![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto, i ja jutros preko weba kupio jedan WD 640. Novi, doći će me s poštarinom 390 kn :)
Neki tip prodavao jedan jedini primjerak :) Šteta kaj ih nije imao više, u ponedjeljak sam frendu kupio dva komada u linksu, 500 kn jedan |
Citiraj:
|
Kada uđeš u store "you got 6400aaks written all over your face" hehe...valjda se prepozna takva osoba hheheh
|
a to kad protis nije bas prometan ducan kao ostali poznatiji, i sad kad su taj disk stavili po toj cijeni svi redom dolaze i kupuju ga pa su pretpostavili...
|
U dilemi sam da li da uzmem taj WD ili Samsung F1 750Gb u Linksu?
Što kažu eksperti? I da li je bolji Seagate "speedy gonzales"od 250Gb ili Samsung F1 250,uzeo sam speedya a nisam detaljno pregledao forum,ne znam jesam se zeznuo? |
Baci oko ovdje
|
jel ovaj WD od 640 gb u linksu isto AAKS ili ima jos kakav slican model?
|
da ne otvaram posebnu temu pod problemima posto ovaj disk ima posvetu ovdje..
pitanje/problem as usual.. Ovak otkad sam kupio doticni disk nakon pola-sat vremena rada pocinje ispustat neke cudne zvukove, tesko za opisat al' kao da netko pritvorio 2 cvrcka u njega ili ti ko da glava lagano struze po casu.. pocinje mi to lagano ic na zivce pa me interesira jel to neki ozbiljniji problem il jos jedna od bolesti WD diskova?? da nosim disk na reklamaciju prije nek bude prekasno?? :fala: |
Citiraj:
Citiraj:
Premda (nazalost) cisto sumnjam da bi ti i htjeli zamijenit hard na temelju zvukova, a pod uvjetom da je sve ostalo ok. |
u idlu pocne cvrcat i kad pogasim sve ventove pocne uzasno iritirat al kad nest vucem s njega il kopiram onda proradi i zvukovi nestaju..
ima frend 4 komada u skrinji i 2 s istim problemom al rade uredno, pa pitam jel to u redu prije neg ga pocnetm trpat raznim stv.. |
Provjeri konektore...
Ja nisam bio dobro ušteko pa mi nenormalno grebo.. |
Kod mene isto, a josh niti za jednog nisam trazio garanciju (WD300BB 2001., WD1600YS 2006., WD1001FALS i WD3200AAKS 2007./2008.)
Znaci sve OK |
Ma nek rostaju kolko zele i nek crkavaju, mislim da je tom WD garancija 36 mjeseci...
|
Da to nije nešto slično Seagateovom STIR-u?
|
Od moja 2 komada jedan ima ukljucen AAM po defaultu, a drugi ne. 07A7B ima ukljucen AAM, a 22A7B nema, mozda je to i razlog tih cvrkckanja koja ja bajdvej ne primjecujem niti kod jednoga.
|
Citiraj:
Citiraj:
da me nebi neko krivo shvatio, nemam problema s diskom al ipak neka doza zabrinutosti postoji... jer imo sam WD od 120 gb, bio mozda za neka 2 decibela glasiji od avionske turbine al sluzio dobrih 6 god. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stigao i meni WD 640 GB
WD6400AAKS-00A7B2 Made in Malaysia Došao mi je iz Azije, bumo vidli kakav je u usporedbi s ovima koji se kod nas prodaju... Ubacim slike kad ga spojim. Trenutno ga nemam kam zahaklat :D |
Da pitam u vezi "buke".
Da li se čuje rotacija ploča prilikom rada? |
Ja sam mislio da je Hitachi 320 tih, a sad vidim da od ova dva gotovo niti zvuka ne cujem.
|
Joj kad ce mi vise doc taj disk mamumu:D
Svi se hvale a ja neam cim :p |
Hihi, spram Maxtor-cekicara ces se preporoditi :D
|
Citiraj:
|
Hihihi dam mu ja jedog WD Caviara od 1,6Gb da malo umrtvi uši... :D
Pored njega neće čut niti Thermaltake ventilator na 2000 rpm... :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj: