![]() |
Citiraj:
Imam ja jedan dobar ptc koji isplaćuje za 20 dana.. Ja već dobio 20$ i za 10 dana mi stiže novih 30$ pa ću dalje ulagati.. Ima dnevno po 20 reklama i kupljeni referrali super klikaju. Tko hoće probati nek se javi.. |
Pitance, gledam sad 4bux i gledam zip code. Kak mislim kupiti interesira me slijedeće, dal tu upisujem 385 ili svoj poštanski br. ?
Ja sam upisao poštanski br. Jel uredu? Hebem ti ja beskorisni njemački. |
Uredu je poštanski broj. Ma nije ni bitno toliko..
On se koristi u Amerika od strane USPS (United States Postal Service).. |
Citiraj:
...kad sjednu pare, onda možeš preko bankomata dizat pare, jel tak ??:D |
LJUDI je vi slusate uopce
VISA ELECTRON PBZ -> MOGUCE INTERNET TRANSAKCIJE VISA ELECTRON ZABA -> NEMOGUCE INTERNET TRANSKACIJE Mislim tu ste naspamali vec par strana iako sam vec lijepo objasnio razliku izmedu ovih kartica i njihove mogucnosti.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
NEgo pitanje u vezi alertpay-a. Dakle, novac sjeda na alertpay, a s njega se prebacuje kud? Inače, pokušavam se registrirati na alertpayu, al nikako. Jednostavno vrijeme prođe i stranica se ugasi. Koji ste model uzeli Personal starter, Personal pro, Bussines (lol). |
Uzmi personal starter.
Kada dobiješ lovu tražiš ček i stiže ti kući u roku od 30 dana..:dajpivu: |
Citiraj:
Thx stari, moramo da se nađemo nakon transakcija i :chears: |
Citiraj:
|
:dajpivu:
EDIT: E da vam kažem da se registrirate na www.crobux.com/forum. Tamo nas ima preko 200 članova i debelo se raspravlja o internet zaradi. |
ja tamo samo čitam...ima ljepih zarada, upravo me jedan topic s tog foruma ponukao da počnem sa ulaganjem....:)
|
Bux.to je počeo lijepo raditi. Od 35 kupljenih referrala samo je jedan ostao na 8 u 3 dana kolko sam ih kupio. Po danu idu 2$ i nije loše. Nije 3,5 po danu al dobro bolje nekih 65% predviđenog nego nikaj. Za 15 dana po takvoj računici imat ću nekih 40$ pa će se opet ulagati.
Nego kolko dugo se mogu imati kupljeni referrali? Edit: pokušavam napraviti sign up na alertpayu al nikako. Već sam lood. Jednostavno nemože otvoriti str sign upa?! Odaberem pod zemljom Croatia, i onda personal starter i čekam čekam dok ne dođe page expired?! |
|
Citiraj:
@Niky, zašto si još nisi izvršio isplatu, ja bi na tvojem mjestu 500$ poslao doma i kupio još 500refsa....:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ostaju zauvijek...
|
Citiraj:
Jep, stvar riješena, sp3 ili nema alertpaya. Thx:chears: |
Evo moje stanje nakon ravno mjesec dana od registracije
http://img.w3dizajn.net/images/sesprhm.jpg 23 svojih + 15 kupljenih. U pon dolazi još 35. Za mjesec dana planiram imati oko 200$. |
Ma ko kaže moja pila tjera AlertPay i na sp2.
|
Citiraj:
...al neki očito imaju problema, pa mora biti Sp3.... |
Citiraj:
I jesu na kraju ubrzali isplate išta ili? |
Imam još jedno pitanje u vezi alertpaya. Naime, htio sam uplatiti tamo nekih 35$ za referrale, kad ono minimalna uplata je 40$.
Ok, nije neki bad, al me interesira slijedeće. Dakle Amount je 40$ a što predstavlja Fee koji je 20$, pa mi kao total amount deposit ostane 20$?! Jel to naknada za otvaranje računa? |
Ice..propali mi na 07bux-u :banana:...uveli nevidljive anti-cheat linkove :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa onda na koji način da uplatim?
|
mene interesira da li je itko isplatio neku vecu cifru (100+ $) u zadnjih mjesec-dva?
pricam o pravoj lovi, ne virtualnoj.. da li je tko vidio novce s bux-a? |
Jedan od načina je da im pošaljem lovu u Kanadu? Na koji način ste vi uplaćivali ako je u pitanju bio alertpay?
E da kaj se tiče bux.to, krenulo je. Svi klikaju i sad imam 13$. Nije loše. Kad si povratim 35$ za referrale onda kupujem još. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |