu koja ti priča kaj bi sve trebalo u kući napravit:D |
Neloša grupa, može se proć.
Doma trebaju uzet 7 bodova, vani barem 2. S 9 bodova 85% se prolazi. S 10 je gotovo sigurno. |
Dinamo u skupini s mojim Ajaxom... nice :)
|
Bogami, dosta pizza cu ja pojest ovu zimu. :D
|
Citiraj:
|
Barca 5/5. Još samo interkontinentalni kup. :)
|
Je, zabili su ga tek na kraju produžetaka ali jesu:)
Makar (meni) tekma nije bila bog zna kaj... |
Loša grupa za Dinamo...
Ionako nećemo proći, a volio bi pogledat Romu, HSV, Šahtar ili Villareal u Zagrebu.. :D |
Citiraj:
Ma taj superkup je uvijek bila utakmica zakurac, aj sad bar ima ljudi na tom propuh stadionu, kad se sjetim da je nekad znalo bit po 100 ljudi u pocecima, inace je poznato nadaleko da je Monte Carlo srediste radnicke klase i potencijalnih zaljubljenika u nogomet :D |
Citiraj:
Hvala na suosjećanju al nama ni žal,ionak je tribina natkrivena :D Al grad dobar do bola......tekmu ni ne pamtim kolko sam drven bil,sam znam da smo prošli :) |
Baš nešto gledam-pa nije ni ovaj Temišvar vesla sisao...u trećem pretkolu Lige prvaka su izbacili Šahtar...a još im idemo u goste.
|
Modrić slomio kost !!!!!!
|
da, strašno... baš gledam na net.hr to za modrića i onak vidim ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=08y4V...layer_embedded Koja panjina :D Evo i 101 najbolji gol u sezoni 2008/2009: Svakako vrijedi pogledat |
A gle, da napucaš u panj loptu, možda bi se i odbila u gol. Od Kalinića to nejde. Al' tko zna možda će pucat penale u Blackburnu :D.
|
Citiraj:
Cigan debeli, uvijek mi se gadio taj ManUTD i njihov Skotski pijanac od trenera. |
Niš čudno. Pa neće valjda svojeg najljepšeg nogometa popljuvat ;)
Meni se čini da se oni pribojavaju nas pa dodavaju ulje na vatru prije 9.9. Joooooj kako bih htio da im ušutkamo opet gubicu usred Londona majčicu im |
Citiraj:
dobar je mali doooobar :D |
Citiraj:
|
Mislim da Bole-Top ima dostojnog konkurenta u Premiershipu :D
|
Celticu isključem igrač zbog simulacije, njihov trener koji je i zakurio frku zbog Eduarda nadrkano izjavio da je igrač bil umoran pa je pao i da ni ne bude gledal snimku:D
Još je dodao da je za to sve kriva frka koja se digla zbog Eduarda i da se takve stvari ne sude u 99 od 100 slučaja:p |
Citiraj:
Evo link http://www.deloitte.com/dtt/cda/doc/...tteFML2009.pdf |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je, glavno da Lepi (Rooney ) nije ni spomenut:)
|
Bacimo se na Dinamo, ko misli da ce se Maksimir renovirati u par dana?
|
Kalinić zabio gol, bar tak tvrdi :D
A tekma je bila zatvorena za javnost, tak da je pitanje jel istina :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |