![]() |
WW barb ti je najbolji put. Najlakše i najbrže samo treba dobro gear iskombinirati.
|
30.8.2011 postao najponosniji vlasnik Nissan GTR-a 2009
lol dobar, uhh...dobar je mali nema šta ! http://i.imgur.com/C9Y3l.png i ja mislim isto kaj i Sasha, za sljedeći patch Barb je najbolji put ! |
Citiraj:
Ostalo su imitacije! |
Ivan ajde ne gnoji više, proljev ćemo dobit od tvojih izjava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Prvi put kad sam igro, igro sam DH-a i nije mi baš sjeo. Probam sad barbara pa ću vidjet kako to ide. Citiraj:
|
Beo svi su likovi brutalni ako se dobro slože. Ja najbrže i najlakše farmam sa WDom. Sa barbom mi ide sporo..i druga stvar sa barbom sam imao daleko najlošiji drop. Nikada ništa nisam s njim dobio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
lol kakve to veze ima da se sa svim klasama itekako dobro farmat. gledam stream od lika sta radi sa monkom.. to nije normalno. koja brzina i lakoca prolazaka kroz kripove i elite.. njemu je farming speed jedno 4 puta brzi neg meni ja mislim.. nisam ja pro naravno ali fakat pokusavam letit kroz gnojivo sto brze.. Isto tako wiz sa onim laserom..:D samo topi sve pred sobom |
Zato treba igrati s svih 5 klasa, svaka ima ono nesto, i sam sam prvo probio led s barbarom ali najlakse mi je bilo dosada s WD doci do Inferna, jos mi je ostao Monk za odigrati (trenutno 47lvl).
|
Citiraj:
Svaki lik ima nešto svoje i dobro su izbalansirani, ali zvat sve osim barba i dh imitacije je jadno i glupo. |
evo jedan jako dobar zuti iteem :) trenutno je 6.3 m bid :)
http://www.pohrani.com/f/3D/wZ/2ZYA2Mc0/d3hlace.jpg |
Citiraj:
|
Prijavi me adminu pa neka me sankcionira ako misli da sam te uvrijedio, a isto tako neka i tebe sankcionira ako misli da flejmaš di stigneš.
|
Činjenica je da ne igram Diablo 3 već mjesec dana i niti malo mi ne fali. 60 ojra sam dao, to je zadnje od mene. Neka stoji na disku. Možda me "prebrika" pa mi se jednog dana bude igrala simulacija burze, pa eto, da ne tražim dalje.
|
Kada sam ovo vidio, nisam mogao izdržati:D
http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i58/5/7/23...-am-7fa0ec.jpg |
Hahhaha.. nevjerojatno.. prijatelj mi je u coopu dobio manticore 1500dps sa 2socketa i prodao za 300m. Nevjerojatno kolika količina golda.. nije za vjerovat koliko golda ljudi imaju..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je od danas moj novi "MONK" i mogu vam reći da je predobar !
Novi skillovi, novi itemi, nova vrsta farmanja ili slobodno mogu reći, speed-farming u Innas setu , malo da se pohvalim . Nadam se da mi nećete zamjeriti! http://s17.postimage.org/cgm67qcm7/Screenshot011.jpg http://s13.postimage.org/4ab6d0187/Screenshot010.jpg Mogu samo reći da je ovo bolesno dobar bild ! |
zamjerka, monk sa 2h skornom.. :) Fail!! Budemo vidjeli koliko dugo budes zivio nakon 1.0.5 patcha.. :)
|
Heh, ...bez brige dean225 zato sam i išao na taj bild a kad smo kod toga igram novi PTR i tamo vidim točno šta mi fali i šta treba i ovo je najbolji mogući bild trenutno koji postoji za opremiti MONKA ( ne kažem da je moj Monk najbolji nego samo bild za njega )!
Trenutno sam sa starim bildom mogao igrat MP lvl. 5 a za dva dana idem isprobat dali mogu ići više ! Nemogu prije nego li se može prenjeti novi bild na PTR a to nekad traje dva dana pa ću te obavijestiti koliko više mogu ići ! |
Citiraj:
Pretpostavljam da nije imao dex onda.. |
lol neš ti je frend fulo, nema manticorea s toliko dps na AH :) Najvice 1300 i nešto, da ne kažem da oni sa dva socketa idu prek miljarde
|
pa dobro al skupit 2 milijarde? Kako? JEl su ti ljudi bez posla, bez sna , samo farmanje?
|
|
Mene te količine golda ne čude kada čitam da postoje botovi za farmanje golda... Da li je to zbilja istina?
|
Da, i navodno za najbolje iteme bez beda daju i miljarde. tak da oni imaju:)
Ekipa farma i sa po 100 accounta u isto vrijeme. postoji i tzv multibox (mislim da se tak zove), neki lik sa monkom je stremao kak farma sa 4 lika u isto vrijeme. |
Okanite se botanja, meni je account banan zbog toga u 7.mjesecu.
|
a kaj si radio?
Ruku na srce, d3 je jedina igra di bi bez ikakvih moralnih dvojbi botao, čitao, haxao, kaj god.. jer jedinu štetu bih napravio bli$$ardu :p btw, multybox je dozvoljen i za to nece banat. ali npr sherat account, za to te mogu odmah banat :D kao što rekoh-> $$ |
Citiraj:
|
Sarkoth run sa autoit skriptom. Ukucaj u google i vidjet ćeš. Frend i ja smo ko za inat imali Demon huntere na levelu 60 i naletimo jedan dan na ovu skriptu. Trajalo je 3 tjedna, mene su banali, njega nisu, jer tih zadnjih par dana kad su valjda radili provjere nije farmao. U 3 tjedna skupio sam oko 30 milja golda, 5-6 legendarna, 2 set itema, ali nijedan nije vrijedio preko 100k na AH. Nisam nažalost stigao tu lovu ni potrošiti :) U popratnom mailu koji sam dobio od njih stoji decidirano da su utvrdili da koristim third party softver radi stjecanja prednosti u igri što se kosi za njihovim Terms of use i blablabla....što će reći da priznaju da Diablo.exe ima pristup i ostalim pokrenutim servisima na računalu i javlja govnarima što radiš dok igraš D3 :) Nisam nakon toga gledao kaj je ovaj multibox niti me zanima, jer sad igram sa drek opremom, za svoj gušt, nek se patim, nek nemam love, nek mi ne pada nijedan legendary, sve sam to htio i platio novih 400 kn :) Koji mazohist.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi jedini mazohist, i sam igram tako s "mojim" acc, samo s svojom opremom, lagano pa kud puklo da puklo. Samo sto meni padaju Legendary, je shit ali padaju. |
Botalo se prije, bota se i sada. Jako je lako imati milijarde. Samo treba imati dubok džep, ali nema mi smisla davati toliki silan gold kad možeš kupiti na rmah za manje eura. Nek milijun vrijedi pola eura, 500 milijuna je 250 eura. Nema smisla davati tolike milijune za item koji se može dobiti za ispod 250 eura.
Jedino što sam prodao, na rmah, je gold :). Dignem milijune na AH i onda prodam gold na rmah. Nekad ode brzo, a nekad jako sporo, ali barem sam isplatio CE. Ja isto igram sa opremom koja padne uz izuzetak/dva. Zanimljivije mi je tako. Ako bih kupio item, gubim smisao igre. Jedino za što igram su itemi. Da ih kupujem, ne bi imao za što igrat. Nije baš da padaju k'o kiša, al zato kad padne, onda je sreća do neba :). |
Čitam i ne vjerujem svojim očima , vi botate i ne padaju vam dobri legendarni a ja farmam i u 5 dana stavim na sebe vrijednost preko 200 milja golda opreme ...hehehe...lol..nemojte me krivo shvatiti ali ko je tu lud, pa od kud vam te skripte i botovi, nije mi jasno ili ja to imam takve hebene sreće !!
Mada, zadnja 24 h nije ništa vrijedno palo, osim Andariel Helma , vidjet ću danas ! Ova igra nema milosti , totalni Hard Core , D 3 nije za svakoga u smislu za one koji nemaju volje ili vremena igrat što duže u komadu ! Ponavljam vam još jedanput da igra daje i nagrađuje ali nemožeš očekivat od nekakvih 1 h ili 2 do 3 h pa da ti dropa neki urnebesni item , to zaboravi i gotovo,( ali nekad neko ima i onda sreće ) moja bi preporuka bila da se uhvatiš nećeg drugog ! Ili pokušaš na naćin, da se ne zamaraš ili ne pokušavaš igrat na silu kad nemaš vremena, nego si uzmeš jedan dan kad si siguran da imaš 24 h za sebe pa onda opali cijeli hebeni dan , pa ćeš onda vidjet dali ti dropa ili ne ...lol...ako ti ni onda ne dropa ODUSTANI ... šta drugo da vam kažem , onda te stvarno nejde i neće te ni ići ! Ja igram na dan 5 , 6 a nekad i više sati i linkam vam svaki item koji mi dropa tako da ne želim čuti o tome da ne dropa jer dropa a imam i frendove koji su samnom u ekipi i njima dropa slično ko i meni !!! Reko sam vam da ču vam svaki item linkat koji mi dropa tako da nebi bilo zabune ! http://img9.imageshack.us/img9/9128/134993402355.png http://s13.postimage.org/tx2szh8tj/Screenshot012.jpg :gringo: Eto onog Andariela koji mi je jučer pao nije nešto ali se da riješit za oko milju a kad smo kod dropa , nemožeš baš svaki dan očekivat da ti dropa pa makar si na paragon lvl. 100 i imaš MF 10 000...lol ! Bez zamjerke jer nemislim nikakvo zlo i ne govorim napamet i bez veze nego iz iskustva mojeg a i mojih prijatelja, tako da sam 1000 % siguran da dropa !! :amen: Sad smo počeli igrat tako da ponekad na kratkom ranu, uzimamo samo legendarni drop, znaći, ostavljam sve na podu pa čal i lvl. 63 i pićim samo na legendarne ! Tako znam napravit po 2 do 3 brza rana na dan ! Moj trenutni drop golda koje sam pokupio sa poda je preko 77 milja a kamoli sve ostalo ali isto tako napominjem da imam i 1138 sati igranja a krenuo sam igrat oko mjesec dana kasnije od onih prvih od kad je igra izašla ! http://eu.battle.net/d3/en/profile/D.../hero/13332803 |
Citiraj:
Blago tebi kad ti imaš vremena igrati po pet/šest sati na dan. |
Mislim da smo ipak sretniji mi koji nemamo vremena igrati 10 sati dnevno i nemamo nijedan dobar drop :)
A kaj se tih dropova tiče i količine potrebnih sati da bi ga igrač dobio, jedinu paralelu vučem sa D2 gdje sam i u 20 minuta mogao dobiti nekoliko dobrih dropova. Bez razlike igrao li maratonski 24h ili samo pola sata. Odustati? Čemu? Meni je i ovako ok, i ovako me veseli. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema tu ništa hc, pa i ja sa svojom prosječnom opremom riješim igru bez većih problema... heh to da su zatvorili loot slavinu to je druga priča :) Jbga, nema svatko 6-8 h na dan da igra. zato im i odlaze ljudi masovno (bar mislim). p.s. čak i da imam... poslije 200-300 h u toj igri, ta repeticija postane toooliko zamorna..ja još čekam taj patch da vidim što će biti, a do onda bacim tu i tamo samo run za neki xp.. E da btw, pao mi neki dan 2h wand (opet) i ja DOSLOVNO nisam mogao naći takav wand sa manjim dps-om na AH :D:D edit: http://i49.tinypic.com/10yfkgz.jpg hehe koji drekec |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |