![]() |
Nije to ništa ja čekam već 7 dana samo odgovor na jedan mail :D
|
Ma užas koliko su se pokvarili.
Na ticketing odgovore nakon 2 tjedna. Item mjesec dana stoji pending a novci im stoje tako da sam zadnje naruđbe sve otkazo i na ebayu našo iste ili jeftinije i u roku 2 dana poslano naravno. Tako da baš ne budem više kupovo na dx-u |
nakon 43 dana čekanja,danas sam zatražio refund i vratili novce...
koji vrag je s dx-om? :wtf2: nema druge nego da nađem neki drugi kineski shop... |
I ja sam danas dobio povrat novaca.
Čekao sam oko 40 dana jer mi nije hitno, ali šta je previše, previše je. 7 dana mi nisu odgovarali na zahtjev da mi pošalju nešto drugo. Ugl. imaju sve te stvari na ebay-u za sitno veću lovu tako da neću plakati. |
meni je zadnji paket iz narudzbe dosao tek prije tjedan dana... narudzba je bila oko 20.12.
pa si vi sad mislite ;) |
2 puta sam se zalio no nema odgovora na email...live chat su ocito maknuli vise ga ni nevidim no mozda sam corav...u 6 ujutro sam bio ostavio chat spojen dok nisam doso s posla nitko se nije javio...alternativa mi je tmart.com uredno, brzo i refound priznaju na sliku bez puno pregovora odma se vrate pare ili zamjena za drugi/isti item...dosta sam cak narucivao preko tmart-a i uvijek se dopbiju neki popusti kod njih...da kupite recimo 5 item-a i na svaki ostavite video/sliku i komentar dobijete 70 Pointova po itemu (100 points =1$) ... mislim da se pare od pointova tek dobiju nakon 60 dana
Write a Reviews (10 Points) Upload Images (20 Points) Upload Videos (40 Points) Vise o Pointovima sto bi znacilo da kupite kikiriki iteme i bacite video i sliku i skupljate jos lovu sastrane :) I na neku odredjenu lovu nude besplatne iteme koje dobivate gratis (ponude izbor Itema pa se moze birat) |
Kaj znači da se ne ispalti više kod njih naručivati....
Baš gledam malo tmart i cijene koliko vidim nidu loše, a isto imaju free shipping... Još ako je isporuka unutar 3tjedna max :) |
pa manje vise sam sve dobivao izmedju 15-21 Dana tak da za sad nikakvih problema i Chat im radi i na mailove odgovaraju :D
|
UFF DX je ocito preopterecen i jednostavno ne stizu sve obradit u roku. Mislim da im nedostaje jedno 200kineza da pakuju a ocito je danas tesko nac kineza nezaposlenog :)
evo ja cekam ravno 1mj hdmi kabel. Dobro nije mi o glavu pa kad dode dode hehe.. |
Baš gledam, naručio i platio 6.3.(ultrafire baterija), status shipped 15.3., valjda ce doc za koji tjedan :D
Ali recimo prvi put sta sam naručivo od njih je bilo 13.11. , 20.12. napravio ticket da koji k je s mojim itemom (na stranici od svih itema pise da je raspolozivo i da shipaju u roku 2 dana)... Nakon mailova se status promjenio u shipped 27.12. :D EDIT: Ovo gore navedeno plaćeno 6.3. stiglo 28.3., čist ok :D |
Ma nikad neznaš, meni je pisalo shipped nakon 2 dana, a stiglo mi za mjesec i pol.
|
13.03. naručio 3 Gerber noža za 6.5$ po komadu, to je ovaj item. 27.03. noževi došli na kućnu adresu.
Isti dan sam naručio i neki valjčić sharpener, jučer označili kao shipped, ali nema tracking broja, vjerojatno ga još nisu niti poslali, ali to je 1.8$ i nije toliko bitno. Iznenadili su me brzinom. |
Par puta sam naručio taj nož i svaki put stigao za 8-10 dana, ista stvar s ovom baterijom.
Izgleda da te stvari koje se dosta kupuju uvijek imaju na skladišu. |
ovisi koliko srece imas... Ja npr uvijek sam cekao oko 3tjedna za stvari sad cekam vec 1mj i 1tjedan za kabel hehe kad dode dode. isto tako shipped su stavili nakon 2 dana
|
Otkazao i na paypalu vidim da su mi vratili novce, ali na računu u banci ih još nema. Koliko traje to dok bude vidljivo (ZABA Žiro račun).
|
Citiraj:
|
naručio sam lapu i neka mini multitool klješta i nakon 40 dana stigao paket, ali u paketu samo lampa. Trebali su to zajedno poslati ili ne. Vidim i da je otvarano od strane carine pa ne znam možda su maznuli klješta ili im ispala ili ipak ovi nisu poslali.
Dali se može tražiti povrat love ili da ponovno pošalju, kako ide to. |
Pa mozda ti je partial shipment.. Znaju to radit ako se predugo ceka na neke stvari. Pogledaj na stranicu sta pise u orderu. Trebalo bi pisat za sve stvari shipped.
|
imaš pravo, piše PartialShippment i 6 dana kasnije FullShippment, nisam skontao da su svaki posebno slali
thx :beer: |
22.2 mi je shippan item i još nije došao, na mail ne odgovaraju... mislim da mi je ovo zadnja kupovina tamo
|
Citiraj:
Na moj mail im je trebalo preko sedam dana da odgovore |
ma ja sam od 24.2 cekao do neki dan trebalo im je 1mj i 2tjedna da dode paket do mene... pogledam datum na zigu je 24.2 nesto kineska posta steka...
|
Citiraj:
2/22/2012 8:42:59 PM shipped Čekam ih još do petka a onda ide refund |
ma doci ce samo budi strpljiv :)
|
Naručio 9.02,poslano 17.02,dok je 42.dan prošao, otvorio sam case i vratili su mi novce...
Sad je 10.04 i item je dosao... Vrijednost itema je 5$,da budem pošten i kažem da je item stigao i da ponovno platim? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Narucio bi si nekih gluposti i sitnica do 150kn,jel mogu ocekivati da oce ocariniti i pdv te gluposti ( totalna sam neznalica sto se tice toga ) ili mogu oznaciti kao gift pa da prodje bez carine ...
I koliko bi u prosjeku cekao ? |
Granica za davnja je 160 kuna ( cijena stvari plus shipping ), tako da si oslobodjen.
|
@blava
Naručuj stvari odvojeno, a ne u jednoj narudžbi, jer ionako ti je free shipping. Bit će manji paketi i više njih (više posla za Carinu, bolje za sve nas :D). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |