![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ferrari definitino ima najbolji start ali nije to dosta mislim da se Kubica dobrano boriti da zadrzi poziciju ako bolid bude imao dosta snage protiv "crvenog vraga" :D
HRT uzhas odvratni oke sto su kvalifikacije "propustili" ali pederi ce i utrku preskociti zbog bezveznog smeca od nogometa:Machineg: |
Citiraj:
Još ne vjerujem, prpustit će trku? EDIT: Koji kreteni, umjesto da daju snimku nogometa, kojeg će biti i previše ovih narednih dana! |
Alternativna TV (odnosno Mreža+ su sada zakon). :D SRV i ja ćemo sada uživati u govnima od komentatora, ali ćemo bar imati sliku za razliku od vas. :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvih pola sata ce valjati trositi dragocijeni bandwidth* na neki od stream servisa. :( *3GB limita mjesecno. |
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www2.myp2p.eu/index.php?part=sports
Tu ja obično gledam kad se dogode ovakva preklapanja. Preporuka: Speed TV, prestrašno, imaju nekoliko komentatora i nevjerojatno dobro razrađene utrke. Problem je što imaju reklame cca svakih 6 min... |
Hoće li itko moći snimiti utrku i uploadati je negdje?
EDIT: Ja sam se snašao, sjetio se da imam satelitski reciever doma i sat vremena izgubio dok sam pročačkao po teletekstu od oko stotinjak programa koji nisu kodirani. Hint: RTL CH prenosi utrku, u 18:55 počinje. |
Hamilton o onom krugu:
Citiraj:
|
Uh koja utrka Hamilton je puknuo Kimija u boksu, oba vozača su izvan utrke.
|
Citiraj:
EDIT: GLOCK vodiiiiiiii weeeeeeeeeee (steta sto mora u boks) :D EDIT2: BMW dominira Kubica 1. Nick 2. i David C. 3. :D |
Hamilton je, uh, glup....
|
BMW Power.......:D Nadam se da će ostat tako do kraja
|
Koji QQQQQQQQQQQQQQrac??? Evo tek sam sad uspio doci do prenosa F1, na prva dva mjesta BMW, Masa negdje tamo daleko, Hamiltona nema, Kimia nema,...
Da oni nisu stagod pili prije trke? |
hehe Lewis i Kimi su to "namjerno" napravili da mogu ici gledat EURO :D
|
Dodjem s tekme, idem gledat vijesti za formulu i sam onak.... Trok... Wtf :D
|
O da, BMW se vraća u utrku za konstruktorski naslov, samo 3 boda razlike. Bit će ovo duga sezona :P
|
Uspio sam na Premiere ufatit reply najboljih djelova utrke... kako se Hamilton glupo zabio u Kimija, njub :D
Al Kubica prvi!!! |
wtf kad je bila utrka? :hitthewal::hitthewal:
|
Kubica
Haifeld David Coulthard weeeeeeeee lik je opet na postolju :D hehehehe EDIT: HRT2 23:45 Montreal: Formula 1 za Veliku nagradu Kanade, (snimka) 1 Robert Kubica Polish BMW Sauber 42 2 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 38 3 Felipe Massa Brazilian Ferrari 38 4 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 35 5 Nick Heidfeld German BMW Sauber 28 6 Heikki Kovalainen Finnish McLaren-Mercedes 15 7 Mark Webber Australian Red Bull-Renault 15 8 Jarno Trulli Italian Toyota 12 9 Fernando Alonso Spanish Renault 9 10 Nico Rosberg German Williams-Toyota 8 11 Kazuki Nakajima Japanese Williams-Toyota 7 12 David Coulthard British Red Bull-Renault 6 13 Timo Glock German Toyota 5 14 Sebastian Vettel German STR-Ferrari 5 15 Rubens Barrichello Brazilian Honda 5 16 Jenson Button British Honda 3 17 Sebastien Bourdais French STR-Ferrari 2 18 Giancarlo Fisichella Italian Force India-Ferrari 0 19 Nelsinho Piquet Brazilian Renault 0 20 Takuma Sato Japanese Super Aguri-Honda 0 21 Anthony Davidson British Super Aguri-Honda 0 22 Adrian Sutil German Force India-Ferrari 0 kubica vodi :D |
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. čini se da cu morat ostat budan :(
|
Citiraj:
Ostao sam razočaran kad je Lujs udario Kimija:banned: Čestitke Kubikaži:goood: |
Hamilton idiot, Kubica izvrstan, i Massa me se dojmio. Ostali su uzeli dobra mjesta samo zahvaljujuci strategijama.
Ja isao kod rodjaka gledat utrku na njemackom RTL-u. :D Kakav crni snimak... :D |
Tko nije gledao-sad počinje snimka na HRT2, mogli su nam baš i to pustit u HD-u da uživamo dok traje...
|
ne, to je crveno koje zmiga, crveno koje zmiga... dobri su komentatori :D
|
fino ga je naguzil. iako mi još ni jasno zač je bil boks zatvoren?
|
To je crveno.
Da, ali zmiga. Zmiga, ali ipak je crveno. :D |
Naguzovina...:) al ona dobra
Samo kako je Kubica odjednom 10-i, nemrem belivit... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:27. |