![]() |
Jel postoje još kakva davanja osim tih 350 eura dok mi dode na vrata?
|
Eo ja izvršio uplatu i dobio potvrdu na mail od njihovog djelatnika da je grafa rezervirana za mene pa čim vide uplatu šalju ju na adresu :goood:
|
Citiraj:
|
Vidi post iznad. Uplaćena i naručena :D
|
Citiraj:
|
Da to je ukupna cijena. Lik iz caseking-a mi je rekao da ako i piše "not in stock" da se može naručiti jer imaju više komada na lageru.
|
Citiraj:
|
inace ako nekog zanima meni je grafa putovala 5 dana do dugog sela ne racunajuci 2 vikenda.uzeo u petak kasno popodne i u pon poslana.u petak u 18 dosla u zagreb i u pon u dugo selo i to dvaput.prvi put bio dostavljac ujutro i ja spavo.ostavio cedulju i nazvo.kaze doci ce popodne opet.najbolha dostavljacka firma koju sam vidio.radi se o gls-u
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
rx 480 uzmi i to sapphire nitro nereferentnu.kolko uopce je para 390 sad?
edit:sad vidio na nabavi da je 390 najjeftinija 2340 kn.Ja ne kuzim amd i to njihovo samopotkopavanje.Tko bi uopce gledao 390 kad je rx480 brza,manje trosi i ista cijena.A da ne pricm da z 500 kn vise ima fury nitro u dojclandu koji jede malu djecu. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Kolika je razlika 4GB vs 8GB na modelu RX 480 za FHD(27" monitor) rezu i glede igranja većim dijelom FPS igara.Tražim nešto za umirovljenje svoje R9 270 te će to sve gurati FX 6300 do daljnjeg:D ili bi možda bio dobar deal i RX 470 model:)
Sorry postao u krivu temu. Molim obrisati. Hvala:chears: |
Stigla R9 Fury danas, grafulja je mrcinska, moro sam vadit police samo da bi stala. Upalio BF4 i razočaro se, fps od 45 do 90, a sa gtx970 od 75 do 125 na istim postavkama. Gledam review i svi prosječno min 72 na toj rezoluciji. Možda sam nešto krivo napravio ali skroz čudno.
|
Ne kužim pomanu za fury karticama izvana pored gtx 1060, ali dobro...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajd da si napisao 1070 ok ali 1060 nije u kategoriji furya. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde ne trollaj ... uzmi si vremena prouci malo siri spektar, promisli i bit ce bolje.
|
http://www.anandtech.com/bench/product/1771?vs=1716
Hm, pa ono, dosta su blizu, izmjenjuju vodstvo... Ako uzmes da se GTX1060 OC-a kao zvjer (sve idu na 2+Ghz), uzimam u obzir i da se GTX980 OC-a, razlika je u korist Pascalice... Jos uzmi u obzir da je 980 sad legacy :D xD Sent from my iPhone using Tapatalk |
"Oca se kao zvjer?" Na stocku se već boosta na ~1900 (JayZ tvrdi da se njegova referentna boosta na 1965 MHz na stocku), pa sad tih "2Ghz" i ne zvuči baš nešto. A velika većina ih nejde preko 2050.
Čak i osrednje naklokana 970 postiže te rezultate... |
Sad si nayebo fišeru kad te mika sabije objektivnim primjerima :D
|
#fuckthisshit
#odoja #abandonthread Bježim odmah od borbe s vjetrenjačama, dođe s godinama :) Sent from my MediaPad T1 8.0 using Tapatalk |
:lol2:
|
Citiraj:
Citiraj:
... ne ulazeći u dublje rasprave (nemam ni ja volje :)) fury je objektivno brža kartica od 1060 i ne treba ih trpati u isti koš kao što to radi ivosimec. A da ne kažem da je puno više future friendly od 1060tke zbog dx12, koliko god većina nvidia korisnika tupila o tome da je to sve nebitno i da sve to spada u sferu vidovitog milana (što je neistina, poprilično je mjerljivo već sad), meni je osobno jako bitno, jer dx12 je tu i odličan je. :chears: |
resetiro postavke u crimsonu i sad BF4 leti na 100+ fps-a, ide čak do 150-160 :goood:
na 2560x1600 ne ide ispod 60 fps-a, ja zadovoljan :D |
Citiraj:
fury je već stara kartica ccc |
ivosimec ti si presmjesan.trpat fury i 1060 u isti kos.1060 je potpuni promasaj nvidijin.sporija od rx 480 i jos bez dx 12 prave podrske
|
Gledam malo power consumption grafove i prema ovome Fury troši manje od r9 290. Je to moguće? Razmišljam uzeti ovaj Fury s Casekinga, ali imam stari Seasonic od 520W pa me brine hoće li biti dovoljno (konfa pod moj komp). A lijen sam mijenjati i napajanje sad... :)
|
taj seasonic ce ti drzat bez problema.
|
Citiraj:
No,ne slažem se da je 1060 sporija od 480,jer nije,čak je i brža od 480.DX12 je većinom druga priča,naravno,ali 1060 nikako nije promašaj jer znači da je svaka Paskal kartica promašaj,a nije(čak je i AdoredTV to rekao) @ivosimec Fury je novija od 970 npr. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |