![]() |
Citiraj:
Iako, mislim da cu nakon releasea odje*ati skillove, statistiku i munchkiniranje, te jednostavno prepustit storyju i gameplayu da odluce za mene. :) Zaboravih citavo ovo vrijeme napisati 3 najvece zamjerke (osim tehnickih djidja, koje ce vjerojatno ispeglati do izlaska ili ubrzo nakon):
Edit: koja je fora sa modanjem ranged oruzja? Koliko sam za sad vidio, samo se laser kristal mijenja, i to onda mijenja boju?! Samo kozmetika ili ce biti i neceg smislenijeg? |
Citiraj:
Bit će i jačih kristala na većim levelima pretpostavljam. |
Ja ne znam, ja sam samo modao lightsabere, i da, različiti kristali daju različite bonuse. Ali glede pušaka i lasera, nemam pojma, samo sam ih rastavio i ispao orange crystal. Drugih dijelova nije bilo. Htio sam narančasti lightsaber, al taj kristal nije imao nikakve bonuse pa sam ostao pri starima.
Ja sam pak pogubljen totalno u onim crew skillovima, slanja na misije, što odabrati i to....ima ih gro hebate. Gathering, bioanalysis, ovo, ono, lijevo, desno....moraš 3 odabrat, štajaznam koji mi trebaju, ne znam ni šta koji radi :D Moš mislit kak mi se dalo čitat kodeks pola nedjelje da otkrijem. |
Pozdrav svim Jedijima i ostalima,
Samo kratko pitanje nakon što ste malo igrali igru, što mislite da li će igra raditi na mom kompu: Proc: E8400 Ram: 4Gb Grafa: Ati 4870 Ne tražim da sad imam neke full detalje samo dal će uopće funkcionirat i biti igrivo? Pozdrav i Hvala |
Citiraj:
|
Stephen Reid:
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the #SWTOR client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live. |
Dal netko može napraviti usporedbu likova iz star warsa i dobro nam poznatog svijeta Baldurs Gata i Dragon Agea itd.
NPR: Smuggler - Thief .... Jedi Knight - ... Pozdrav |
Eto danas došao još jedan mail
You have been selected to participate in the final STAR WARS: The Old Republic Beta Test You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, December 2 at 1:00 PM CST |
Zavidim, zavidim
Btw, dobio mail od algoritma, jos nist ne znaju kada ce dolaziti i po kojoj cijeni. |
Citiraj:
|
Pretpostavljam da ce opet biti preko vikenda, i sad ne dobijem to, a ne radim do utorka ... smrc, smrc...
|
Citiraj:
|
Hehe , ja sam im poslo brdo tih ticketa , rjesavo onaj survey i dobio isto sad mail za final betu .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
također :D |
Ajde vi bičez koji ste upali napisite malo dojmove, usporedbe sa buildom od prosle bete itd.
|
Pa ovako, prvo što se primjeti je znatan napredak u FPS-aži....čak čitam global chat i veli ekipa koja je prošli vikend igrala na laptopu i imala 15 FPS-a, sada ima 35-40 sa istim postavkama. Ja imam relativno moćnu mašinu, i prije mi je radilo dobro ali sad je sve nekako glađe, čak i kad uključim v-sync.
Glede drugih stvari, puno je poboljšanja ali malih, tipa skillovi, olakšani ili otežani boss fightovi, korigirani XP-gain etc etc....sitnice, ali puno njih. Uglavnom, popravili su se dosta od prošlog vikenda, vidi se da ekipa ne miruje nego radi konstantno. |
questovi i dalje isti? barem sto se price tice, ne mislim da jacinu npcova i to..? se primjete kakve promjene oko toga?
|
Pure win, ovo oko FPSa... jel su enablirali i AA mozda?
Ajd kad je grafa vec tako cartoonish, da si bar mogu prek CCPa upalit Adaptive AA i deri. Likovi sacuvani ili wipeani? |
Nisam našao AA još u opcijama, a prije je bio siv. Ne znam jel se može forsat. Likovi sačuvani, ja nastvaio svog sentinela.
|
Citiraj:
likovi...ak si te srece da si imao lika na tim serverima koji su online..ima ih samo par i NA i EU.. |
I tako, gotova zadnja beta. Ja sam vrlo zadovoljan, što duže igra čovjek to je nekako bolje, sve više ide igra u širinu, tako da se ona retardiranost s početka istopi. NAstavio sam igrat svog Sentinela, iako sam rekao da ću isprobat još pokoju klasu ali nisam stigao. Zanimale su me grupne istance i kasniji content pa sam onda peglao jedno te istog lika cijelo vrijeme. I mislim da ću u releaseu iso ići na Sentinela, super su mi skillovi, dobra DPS klasa.
Sve u svemu, čini se vrlo dobro meni. Jedino mi je space combat malo glup, arkadna vožnja i napucavanje neprijatelja, ne vidim baš svrhu. Ne znam zašto su to uopće ubacivali, valjda su pokušavali dodati što više raznolikosti u igru. Al ajd dobro, nisu teške misije, a mogu se zaradit ok stvari za nadogradnju broda pa ajde de. |
Citiraj:
space combat je bio mrak u SWG..znaci s kkonja na magarca... PvP-nula bodova..stageane warzone i jedna planetica za napucavanje.. pravi smisao star warsa, sukob dvaju frakcija=zero. barem za sada... nadam se da citaju feedback beta testera jer PvP forumi prepuni nezadovojnih ljudi sa izvrsnim, konstruktivnim feedbackom.. kaj se mene tice, moze bit 100 PvE servera, a nama nek daju 1 al da bude kak bog zapovijeda. |
Bolje ce implementirati PvP garant. Slicno je bilo sa STO - par mjeseci nakon releasea PvP je bio epic fail, ali su reagirali na hrpu kritika korisnika, pogotovo lifera i vec u 1. vecem expansionu ga dopunili i poboljsali, a u 2. doveli tik do savrsenstva. Flotni fajtovi Klingova i Fedsa su bili epic iskustvo.
I to jos od Cryptica, firme koja je vec kod releasea otpisala STO kao dead end product. Bioware iako nema velikog iskustva u MMO bar je azurnija i user friendly firma koja slusa svoje gamere. Vec vidim i u beta releasovima kako stalno tweakaju klase i skillove. Bilo je zamjerki kako su Sith Warriori i Jedi Knightovi losi DPSeri, pa su ih malo pojacali. Ne smije se zaboraviti da MMOi nikad nisu "final", stalno se doradjuju i patchiraju, dodaje se novi content, mijenja ruleset. Ovo sto vidimo sada moze biti potpuno druga prica za par mjeseci. |
Da budem iskren, PVP nisam niti stigao isprobati tako da taj dio nemrem komentirat. Probao sam se jednom prijaviti na onaj gumbić sa strane ali me samo izbacivalo nazad nakon čekanja.
|
Moze kakva usporedba sa WoW-om, od igraca koji su probali ? SW sam fan i zeljno ocekivam izlazak ali od MMOa veceg iskustva imam jedino u WoWu.
Ne mislim da mi se govori sta je bolje ili slicno, nego sami interface, managment spellova (abillitya), macroi itd. Koliko su slicni a koliko razliciti ? Hvala ! :chears: |
Citiraj:
|
Pozdrav,
Vidio sam na stranici star warsa da se Hrvatska ne nalazi na popisu zemalja u kojima je preorder moguć. Zanima me da li je netko od Vas preorderao igru i sa koje stranice je to napravio. Vidio sam da oni na svojoj stranici preferiraju Origin.com. Trenutno nisam i HR i bez problema bih mogao preorderati igru pa me zanima dal ce mi to onda vrijediti kad dodjem doma i skinem je na svoj komp. Evo nararam glupih pitanja al možda netko i odgovori. Inače nije da se nešto žurim igrat, al od 15.12 sam na godišnjem. Pa mi je to jedina prilika, sam doma, žena na poslu.. Ak budem čekao Božić da kupim ode moje igranje u pm... Pozdrav |
Citiraj:
|
2 esktremno korisna linka:
http://liberi-fatali.net/the-old-rep...guide-and-faq/ http://www.torhead.com/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:50. |