![]() |
|
Valjda su skužili da imaju previše motora. 1.6L je otišao u povijest, kako benzinac, tako i dizelaš. Vjerojatno će izbacit novi model s detuneanim 1.8L, kako u Meganeu, tako i u Cliu.
Tak i tak ne bih kupovao novo, nego do 3 godine staro i do 50k km. Malo mi je sumnjiv taj 1.6L, izgleda mi da i troši previše za ono što jest, a i ne volim downsizing. Ne znam koji drugi hatch/sedan/coupe postoji za do 20k EUR s toliko opreme, 200 konja (benzinac)... Ne želim oskudno opremljenog Nijemca - trebam zvuk, CarPlay, automatski mjenjač s paddle shifterom, adaptivni tempomat, xenon/LED farove, sportska sjedala s boljim bolsterima, hands-free ključ. I normalne dimenzije guma, da nisu divlje francuske koje bez razloga koštaju 30-40% više. I da postoji pravi aftermarket ovjes za kupit. |
Citiraj:
|
Ako si je netko od vas nabavljao ove naljepnice, gdje ste ih uzeli? Ima netko u RH da to radi, pa da su na hrvatkom?
https://www.amazon.com/SmartSign-MyP.../dp/B00895YV0S Navodno ne smijeo postaviti blokade parkinga, a susjedi se parkiraju kako tko hoće. |
Citiraj:
nisam sto posto siguran da imaju ali možeš pitati. |
Citiraj:
|
Treba ove pitat 'đe printaju :D
https://youtu.be/BHJxIwvFIGY?t=116 |
Na početku je bilo puno bolje jer sad već dosta ekipe zna za njih pa nema nekih incidenata. Ali opet uleti koji rođo s Kavkaza opremljen tetejcem i kalašom pa je zanimljivo. A dobre su i ove koje zarađuju BJ-om :D
|
Stop a Douchebag mi je jedan od najboljih kanala, pogotovo kad nalete na pojedince koji se ne uzbuđuju previše oko činjenice da imaju ljude na haubi... :D
|
nemaju oni pravog gradonacelnika ko zagreb, pa da vidis stupica di treba i ne treba :D
ne kuzim da nitko se nije sjetio zasaditi 3 bandere na taj prolaz i amen |
Citiraj:
Fakat ima svega u toj Rusiji. |
Citiraj:
|
Hoćemo neki group buy tih naljepnica da možemo lijepit po krivo parkiranim autima? :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
muski su sposobni shvatiti da su napravili pizdariju, ali trebe su umisljene kurabe i njima mozak ne dopusta
|
Trebam preporuku nekih jeftinih ljetnih guma,225/45 R18... Nabavio jučer alu felge,ali gume koje su gore blago rečeno su katastrofa,dvije su potrošene 5cm s unutarnje strane,očito loša optika,a dvije su potrošene ravnomjerno,ali bas pravo potrošene...a na čeličnim felgama uz auto došle Savine,stare 6 godina.
Pa sad trebam neke jeftine...jer nisam baš pri lovi,supruga uzela auto,veliki i mali servis... Može li se naći štogod jeftino u toj dimenziji?? Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I imaju odlične recenzije. Jedino s njima treba paziti jer navodno gube kvalitetu s potrošnjom i vremenom, i to drastično. Ali to je navodno, to su valjda prijavili ovi što se voze ko luđaci, kao što je kolega gore rekao, za normalnu vožnju nema boljih guma, a da ne koštaju skoro duplo više. |
Ufff, 225/45R18 je užasno nezahvalna dimenzija po pitanju cijene. Mora da imaš francuski auto?
Uzmi predložene Save... Citiraj:
https://f30.bimmerpost.com/forums/sh....php?t=1542965 |
Citiraj:
|
Citiraj:
A što se tiče guma,tu sam sam sebi zakajlao... Svidjele mi se felge i kupio ih ne misleći o cijeni guma... EDIT - Uzeo sam polovne Toyo,stare godinu i pol...meni trebaju da supruga može izgurati ovo ljeto s njima. Gume su u super stanju,čisto sam se iznenadio... Za 700 kn dobio sve četiri... Znam da nije najpametniji izbor,ali sam malo kratak s lovom,auto nedavno uzeo,kupio felge,veliki i mali servis,novi akumulator... Nek izdrže do zime,onda uzimam Savine zimske za čelične felge...na Corsi su uvijek bile ok. A za sljedeće ću svakako uzeti Savine ljetne da probam... Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk |
Ko je ono tu sa a6 c7?
|
Citiraj:
|
za koliko para se nađe taj 316D?
|
316d E90 LCi, s do 150tkm, od cca 7300 eu pa navise
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...der=DESCENDING |
jel to puno ili solidno kilometara za taj auto? čitam da je ok skroz, jer ima do 120g CO2, a trebao bi uzet nešto uskoro.. moram izračunat davanja na njega..
za taj model, na što pripaziti/provjeriti? |
Citiraj:
autobild ih hvali kao dosta dugotrajne i pouzdane a kod TUV-a su u vrhu sto se tice prolaznost (njemacki tehnicki), tako da 150tkm nije puno. No, ovisi kako su prethodni vlasnici cuvali auto... Gledaj da ima urednu servisnu, jer takvo auto s neurednom servisnom knjizicom u njemackoj uzimat je no-go. Modeli, dizelasi, s N47 motorima proizvedeni od 01.03.2007 do 05.01.2009 imaju problema s lancem, koji zna 'samo' puknut :D Ako je servis lanca odraden i stavljen je novi lanac onda je ok. jednostavno: gledaj da je auto proizvedeno nakon 01/2009 (to su ujedno i LCI modeli), ovi od 2005-2007 su pre-facelift. osobno mi je LCI ljepsi I kad vec mislis kupit u .de, gledaj da nema hrde! |
Citiraj:
|
Ni to (2009 i noviji) nije rjesenje lanca, zna riknut i na F seriji koja je 2012--->. Jednostanvo taj N47 je dosta osjetljiv na lanac a izmjena nije lagana jer je lanac "u kabini" tj. na unutarnjoj strani tako da i cijena izmjene lanca nije mala..
|
postoji mazda 3 s trojim vratima? koji k su stavili tolka vrata,bila bi prekrasna inace
|
Citiraj:
onda nek uzme benzinca kao i ja i miran je sto se tice lanca :D |
I benzinci imaju problem s lancem samo sto je manje izrazeno, a i daleko manje benzinaca je u opticaju.
Zamjena lanca ne predstavlja problem za pravog majstora, nije najjednostavniji posao ikad ali nije ni drama. Napravi se preventivno(kao sto bi se i sa zupcastim remenom) i auto je zdrav za sljedecih 150k km. |
Slaze li ijedan sudionik teme nesto?
|
Citiraj:
Nije toliki problem izvadit motor koliko je to vremenski zahtjevno=radni sati. |
Bili su komentari da ni noviji b47 motori nisu imuni na probleme s lancem... Najbolja varijanta je nakon kupnje automobila s tim motorom zamijeniti lanac ako nije mijenjan. To je trošak od cca 1000€, u to je uključen i mali servis.
Moj n47 ima na satu 150tkm (tješim se da u stvarnosti nema 300tkm), vozim ga nekih 35tkm i ne proizvodi čudne zvukove. Vrlo izdržljiv i štedljiv motor bez nekih problema, šteta što su ga usrali s lancem... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj je auto, ali ce bit sneaky, ako na to mislis |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |
|