![]() |
Kolko si je klokal? I ak je to onaj model kak sam ja imal sa dva ventilatora onda nije normalno!
|
da taj model sa 2 vetilatora je....i ventovi su ostavljeni na 56 posto da to stavim an automatski ili ostavim?
|
Citiraj:
Kod mene nakon 50min FurMarka nije prešla 80...auto regulacija venta! |
evo sad ti kazem core clock 668 mhz ,shader 1438 mhz,memory 1203 mhz nije puno !ok stavit cu auto...:D
|
Ne bi smjelo,ja sam evo istu probao na 730/1300 i odvrtio 3d mark,super grafa...ako ti se desava i na stock postavkama onda nosi na garanciju
|
Napravi si novi profil rada za vent u NiBiToru, to ce rijesiti stvar (standardno je lose/slabo podesen).
Ja sam na jednoj postavio da se odrzava max temp 70°C u najzahtjevnijim situacijama ... Furmark ju jednostavno preko toga nemre natjerati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
PRdon ja sam mislio da kartica krepaje lagano a ne da se samo zagrijava...
|
Je i Blue je promjenio pastu pa je time dobo 15c vise :D.
|
Citiraj:
s tim da je baza bila vidno sjebana i više ju nije bilo moguće vratiti u početni položaj. Cijelo vrijeme je bilo nepokriveno više od pola čipa. |
Citiraj:
Možete skinut sa GAINWARD org stranice BIOS za GTX275, izdali su novi! Kartica je sad nečujna u idle, dok je LOAD ostao isti...smanjili su okretaje na 30% LINK Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je nabudem ja mjenjal biosa neznam kak se to radi(nisam nikad radil) i imam gare jos nekaj sitnoga uzel sam ju polovnu....sad sam stavil okretaje na automatski sad je ok...
|
Ne gubi se garancija stavljanjem org bios-a!
|
ovo o spaljivanju grafa..pa reklamacije...pa editirajte te posteve...ili obrišite...pa nemožete o tom ovdje pisat....
|
kuzim ja da se ne gubi gara nego neznam ja to napraviti....:)
|
Citiraj:
|
evo problem rijesen danas sam kompletno cistio racunalo skroz rastavio sve cistio s kistom smanjio temperaturu za oko 10 C sad je bila max 79 u 2 sata igranja coda 4......
|
edit: moze brisanje
|
Samo da pitam nekaj posto imam gainwardovu karticu na njoj se moze skinuti onaj "poklopac"sa dva venta gore el ce mi se jos smanjiti temperature recimo ako to ja maknem i nekak stavim jedan 12 cm vent da puse po tome pasivnjaku koji je ispod...jel to ko probao?
|
Citiraj:
Al kad sagledas sa svih strana to ti se uopce ne isplati posto je kuler ionak predobar, samo stavi najnoviji bios na kartusu! |
potpis na kolegu. Totalno nepotrebna zajebancija, a i dobio bi možda 3-4°C manje...
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...113472&page=56 evo malo zaskrolajte tu je jedan lik probao sa 4870 i dobio 10 C manje ma nema veze ja cu probati pa javim rezultate....(meni se lepo zajebavati...:) )
|
imam jedno pitanje uvezi Gainward GTX 275,dakle kada se updatea novi bios za karticu dali je on trajno na kartici ili je taj bios na maticnoj pa se brise kada se kartica vadi van...znam da sam njub ali eto =)
|
Da. On ti je na kartici :D
i da, nebrišese kada izvadiš karticu ;) |
Citiraj:
|
Može.
|
e samo jedno pitanje koji su najnoviji/najbolji driver za tu grafu ja imam osjecaja da iam neakve prastare gore verzija mojih je neki force ware 186.18/xp i to naravno da rade na xpeu ak more link...trazim ali ne nalazim pa mi treba help....hvala...:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |