![]() |
Ma ne da mi se zajebavat sa tim FW i drkanjem oćel radit piratija ili ne, i bolje mi je da klinjo ima što manje igara i kupit mu jednu u tri mjeseca preko PSN, ko sad na PSP :)
Bar smanji kompresiju malo. |
Uzmi ovaj 320gb slim s igrama od dzure. Ako zelis novo onda kupi 500gb slim i rijesio si sve. Ako te ne zanima fw i slicne didje midje
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
trenutno je akcija 270kn za godinu i batman arkham city kao mjesečna igra. mislim da su još uvijek za download dostupne infamous 2, little big planet2 i resident evil 5... |
Dostupne su i Just Cause 2 i Motorstorm.
|
Citiraj:
i uplati ps3 plus pretplatu mislim da je 273 kn godisnje i imas 4 igrice free svaki mijesec |
Jel taj PSN plus vrijedi i za PSP ili za to moram posebno?
|
Citiraj:
|
kolege...ima tko u zg da prodaje dijelove za ps3 slim (s tim da ima normalnije cijene).
točnije već neko vrijeme tražim blue ray drive za ps3 slim ali na forumima i njuškalu je jad i bjeda. I ako može Vaše mišljenje: Dali se uopće isplati kupovat drive ili jednostavno prodat ovo što je na plejki ispravno i kupit novo? Radi se o ps3 160gb |
Playstation 3 SERVIS U SLAVONSKOM BRODU
pozz..sam naslov kaže....gdje se može napraviti pregled ps3 u sl brodu,
znači tipa,ono doneseš na dijagnostiku.... daš 50 kn i čovjek ti kaže šta valja i šta nevelja naravno da je pouzdan...ili da ti neke dijelove uvali a siguran si da su valjali prije servisa... molim samo pouzdane osobe...lp :amen: |
Saša Tančinec.. Audio Centar.. Ulica paralelno sa Zagrebačkom.. ne znam kako se zove, možda Slavonska ulica. Uglavnom, tamo ti je bio bivši Bmw Vuko.
|
Znate možda nekog iz Osijeka da može downgradeati PS3 sa 4.21 na 3.55? Imao sam prije 3.55 software, sad bih ga ponovo vratio..
I da ga malo očisti od prašine.. |
Da li netko ima iskustva sa E3 flasherom, to se valjda stavi umjesto HDD i moze se brzo bootati ili u OFW ili u CFW ovisno o potrebi.
|
Citiraj:
|
ajd ja imam pitanje u svezi ps3.
kako provjerit online pass kod na rabljenoj ps3 igri a da ga ja sam ne iskoristim u provjeri |
Citiraj:
|
kako znati da li je original ps3 gamepad, treba mi jedan, gledam ovaj oglas http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/s...-oglas-7297062 misljenja, jel ok?
|
Isprike ako je već bilo-kako trenutno stoje stvari sa PS3 i čitanjem NTFS externih hardova ili stickova?
|
Samo FAT32.
|
Citiraj:
|
Ma ne treba mi za igre, više za filmove:)
|
Zna li tko koji je ofw na ps3 slim kad bih kupio recimo u linksu: http://www.links.hr/?naziv=igraca-ko...kl=650.102.032 (je li ovo greska 12gb ili treba da bude120? )
Takodjer me zanima kako stoje stvari s igranjem ps2 igara na novijim trojkama, citao sam nesto davno da neke podrzavaju neke ne (zanima me najvise zbog ff serijala) |
Nije greska, 12gb je nova konzola bez hdda. Ofw mislim da neznas dok ne kupis. Ps2 igre ne rade jer je iubacen graficki cip, rade tek na ponekim starijim phat modelima kojo se vise nemoguc nac u slobodnoj prodaji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice ps2 podrske,imaju ih oni modeli koji imaju 4 usb utora. To su stariji modeli koji crkavaju masovno. Tu i tamo se nadje poneki koji nekim cudom jos radi. |
Da li je moguće klonirati PS3 disk na disk većeg kapaciteta i onda koristiti veći disk i da sve digitalne igre i podaci rade ?
|
Citiraj:
|
hvala
|
Koji disk od od minimalno 320GB bi mi preporučili za PS3 slim ?
|
Hm, ja koristim ps 3 fat ne slim, i imao sam unutra 2 razlicita HDD-a, mislim da sony nema fora kao M$ da prihvaca samo HDD-ove marke WD i to samo odredene modele :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |