![]() |
Citiraj:
Sta se tice preinake na ovoj plastici, moras otpiliti one zakacke sa strana, i isto tako rubove iza da sjeda lijepo ispred przilice i izgleda "normalno" kao da nema nista. Neka fina pilica i turpija je sve sta je potrebno. |
Citiraj:
|
Pa poanta je u tome da mozes ovu plastiku rukom skinit kad god hoces sa przilice, jer je drzi samo ljepljiva traka pricvrscenu i onda mozes prstom stisnit botun i otvorit przilicu.
|
OK, ja sam nešto krivo povezao :/
|
Ja odnedavno sam ponosan vlasnik ovog kućišta.
Imam jedno pitanjce - da li je instalacija DVDa kompletno bez šarafa? Jer ovako mi se čini da dosta slabo drži u odnosu na šarafe. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je karakteristika tog mehanizma? Inače, sasvim zadovoljan kućištem. Još da mi za par dana stigne 8 pin extender kojeg nisam dobio pa ću moći i 8 pinski provući iza. |
Citiraj:
Što se mehanizma tiče, možda ga nisi lockao do kraja, tj. gurnuo koliko ide. Meni sve OK drži, nije baš da guram kao sivonja da bih saznao koja mu je granica izdržljivosti nego normalno stisnem eject gumbić i to je to :D |
Corsair Obsidian 800D
Evo preko vikenda sam si složio novi comp u obsidian 800D kućištu i naprosto sam oduševljen kućištem. Puno sam ih promijenio ali ovo je bez konkurencije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo se i ja pridruzujem klubu ponosnih vlasnika :)
sta rec, case je fenomenalan, stvarno sam odusevljen @doink: poslije cu nabacit koju sliku :chears: |
Citiraj:
Ajde poslikaj to što prije :chears: |
Citiraj:
sad mi je jos samo ostalo ubost novu konfu :fiju: |
Pics or it didn't happen. :D
Welcome to the club, imam jedan dobar banner kojeg sam davno napravija, steta sta je na forumu pravilo max 50KB za potpis. http://www.pohrani.com/t/2m/6f/16p8gBG0/1.jpg |
|
Predobro :goood:
|
Ima li netko ideju gdje nabaviti novi USB3.0 front panel i SATA3 unutarnji panel ? Slao mail Corsairu ali nisam dobio nikakav odgovor.
Thx |
|
Citiraj:
BTW pitao sam ih jos i dali prihvacaju PayPal u tom njihovom shopu? |
|
@zaki kak ti je to grafa spigana prema dolje?
|
gledao sam na corsairovoj stranici koliko kosta sa dostavom (ne isplati se kad uracunam porez i carinu ^^) i dobio ove 2 opcije:
Flat Rate 7-10 days UPS Express Saver $39.00 UPS UPS Saver $1,007.29 mislio sam da je postarina od 1k $ greska ali mi ju uredno uracuna u cijenu ako odaberem ^^ dolaze li sada 800d sa usb 3 bracketom ili je to opcija koja se mora dodatno platiti? |
Da znate da me zacudio vas Obsidian 8k. Bijah vodjen dojmom da to kuciste moze progutati bilo koju plocu bez ikakvog modanja. A kad tamo EVGA SR2 ne moze standardno? http://www.abload.de/img/freak305y6d.gif
Prijatelj ima "klijenta" koji ima svemirsku zelju ugurati tu plocu u rack kuciste. Uz minimalni mod i stat ce po zelji, mada je sama ideja za namjenu ploce, blago receno morska. Ali reko, gledajuci namjenu i performanse ploce, zasto ne zeti neko prostrano kuciste koje dolikuje smjestaju ploce. 800 mi prvo na pamet padne jer znam da mu vrata nisu vazna na kucistu. Fakat sam mislio da 800 moze iz prve strpati plocu, a onda vidim da ne ide bez modarije. ccc ;) |
Hmm nisma bas gledao ono detaljno ali sto je tocno modano tamo da ploca nebi stala bez tog moda ? Covjek je izbacio HDD cage jer je uglavio onu mrcinu od Vodenog (da ne govorimo odva ogromna/pretjerana napajanja) ali polozaj ploce mi se cini sasvim normalan bez modanja?
|
Pa kaže:
Citiraj:
10 000 € kompjutera :D Al bar ne izgleda polu prazno kućište kao u nas smrtnika... Citiraj:
Stane ona bez modanja, samo bi smetala plastika koja pokriva hot swap panel iza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na njegovom mjestu bi se ubijo iz više razloga :D
toliko para ulupat i onda imati: a) dva različita napajanja b) asus optiku, tj. generalno neka 3 različita dreka na prednjoj ploči |
Točno to ovaj AX pored HX-a bode u oči i nije mi jasno kaj si nije mogao kupiti eksternu optiku, ali sve ostalo je za prste polizat :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |