PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107242)

mymoon 29.10.2008. 22:38

@matt: je, taj.

i meni je bilo isto.

Matt 29.10.2008. 22:42

Ajd super skidam ga, al brzina je strašna nekih 70kbps. Možda se Microsoftu sruši server :D

hammer_of_thor 29.10.2008. 22:46

Ma daj e, katastrofa, ne isplati se uopće igrati sa ovim poluautomatskim puškama. Koda pucam vodu a ne metke, ili se ne lijepe, a vjerujem da se lijepe jer mi pokazuje onaj hit znak da sam ga pogodio, znači da je PREslaba puška. katastrofa za igrati sa tim puškama.

Previše spayera :nono:
Previše camping mjesta, prepreviše. Skoro se bilo di moš sakrit, bit će kempera ko u prići, svugdje neke male rupice u ogradama i zidovima taman da viriš sa puškom.

Daten 29.10.2008. 22:49

Jel jos uvijek postoji spawn kill(kao sto postoji u cod4)??

hammer_of_thor 30.10.2008. 02:11

Eh da, jel vama radi Plane Recon na HC-u? :stoopid:
Artiljerija i psi rade ali radar se uopće ne pokazuje

Zmaj000 30.10.2008. 02:17

Citiraj:

Autor Matt (Post 1178457)
Problem sa instalacijom. Dakle, skinuo sa legalnog servera, dobio key. Završio instalaciju i onda po pokretanju i nakon restarta dobim ovo:
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._COD5error.JPG

http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_37

_Cox 30.10.2008. 02:57

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1178651)
Eh da, jel vama radi Plane Recon na HC-u? :stoopid:
Artiljerija i psi rade ali radar se uopće ne pokazuje

I meni ne radi, bug ocito. :lol2:

hammer_of_thor 30.10.2008. 03:07

A ja gledam ko je tu lud, 10 puta dobijem Recon i 10 puta iskoristim a nikad radara nisam vidio :D

Inače, sad ide i još bolje, reza 1280x960, high (kolko ide), texture extra i AA2x (jbg, picajzla, volim lijepe rubove :D) ide na 70-90 FPSa

Artiljerija je malo onak... čudna
Predugo traje napad, ali ono kad padaju granate oko tebe pa ti se vamo zavrti, pa tam, pa dim, pa zujanje u ušima, jako dobro napravljeno

Rain Man 30.10.2008. 03:20

Evo moja misljenja kopirana s newsi gdje sam se osvrnuo na betu.

Igram iskljucivo HC. Puske su katastrofa. Pogotovo na daljinu. Pogodim lika... pogodim ga opet i opet i opet i tek onda pogine. :D Treba biti one shot, one kill. Pogotovo na HC. Singleshot prespori, rafalni preslabi. Pokosit nekog iz blizine je ok, no thompsonom na 15 metara je umjetnost nekog skinut. Trebali su ga ko MP5 slozit.

Ja te sitnice pripisujem beti i da ce malo izbalansirat oruzja. Bar se nadam. Dok s druge strane, mozda taj hard core nije pravi HC vec ga treba postrozit. Najgore da nista ne promijene.

Grafika je ko u COD4, imam s istim postavkama nesto manji frame rate nego u COD4. 1680x1050, 2AA, aniso na pol, sve ostalo upaljeno daje oko 50, 60 FPS-a. Morao sam mjerit frapsom jer in-game consola ne prima naredbe, bar ne one koje sam ja upisivao iako ih sve ponudi.

UAV-a ili ne radi ili je nesto drugo u pitanju. Jedino kad plane reacon koristi je kad se zove ona artiljerija pa da vidis gdje su. Artiljerija je fala bogu full neprecizna i spora, a psi koji nalete nakon 7 kilova su relativno slabi i lako ih je potamanit. To je bila najveca mana COD4, kad su vas pokosili prvo s AS i onda naleti heli, pogotovo na HC serverima i malim otvorenim mapama poput bog i wetwork.

Malo mi je spor noz, no bio je i u 4. Uglavnom fali mi kundak dvojke. Puske su nepreciznije, reload je sporiji (neznam dal ima perk) i kad ponestane metaka u blizini neprijatelja onda ga je najbolje (ako ga uspijete pogodit) zaklat nozem. Znam da se to radilo i prije no sad je nekako vise naglaseno, a i ima bolji efekt.

Videne mape su mi ok. Protocne, s dobrim omjerom mjesta za kampiranja i sigurnog napredovanja. U cetvorki su mi mape bile prezatvorene. COD je uvijek bio da treba pazit gdje se digne glava, a ne da se leti naprijed ko da smo u unreal tournamentu. No vrijeme ce pokazat kako ce tesko sa camperima izaci na kraj. Ona nocna s drvenim kucicama mi je bila prva mapa. Lako se snasao. Ako vas tjeraju psi, voda je spas.

Imao sam sitnih problema s connectom. Par puta mi je izbacilo neki error, par puta mi refresh servera nije radio i par puta mi je javilo da se moj key vec koristi. No jednom kad sam se spojio nije bilo problema. Beta je, serveri su mladi, popravit ce.

robert7 30.10.2008. 03:23

Samo cekam da izbace pola tih govana perkova i inih sranja,poprave rifle,i to je to :)

Mape su gadne osim Castle-a,mogli su par novih mapa + rifleove u cod4 i odlicna igra bi bila :)

gamesplayer 30.10.2008. 07:46

Koji sam ja konj!

Matt 30.10.2008. 07:58

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1178652)

Thx na ovome, nakon kaj sam jučer skinuo Directx nikakvih pomaka nije bilo. Reinstalirao sam i opet banana. Kad ću doći doma s posla probat ću instalirati dll.

gamesplayer 30.10.2008. 09:54

Meni se pojavljuje unhandled exeption caught!!Jel zna tko pomoc???

pipe 30.10.2008. 09:57

Meni se igra sviđa. Solidne mape. Pljuce imaju malu cudan zvuka, ko da im je netko izacio niske tonove. Nastojim igrati HC, ali treba puno metaka da ubijes nekoga i ne radi Rcon Plane. Valjda ce srediti. Za ostalo nemam zamjerke. Nadam se da cete nestaviti igrati ovu igru kao i Cod4.

vedro91 30.10.2008. 10:21

pa jel se radar ne gleda sa X???igra odlicna,sve 5. :)

ti.le 30.10.2008. 10:25

nego, sto je medu perkovima Reconnaisance ?

Gjurovski 30.10.2008. 10:36

To je: "shows artillery and tanks on map"

Sto se tice zvukova oruzja u samoj igrici, kazu da su ih snimali tako da bi po tome ovo trebao biti jedini CoD nastavak gdje je koliko toliko slican zvuk oruzja onima iz pravoga zivota...

kasper_sky 30.10.2008. 11:12

kad dobite radiar stisnite tipku za recon i kad kaže recon on the way onda stisni tipku X koja otvara mapu koju možeš bilo kada pogledat i tamo se radar pokaže i refreša enemy spots.
naravno u hc modu
a to što se ne pokaže mini mapa u ljevom gornjem kutu kad pokreneš radar i bolje da ga nema u hc....mislim kaje sada to pozoveš spy avion i poskenira termički mapu i svi sada imaju PDA i pocket pc i GPS u đepu i pogledaju di je ko na mapi
trebali su to bolje zmislit ipak je to ww2

Gabre 30.10.2008. 11:16

svi zvukovi oruzja su stvarni zvukovi tih oružja, te je iz svih pucano u stvarnosti i sniman njihov zvuk sa mnoštvo mikrofona.

tako da bih ja rekao da su ti zvukovi jednostavno tako zvučali prije 60 godina..

a i dobro veli kasper, baš je full realno ovo sa radarom prije 60 godina :D

kao što Gjurovski kaže, ovo je samo jedan dobar mod za cod4, i to je to. apsolutno ništa novog nema u igri. Ni što se tiče grafike, ni fizike, ni interakcije s okolinom, ništa.

pipe 30.10.2008. 11:19

Meni je nekako drago sto nisu prckali previse po necem sto valja. Bolje to, nego da su nesto zeznuli.

hammer_of_thor 30.10.2008. 11:32

OMG, nisam znao da se treba nakon recona X dernut da ekšuali vidiš nekog na mapi. Daj e :kafa:

Ma samo da ove poluautomatske puške pojačaju i možda će bit donekle OK
Kao što je rekao kolega Rain Man, na HCu ga pogodiš jednom, i opet, i opet i opet, i još ne pada :nono:

gamesplayer 30.10.2008. 11:53

Zar niko nema pomoc za unhandled exeption caught???

Daten 30.10.2008. 11:56

Hoce li netko odgovorit, JEL POSTOJI SPAWN KILL????

hammer_of_thor 30.10.2008. 11:57

Citiraj:

Autor gamesplayer (Post 1178847)
Zar niko nema pomoc za unhandled exeption caught???

Ono, google ima (nebi čovjek vjerovao) stvarno riješenja za svašta, pavjerovatno i za to :kafa:

Citiraj:

Autor Daten (Post 1178850)
Hoce li netko odgovorit, JEL POSTOJI SPAWN KILL????

Oš ti prestat bit dosadan? Skini i pogledaj sam FFS
Ja ga nisam primjetio.

Daten 30.10.2008. 12:35

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1178851)

Oš ti prestat bit dosadan? Skini i pogledaj sam FFS
Ja ga nisam primjetio.

E puno hvala na odgovoru...

speedy-3 30.10.2008. 13:09

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1178814)
svi zvukovi oruzja su stvarni zvukovi tih oružja, te je iz svih pucano u stvarnosti i sniman njihov zvuk sa mnoštvo mikrofona.

tako da bih ja rekao da su ti zvukovi jednostavno tako zvučali prije 60 godina..

a i dobro veli kasper, baš je full realno ovo sa radarom prije 60 godina :D

kao što Gjurovski kaže, ovo je samo jedan dobar mod za cod4, i to je to. apsolutno ništa novog nema u igri. Ni što se tiče grafike, ni fizike, ni interakcije s okolinom, ništa.

ma ovo je downgrade u odnosu na cod4,,,,,,, teksture su sve neke isprane gameplay je cudan,,,, a zvukovi su morali bit glasniji jer nema sanse da je tenk ondako tih kao u igri ipak je to topina :D i nisu samo pucanje stisali,,,,,,, sve je priguseno i cudno,,,,,,

mislim da je ovo trebalo ostat samo za konzole isto kao i cod3 jer su ga isti biseri radili,,,, ovaj nastavak se preskace i ceka se cod6 njega naravno radi Infinity Ward i to bi trebalo bit dobro za razliku od ove bljuvotine :kafa:

Newmie 30.10.2008. 13:38

Ja mislim da cu bit među onima koji ce ostati na cod4. Ako ju jos malo optimiziraju onda cu razmislit dali cu preci na 5icu..

Gjurovski 30.10.2008. 13:40

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 1178894)
ma ovo je downgrade u odnosu na cod4,,,,,,, teksture su sve neke isprane gameplay je cudan,,,, a zvukovi su morali bit glasniji jer nema sanse da je tenk ondako tih kao u igri ipak je to topina :D i nisu samo pucanje stisali,,,,,,, sve je priguseno i cudno,,,,,,

mislim da je ovo trebalo ostat samo za konzole isto kao i cod3 jer su ga isti biseri radili,,,, ovaj nastavak se preskace i ceka se cod6 njega naravno radi Infinity Ward i to bi trebalo bit dobro za razliku od ove bljuvotine :kafa:

Svako svoje tupi, ovo je beta, i pola opcija je iskljuceno, sto se tice bljuvotine vise mi je COD4 bio bljuvotina posto je na 98% servera 98% igraca koristilo mali kalas...
Da je opet sa druge strane napredak i nije ali mi je draze kada ima puskica, to je zapravo sto se ocekivalo od ove igre (bar ja) cod4 engine samo WW2 te vracanje CTF-a (a ne one zombie retardacije)...
Naravno treba pricekati full verziju vidjeti sve mape te pricekati par modova onda ce se znati koliko vrijedi igra...

danij3l 30.10.2008. 14:04

ma svi su tako seruckali i za cod4 i svi su ga opet igrali. tako ce isto biti i za 5icu. ja znam da ga hocu igrat.

Tekla 30.10.2008. 14:19

probo igru, i nije mi se svidjela. i nekuzim, stavim sve na low da imam vise fps ali igra opet lagga, jel to slaba optimizacija ili???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05.