PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

MisterM 08.03.2006. 12:12

Citiraj:

Autor Andeo
Dajte MisterM-u više svoje podatke da se može dopisivati s vama! Mi ostali smo dali i baš nam je supač. Stalno nam piše i mi njemu. Mrak totalni.

Mislim da Vam baš i ne pišem tak kak ti veliš. Sa sljedečom promjenom passa dobiti ćete moje potpune podatke - oni koji ne znaju.
A ovo za tih par ljudi je updateno i ak su svi mogli nač vremena za jedan mail mogu i oni.
Tebe Anđeo skidam sa mail liste i pm-a. Ubuduče šaljem golubove pimonoše sa uputom: evo odnesi Anđelu poruku:D
- golub pita kaj, gdje, ko a je ne seri nego ga nađi ili ideš u juhicu:clap:

EDIT: ovo sa golubom -stalno moram sa kčerkicama gledat Hrabrog Peru: lol2 :

Andeo 08.03.2006. 12:15

Citiraj:

Autor MisterM
Tebe Anđeo skidam sa mail liste i pm-a.

:(

Citiraj:

Autor MisterM
Ubuduče šaljem golubove pimonoše sa uputom: evo odnesi Anđelu poruku:D
- golub pita kaj, gdje, ko a je ne seri nego ga nađi ili ideš u juhicu:clap:

: lol2 :

atha 08.03.2006. 12:27

hrabri pero.... http://forum.pcekspert.com/images/smilies/lol2.gif

Alucard 08.03.2006. 12:39

Citiraj:

Autor Andeo
m4Dm4X čovječe 3 je ujutro a ti se čudiš da je server prazan. U to doba prije par dana mogao si vidjeti jedino malog zelenog kako skače sam po nekoj mapi a kako je neki dan nabavio zadnje Ratove Zvijezda u to doba se bori za galaksijsku imperiju. !

i ja bi isto zaigrao 3 ujutro a nema nikog :(

andeo samo da ti recem da ima ljudi koji su budni do 3-4 ujutro i zeljni su igre...

atha 08.03.2006. 12:43

evo bash smo proshlu subotu e.t. i ja doshli gore, i onda se josh par ukljuchilo, sve skupa na s 10 bilo....i masni je doshao, u 4:00h mi igramo. :D addicts. :D

MisterM 08.03.2006. 12:48

Citiraj:

Autor atha
evo bash smo proshlu subotu e.t. i ja doshli gore, i onda se josh par ukljuchilo, sve skupa na s 10 bilo....i masni je doshao, u 4:00h mi igramo. :D addicts. :D

Sve sami chiteri:D Kaj ste isprobavali nove stvari?:D :clap: NHF: cheers2

Andeo 08.03.2006. 12:48

Citiraj:

Autor Alucard
i ja bi isto zaigrao 3 ujutro a nema nikog :(
andeo samo da ti recem da ima ljudi koji su budni do 3-4 ujutro i zeljni su igre...

Ako se samo spojis u 3 ujutro ok, ali ako igras do 3h ujutro i dalje onda postoji jedna ustanova za takve slucajeve. :) Za detalje pitaj E.T.-a za dva tri sata kad se probudi a kad meni zavrsi radno vrijeme, a kad smo vec kod radnog vremena mogao bih i ici nesto raditi danas. :)

atha 08.03.2006. 12:53

spajaj taj kod andjeo, spajaj kod! :D

kod mene danas puno posla, samo neki p4 630, pokvareni loshi, nevaljati.... ;)

znachi, ako sam se samo spojio u 3 i igrao jedno sat vremena,
onda nisam za ustanovu, ili svejedno moram ichi? :(

Alucard 08.03.2006. 12:54

Citiraj:

Autor Andeo
Ako se samo spojis u 3 ujutro ok, ali ako igras do 3h ujutro i dalje onda postoji jedna ustanova za takve slucajeve. :) Za detalje pitaj E.T.-a za dva tri sata kad se probudi a kad meni zavrsi radno vrijeme, a kad smo vec kod radnog vremena mogao bih i ici nesto raditi danas. :)

pa ja normalno igram na nasem serveru(dok se ne isprazni , ili dok neodem jest pa kad dodem je prazan) onda odem nesto drugo igrat i zavrsim oko 2 30 , malo ogame i onda idem pogledat da li ima koga na nasem serveru i naravno da nema :(
pa molim sve ljude koji su voljni bacit par partija od 3 do 4 nek mi se jave : cheers2

Andeo 08.03.2006. 13:01

Citiraj:

Autor atha
spajaj taj kod andjeo, spajaj kod!

znachi, ako sam se samo spojio u 3 i igrao jedno sat vremena,
onda nisam za ustanovu, ili svejedno moram ichi?

Spajanje koda je zahtjevan posao traje i satima a dotle... :)
O tome se da diskutirati, poznaješ E.T.-a i slažeš se da je za ustanovu a ti još i imaš RL pa onda ne znam, tanka je granica... LOL

Citiraj:

Autor Alucard
pa ja normalno igram na nasem serveru(dok se ne isprazni , ili dok neodem jest pa kad dodem je prazan) onda odem nesto drugo igrat i zavrsim oko 2 30 , malo ogame i onda idem pogledat da li ima koga na nasem serveru i naravno da nema :(
pa molim sve ljude koji su voljni bacit par partija od 3 do 4 nek mi se jave : cheers2

Hm jel samo ja tu vidim neku blago izraženu ovisnost o racunalnim igrama ili ... :) Znam to, ja sam se znao buditi u 13h sa Zergovima i iso spavati u 3h ujutro sa Protosima...:)

Alucard 08.03.2006. 13:05

Citiraj:

Autor Andeo
Hm jel samo ja tu vidim neku blago izraženu ovisnost o racunalnim igrama ili ... :)

ne , nisam ja ovisam nego mi je dosadno i a tako sam se naucio da neidem spavat do 3-4 ...(citaj : ne radim jos , pa malo uzivam dok mogu )

pa bio ja za compom ili gledao tv svejedno mi je ....

Renesis 08.03.2006. 13:06

Evo ja sam sada se malo naganjao... I modovi su odlični...

Iako ja nisam vidio promjene na uniformama amera, iako sam uključio AD, i ponovo se spojio (on je neš poskidao..)

Fora je ovo secondary weapon... sada ameri sa lee-enfield + thompson su prilično ubojiti, kao i rusi (mosin + ppsh), kod njemaca nije toliko izraženo jer kod njih mp44 može lako služiti i kao daljinac :D

I upozorenja za kemp su odlična, kao i kada te izbaci :D

A i rak se prijeti kroz kružne poruke :D

Sve u svemu, vrlo zadovoljan, pucamo se večeras...

Andeo 08.03.2006. 13:15

Citiraj:

Autor Renesis
Sve u svemu, vrlo zadovoljan, pucamo se večeras...

Pucamo se mi svaku večer. :)

RAK 08.03.2006. 14:50

Citiraj:

Autor Renesis
Evo ja sam sada se malo naganjao... I modovi su odlični...

Iako ja nisam vidio promjene na uniformama amera, iako sam uključio AD, i ponovo se spojio (on je neš poskidao..)

A ja zidovima pricam da se iskljuci AD? I NI U KOJEM SLUČAJU SE NE UKLJUČUJE!

Gore ima mapa koje (trenutno na vašu sreću nema) koje se ispituju, modova, client strana koje bolje da nemate i sl. I onda se čudom čudite kako imate lag, kako se pojavi plavi ekran, kako nešto ne radi... Ono što trebate imati sam i objavio. Sada ćeš se moći spojiti samo na auto assign.

Nema drugog naoružanja. Ukinuto odmah jer je to bila greška. Nema niti kickanja spectatora (i to je bila greška) i nema pištolja u HTF. To je tako i tako mora biti.

E.T. 08.03.2006. 15:23

Citiraj:

Autor Andeo
Da, rekao je da če isprogramirati čim završi Star Wars sagu i Black&White 2 a kako je on poznat po nezavršavanju igra

Kakva noturna laz! Od B&W2 sam odavno odustao, sad se igraju Movies,FM i SW:Empire at war... :smoke:

Citiraj:

Autor Andeo
i vrhunskom programiranju (jednom je ispravno napisao main funkciju, naglašavam jednom a sintaksa je bila int main(){return 0;}). : hitthewa

ne lazi ispisivalo je hello! na ekran... :cool:

SniperWolf 08.03.2006. 18:01

Cek prije je bilo 2nd weapon sad opet nema?

Isus 08.03.2006. 18:25

jos da se omoguci da mozes prenositi MG 42, ko BAG od amera..

Kaj je najbolje, znalo se desavat da Wehrmacht ima kutiju pricrscenu s a starne i korsiti ga u hodu.

MRKONJA 08.03.2006. 19:00

Jel bi mogli ovo isprobat? Zombie mod nešto kao lovice:D
Citiraj:

Everyone starts as human (Allied), except for one player
who is a Zombie (axis). When he kills a human, they
become a zombie also.
Eventually, there will only be one human left who,
once killed, becomes the new Zombie (although you can
also set the game to randomly choose the next zombie).
'scr_zom_randomZombie'

MadBoY 08.03.2006. 19:50

Ocete PCE vs *NOB*? :D Al mislim da bi mogli samo 5v5 ili 6v6 jer nas se jedva skupi 7 a kad nas je 8 onda je slavlje.

BTW...sta sam ono mislio rec.... i ja bi gledao hrabrog peru :( ... al nisam to htio rec... aha sjetio se ^^''..
Kad pocnem igrat prvih 20tak sec mi fps bude oko 5-7fps... a kasnije...ovisno o mapi...15-60...ona mapa u rusiji...ne znam joj imena...ima puno zgrada sa strane i jednu u sredini...e na njoj ne mogu igrati jer mi je fps konstatno 5-15fps ...

EDIT 2:
Citiraj:

Igrač ima 5 sekundi da pobjegne od zlikovca.
2 sec bi bile sasvim dovoljne...

scorpio_007 08.03.2006. 19:52

ej ljudi (posebno misterm,rak ... ) PLEASE HELP ....
do jučer je bilo sve super, ali od kad ste to nešt prčkali poserveru ne mogu ja vise igrat tamo ... danas sam se spojio i otpočetka i stalno mi baca CONNECTION INTERRUPTED i ne mogu igrati , a skužil sam da mi baca nonstop na ADSL/LAN (a ne na isdn) , tj. \rate mi skace na 25000 umjesto da je na 5000
:( : hitthewa :confused:
dajte plis pomognite jer uopće ne mogu igrati
tnx

MRKONJA 08.03.2006. 20:20

Citiraj:

Autor MadBoY
Ocete PCE vs *NOB*? :D

Bring it on:)
Al nas mora bit barem dzuplo više:D

RAK 08.03.2006. 20:27

Molim vas da pročitate VRLO VAŽNU obavijest na sticky threadu. Odnosi se na sve koji dolaze na server.

Sam Fischer 08.03.2006. 20:41

Pa di ste?
Ajde dolazite idemo se napucavat :)

MisterM 08.03.2006. 20:47

Citiraj:

Autor scorpio_007
ej ljudi (posebno misterm,rak ... ) PLEASE HELP ....
do jučer je bilo sve super, ali od kad ste to nešt prčkali poserveru ne mogu ja vise igrat tamo ... danas sam se spojio i otpočetka i stalno mi baca CONNECTION INTERRUPTED i ne mogu igrati , a skužil sam da mi baca nonstop na ADSL/LAN (a ne na isdn) , tj. \rate mi skace na 25000 umjesto da je na 5000
:( : hitthewa :confused:
dajte plis pomognite jer uopće ne mogu igrati
tnx

Postupi prema Rakovom postu na stickyju. Sve bu ti u redu.
M

Newbie Pro 08.03.2006. 20:50

Citiraj:

Autor MRKONJA
Bring it on:)
Al nas mora bit barem dzuplo više:D

Imamo bar 20ak svježih zamjena :) Samo dođite, razbit ćemo vas : evil :

MisterM 08.03.2006. 20:51

Citiraj:

Autor MadBoY
Ocete PCE vs *NOB*? :D Al mislim da bi mogli samo 5v5 ili 6v6 jer nas se jedva skupi 7 a kad nas je 8 onda je slavlje.

BTW...sta sam ono mislio rec.... i ja bi gledao hrabrog peru :( Možemo se dogovoriti oko toga ... al nisam to htio rec... aha sjetio se ^^''..
Kad pocnem igrat prvih 20tak sec mi fps bude oko 5-7fps... a kasnije...ovisno o mapi...15-60...ona mapa u rusiji...ne znam joj imena...ima puno zgrada sa strane i jednu u sredini...e na njoj ne mogu igrati jer mi je fps konstatno 5-15fps ...

Mirkec došlo je vrijeme da onu svoju krntiju od 8500 upokojiš. Ne zanm kaj drugo da ti velim;)

scorpio_007 08.03.2006. 20:55

Citiraj:

Autor MisterM
Postupi prema Rakovom postu na stickyju. Sve bu ti u redu.
M

skinul sam ono, i pobrisal sve nepotrebne modove ,ali očito nije u tome problem ... ne znam koje ste sve ostale promjene delali ...
sad sam zval xPsycha (isto 56k) i kod njega je isti problem.
znam da gnjavim , ali dosad je tak sve super islo a sad j*** u zdrav mozak : stoopid

RAK 08.03.2006. 21:05

Ajde probaj sada. Ovo je zadnje što mogu učiniti, ništa mi drugo ne pada na pamet. Zbog vas je i max ping postavljen na 350 da malo više budete unutar dozvoljenog područja.

MadBoY 08.03.2006. 21:21

Citiraj:

Autor MisterM
Mirkec došlo je vrijeme da onu svoju krntiju od 8500 upokojiš. Ne zanm kaj drugo da ti velim;)

hehehe...bi ja rado da imam cime kupit bilo sta drugo =)... jedino da opljackam neki Vemulj ili hagespot =D.

atha 08.03.2006. 21:37

pokazujem slovencima kako se igra... :cool:

http://img428.imageshack.us/img428/1...00321dl.th.jpg

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04.