![]() |
@jelc...70% da bu prvi Drogba skvićao! :D Stari je to lisac koji zna simulirati! :D
@burzum..bojim se da se ne ocjenjuje bol! :D |
Barcelona će najebat; od Drogbe. Svakog napadača se može zaustavit, al njega, bogami teško; pogotovo ako će za motivaciju imat 2009. Da im se za osvete za "fucking disgrace".
|
Citiraj:
|
Večeras očekujem zanimljivosti u ovoj temi tako mi f5-ice i Hamm-dije :D
|
Da velika je razlika u formi ali želja za osvetom sve to nadoknadi (ako ista postoji). :)
Nije on jedini iz chelsea tko je prisustvovao toj lakrdiji tako da... :) @drvoje...ma jok. :) Ja ću to pogledati uz pivice i društvo. :) Možda tu i tamo nekaj natipkam. :p |
Ma dajte ...drugo je Bayern a drugo Chelsea. Bit će englezi sretni ako izgube samo s jednim razlike.Al najvjerovatnije 1:3 , 1:4 A kako se "sudi" barci , ziher dana je "Messi daje gol iz penala" :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je dovoljan tvoj jučerašnji "ziher dana" (ili kako si ga jučer nazvao - poklon dana :) ) |
U polufinalu lige prvaka ima zicera. :rolleyes:
|
Beusan rekao da prvi gol Bayerna nije zaleđe.. heehehehe
Plus Marcelo crveni.. U nastavku ono famozno suđenje poznatog idiota i kako Beusan kaže bar 4 nedosudjena penala za chelsea. Najezim se kad vidim onu krađu.. |
O ne, Drago Ćosić :suicide:
|
Hehehe, ovaj Alves skoro potrgao kapetansku vrpcu Terryu kolko ga je navlačio za rukav.
|
Ružna slika Chelsea. Djeluju mi kao da nemaju snage ni za kontru.
Edit: Droooogbaaaaa.. |
:D:D Drogba.
|
Evo ga:D
|
Citiraj:
|
evo gola :)
|
Good old Drogba :)
|
Drogba, vraca za batine :D
|
Gooooooolllllllll 1:0
Tooooo. Drogba. |
kralj, bog i batina!!! :)
|
Ukradena lopta, dodana jedna s očima, kiks obrane i sad očekujem raspašoj u 2. poluvremenu :goood:
|
Drrrrooooooooooooooooooooooggbbbaaaaaaaaa
očekujem još jedan komad od Drogbe |
Tipično engleski :D Tj čelzijevski :D
E sad će biti zanimljiv drugi dio. |
Bogami su ga izmesarili i sad gajba. Bravo.
|
Jaaaoooo.. koji će to fajt bit sada u drugom dijelu.. Messi ozljedio kopačku.. :)
|
Meireles je trebao sigurno dobit žuti,mislim da je bio čist penal na Iniesti,klasično guranje,jel sudac nije vidio ili se pravio da nevidi neznam.
Drogba je više bio na zemlji nego na nogama,baš sam ga otpisao za penziju. Svejedno Barca je bolja,tri čiste prilike,šteta kaj nije ušlo. Čuj ove izmesarili,dečki Drogba je sam sebe izmesario,pogledajte ga koliko je visok i jak. |
http://desmond.imageshack.us/Himg40/...ng&res=landing
Bogami drži ova barca školu glume na razini. Dajvanja kolko oćeš mesi fino zatvoren i nema ga nigdje, tak treba |
Tekma katastrofa...bravo Drogba:)
|
A sada show od barce. :) Biti ce grdo.
|
Ma no,sad ce Fernando uci i spakovat jedan za kraj...
|
Kada usporediš sa jučerašnjom tekmom shvaćam kada netko kaže da Barca siluje nogomet.
|
Citiraj:
Prvo poluvrijeme čisto silovanje, ali sada u drugom Barca igra kako volim. :) konačno malo okomito. |
Citiraj:
Uvijek bio. Čista lakrdija od nogometaša. Obični baletan za bacanje i širenje ruku. Dok se drugi žale na Barcelonu... Ajmo Katalonci! Neka Sanchez utrpa kojeg. |
ima li neki stream?
|
Barci se blizi penal kako vidim, jos malo...
|
Citiraj:
|
e sad se idem pocastiti pivom...:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |