![]() |
Hm, sad malo gledam što se sudaca tiče, ovi Olesen i Peder-sen su nam sudili protiv Mađara i nisam ništa loše po nas primjetio. S druge pak strane, par koji je s njima u konkurenciji bio za finale je Din i Dinu koji su nam sudili u utakmici sa Španjolskom. Ne mogu ne spomenut da su Španjolci imali 4 minute isključenja, a mi 16. Pizdio sam na njih tijekom te utakmice.
Kakva su vaša zapažanja o sucima? |
osobno smatram da se naši trebaju fokusirat prvenstveno na svoju igru....ako pružimo dobru partiju,ni francuzi zajedno sa sucima nam ne mogu ništa......
|
Citiraj:
gleda san sve utakmice, i baš zbog toga san reka da su kamere odlične, ne samo zbog jedne utakmice.:fuming: No ipak, zadnju utakmicu smo gledali na plazmi od 150cm, tako da su dojmovi malo drugačiji. Citiraj:
|
Citiraj:
nama su uvijek suci krivi, zato ajmo mi njih fino nadigrat a ne nadsudit.... |
Jel se to meni čini ili se francuzi koprcaju na suhom?
Ja se iskreno ne sjećam utakmice gdje su suci za nas sudili,svaki f*ckin put su sudili protiv nas,pa čak i na našem prvenstvu u Hrvatskoj idu protiv nas,i onda kao šlag na kraju francuzi se boje (pazi prvaci se bune) da bi za nas mogli suditi,ovo su samo provokacije i gluposti kakvih nema,ako će ikako biti naginjati će na francusku stranu kako god bilo,jer čisto sumnjam da će na našu jer doista nikad to nisu radili niti smo ikad dobili pomoć sudaca (barem ne u ključnim trenucima utakmice),naprijed dečki bolji ste od francuza i pokažite tko je svjetski prvak BEZ pomoći sudaca.:kafa: (u prijevodu ovo je rat živaca:D) |
ahhhh....
kako mi mislimo da sudci sude protiv nas, tako i oni misle da sude protiv njih. ima situacija (mozda i previse) gdje je sudeno nesto sto se nije trebalo, ali krivo vide itd (mozda :D ). Dobit ce nasi, ali ce se dobro namucit ! ;) :beer: |
Citiraj:
Osim toga, nisam htio napraviti raspravu u odnosu sudaca prema nama (iako nam nikad nijedni nisu pomogli; sjetite se lopovluka u finalima Zagreba i Barcelone), već općenito suđenje. Švabe se bune da su ih pokrali u drugom krugu. Sjećam se da se u prvom krugu piskaralo kako su baš za njih sudili. Nisam gledao pa zato i neću prosuđivat pa i pitam da prokomentira netko tko je gledao. :kafa: |
Citiraj:
tako je svima najbolje :D :D :beer: |
Ma danas ih rasturamo :chears:
|
Kakav bi to bio okus pobjede da znamo da su nam sudci pomagali,
a nedaj bože da nas izvaraju jer bi mogle stolice letiti :fiju: |
nadam se fer suđenju i napetoj utakmici koju ćemo naravno mi dobiti....
|
mislim da imamo dobre dobre šanse za pobjedu, pa čak i ako ne uspijemo, svejdno će se slaviti, iako bih volio da i mi jednom budemo prvaci pogotovor protiv francuza...
|
Ima tko kakav pametan savjet za kladaru? Ja mislio puknut na nas, poljake i da će Čupić dati više od 6 golova :chears:
|
Citiraj:
inače, vjerujem danas u pobjedu, moramo ovo osvojit :) |
Citiraj:
Ja vjerujem u pobjedu, al onak, jedino imam nekakav dojam da su francuzi fizički puno jači od nas i da bi tu moglo biti probleme. recite mi da griješim :chears: |
bitna je tehnika :D
|
Igra li danas Šprem ili Hrvatin?
|
nadamo se da ce kauboji danas dobiti.ja novce ,oni zlato. :D
mislim nije ti bas lako kad ti zvizdi 3 covjeka,a ne 15 000.imamo srce,ponos i inat.budemo vidjeli... |
Netko me pitao zašto sam na poljsku igrao.Evo zašto.:)
|
Stavio stotku na ngore navedenu kombinaciju. Zasad dobro :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nego reci nam sto ce biti na tekmi cro fra? hahaha :D |
|
Citiraj:
Mi ćemo pobijediti, Čupić će dati više od 6 golova, a ja ću strpat soma u džep :zdero: |
Jebale ih one trube u guzicu, kao da se igra u jebenoj kosnici od zujanja tih trubica...malo sam pod pritiskom pa me posebno smetaju :D
|
fernandez je slabi tabadžija
|
Nekuzim zasto ideju na lijevo krilo kada ga nejde.
Sada treba zabiti prvi pa da se malo odalje. |
Citiraj:
tako im pod prozorom trubili!!! inace tekmu gledam..skuhao sam si caj da se malo smirim..jao..dobra je tekma samo sudenje...isuse boze.. |
14:14 trenutno..
|
Šprem je zločinac,igra za njih.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |