![]() |
Da Vas pitam, šta bi ovo trebalo značiti?
Dali je to do grafe, drivera, ili igre? http://img.w3dizajn.net/images/Image1jgea.png To mi se javi svaki put kad upalim komp, i prvi put pokušam pokrenut igru. Kliknem OK, startam ponovo i dalje sve 5. |
poslje cega ti se to pocelo javljat??? ovo kao sto vidis na slici ti je najvjerojatnije do igre. izbrisi igru pa vidi oceli se opet javljat.
|
Neznam.. ja imam problem cudan :) napokon sam uspio spojiti 9800gx2, tako sto sam malo lemio i spajao pinove :) sve radi super.
Naime igram fear, na rezoluciji 1400x900 (ili slicno) nakon nekog vremena mi minimizira igru, pa trza 2-3 sekunde i vrati je ponovo fullscreen.. onda sve ide glatko, zna mozda netko di je problem? Stavio sam najnovije drivere, ja ipak mislim da je za to kriva vista? (x64) |
ja si planiram kupit 9800gx2
koju da uzmem msi, gigabyte, xfx...? il neku treću koja bi bila najbolja? |
najjeftinija
|
najeftiniju i sa najvise garancije...
|
čini mi se da je u admu najjeftinije
|
Imam problem s 2 izlaza na grafi.
Bilo da spojim CRT preko VGA ili preko BNC kabla, nikako da dobijem sliku u isto vrijeme i na monitoru i na projektoru. Ili mi radi monitor ili projektor... Jednostavno ne vidi oba u isto vrijeme. Najnoviji driveri. Ikakva ideja? edit: Projektor Hitachi CP-X400 edit2: Hm... Biće da ne može pustit istu sliku na 2 DVIa odjednom? Da za to služi HDMI?! |
Citiraj:
bit ce da grafa neradi kako treba.... svi imaju samo problema sa njom dobro je da sam ja odustao od te karte... da vidim kako ce se stvari razvijat... |
Citiraj:
|
Ma majstor si do yaya. Nije mi to ni palo na pamet da sam vidio opciju ili multi GPU ili multi display.
Hvala |
|
isuse koji je ovaj lik smijeh :D :D :roller:
|
leek je geek :D
@Matth€w - zar phenom smrdi? |
Ne smrdi, ali sigurno bi bolje performanse zvuko neki top of the line Intel.
EDIT: molim bez flejmanja i etc. rasprava Intel vs. AMD. NHF |
Citiraj:
|
ma nisam ja troll.
CPU se tu ne koristi u svrhe racunanja nego samo posluzuje gpu podacima za izracun. ipak mislim da je phenom tu bolji izbor zbog svog memorijskog kontrolera (veca propustnost, manje latencije ...) |
taj leek izgleda kao cezar iz noćne more :D
|
Kamo ide ovaj svijet... :D
|
ja osobno nemam nikakvih problema s njom sve noramalno i dao sam 4 soma
|
Nvidia GeForce 9800GX2
Kao što se i vidi iz naslova, imam Nvidia 9800 GX2 grafičku karticu i problem mi je očistiti prašinu s nje jer je kartica sva u kučištu tj. čak se niti ne vidi na kojem mjestu se prašina najviše skupila. slike link: http://www.tomshardware.com/reviews/...755.htmlZanima ako netko ima takvu grafu kako rješava taj problem. Pokušao sam sa fenom ali utori za zrak su premali da bi se debeli sloj prašine skinuo. Naime , grafička je još pod garancijom pa nebi htio otvarati kučište od grafičke.
|
kompresorom?
ako nemaš gdje, uzmi grafu do prve benzinske sa kompresorom ili gumi-servisa i ispuši prašinu. |
Pa odsarafi i skini plastiku zastitnu i pogledaj gdje ima prasine pa ispusi.
|
1. Kompresorom...
2. Kupi si bolji case sa filterima za prašinu, smješno je da se tako nova karta zaštopa... :nono: |
Citiraj:
Ma imam big tower on anteca za 5 ventilatora i zaštitnom mrežom za prašinu na kučištu ali svejedno bi htio nekako očistiti grafu jer sumnjam da mi se zbog toga pregrijava ali kvaka je u tome šta ne želim skidat zaštitnu plastiku da neš ne sjebem jer je pod garancijom. No uglavnom hvala na savjetima, probat ću sa kompresorom :smoke: |
Citiraj:
|
Na koliko ti se uopče grije grafa? Tu plastiku nije neki problem skinuti. Ostatak grafe je nešto zeznutiji, ali sam oklop je prilično jednostavan za rastaviti. Na youtube-u ima zgodan totorial, http://www.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo
|
Citiraj:
|
Skinuti čitavo stock hlađenje, okrenuti (drugi) PCB na gornju stranu, i na oba čipa staviti hlađenje po želji...VF900 najpraktičniji, ili S1...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |