![]() |
hm, sad sam djelomice skopčao... jel će onda ta matična ozada imati HDMI konektor da npr. spojim fotić direkt u komp ili.........?
|
Da, HDMI konektor je na pozadini ploče skupa s ostatkom konektora. Samo kaj je vjerojatnije da budeš spojil TV s pločom koja ima takav čipset, nego fotoaparat. Čisto iz razloga jer za fotoaparat imaš masu drugih konektora, a osim toga HDMI je namijenjen digitalnom spajanju i prijenosu slike i zvuka s raznih receivera, monitora, Blu-Ray playera i mase sličnih uređaja, dok budeš se za fotoaparat s HDMI konketorom trebal potruditi da najdeš model koji ima takav konektor.
|
Citiraj:
Bilo bi poželjno da ima RAID0 A CrossFire i SLI me ne zanima ni najmanje |
Ahaaa, e pa to je onda super ak' je na matičnoj taj HDMI konektor. Pa to sam sve te bio pitao jer moj fotić IMA taj konektor (HDMI) i ništ drugo, radi se o SONY DSC-T2, ima 4GB interne memorije, 8.1MPX, touchsreen, bla bla... e sad te molim za još samo jednu malu stvar - gledao jesam ali našao nisam - koje to matične imaju HDMI na sebi da se danas može kupiti? Gledao sam GIGYBYTE X48DQ6 pa se nigdje ne spominje HDMI konektor... A TA MATIČNA je najskuplja...
Citiraj:
|
Citiraj:
spoji na usb i gotova priča. nečeš imati veliku razliku. :lol2: |
Citiraj:
Makar ako ti HDMI treba samo da spojiš fotoaparat, kupnja ploče s tim konektorom je daleko od bilo kakve isplativosti. Si siguran da ti fotoaparat ima samo HDMI konektor? |
Citiraj:
|
Daj provjeri za svaki slučaj, jer na službenoj stranici se za taj tvoj model spominje samo USB 2.0 i WiFi, dok se od HDa ističe samo snimanje filmova u 1080i rezoluciji.
Čudno je da fotoaparat ima samo jedan konektor i još k tome HDMI. |
Citiraj:
uzmi normalnu ploču za pristojne nofce. i zaboravi sve što je sa hdmi. ja uopće ne zamaram s time. @Mcg naravno da ima usb. čak u dvije veličine |
Ma HDMI je na njemu 100%, onda se na kablu dobije adapter sa HDMI na miniUSB, i onda na normalni USB, i normalno da se tak spajam kad prebacujem file-ove, samo sam mislio direkt se spojit na PC sa HDMI kablom :) ili na potencijalni big LCD TV, ono-za direct stream sa fotića na TV :) al' dobro...
|
Koristi onda taj USB adapter, jer najjeftnija ploča s kojom bi dobil HDMI košta više nego cijela konfiguracija koja ti stoji pod Moj komp.
Kak god okreneš, jednostavno nema smisla dati tolke novce za ploču samo radi HDMI konektora. |
Pa i koristim taj kabel koji sam dobio, inače neb' ništ mogao ni prebacivati...
OK, thx, riješeno :) |
Znam da koristiš, ono kaj sam mislil s tim je da i dalje onda koristiš taj način spajanja.:)
|
koju plocu do 800-900 kn prijedlog? ddr2 intel socket 775
|
Citiraj:
RAID, CrossFire, SLI, klokanje...? Ili jednostavno stabilnu ploču? |
P35-DS3..... bolju i jednostavno stabilnu plocu za mali oc
|
Citiraj:
:D |
P35-DS3 imam htijela bih nesto bolje ako je moguce dok sam pri novcu
|
Citiraj:
|
a neznam ja bas,slabo pratim zato vas pitam.
|
Citiraj:
nemoj zamjerit, samo ti kažem, imaš dobru grafu kojoj bi više meme dobro došlo, pogotovo kad kažeš da tjeraš igre u više reze... P35 je sasvim zadovoljavajući i stabilan chipset :chears: |
ok hvala :) zasto bih zamijerila :P
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Moze li tko preporuciti kvalitetnu matx socket 775 integrirana vga plocu kojoj fsb moze ici do 1600? Nekako mi se cini da je na nabava.net ista ponuda vec pola godine.
|
Citiraj:
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1010753 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1010754 |
Da odgovorim sam sebi :)
Isao sam metodom trazilice umjesto preko kategorija i isplivale jos neke maticne :goood: Ovaj el cheapo model se cini savrsen: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-GS Ima li tko negativnih iskustava? |
Ja bi rađe išao na ovak nekaj
Gigabyte GA-G31M-S2L http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2693 OC E1200 ide na 3,00GHz samo moraš imat memoriju koja ide na oko 1000MHz. |
Hvala! Nije mi jasno kako je nisam vidio... Radije bi Gigabyte nego Asrock u svakom slucaju, a razlika je ~70kn.
|
znaci e5200 i scycthe katana, 4650 ili 4670 ukombinovan sa:
p5q(1020kuna), p5q pro(1045kuna), EP45-UD3L(885kuna), EP45-UD3(965kuna), EP45-DS3LR(825kuna) ili EP45-DS3(860kuna)? najskuplja-najbolja, to znam, ali to necu... zelim nesto umjereno, da moze potjerati e5200 na 4GHz(to i nije nesto puno, sa box coolerom na 3.5GHz ladno) i tako to... hvala... zna li iko kakav je sistem na granici za povrat pdv-a? |
uzmi Gigabyte EP45-UD3 ili Asus P5Q Pro
eh sad, 4GHz za E5200 je malo skakljiv pojam, sve ovisi o tome na kakav primjerak procesora naletis... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |