pokra89 |
12.12.2014. 18:02 |
Citiraj:
Autor de.fang14
(Post 2704091)
Hoćeš reći da je slika vrhunska ? Mislim ipak je prezentirani kao foto mobitel što sa ovakvim slikama baš i nije. Možda bi trebalo još ispucati 10-tak fotografija, pa bi se moglo bolje vidjeti, ali po ovome zbilja ništa posebno.
|
Nigdje nisam rekao da je vrhunska. Ni V od vrhunska, za razliku od tebe koji je stavljaš u isti koš sa t6. A obzirom da sam t6 prije tri dana drzao u rukama, mislim da sam dovoljno upućen u kvalitetu njegove fotografije.
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
(Post 2704093)
ne želim zvučati negativno ali ovo kaj veli de.fang14 je istina. jer su neki taj mobitel najavljivali kao foto mobitel ali otom potom.... kvaliteta fotki je srednja....
što se tiče elephona to je teško reći jer neki modeli jesu lošiji, dok za ove nove neznam, a opet su ih neki nazvali odronom iako ga nisu niti imali...
|
Neki? Znači netko ga je nazvao fotomobitelom i sad je to općepoznata stvar da će biti najbolja kamera na tržištu? Evo, ajde daj tri različita izvora gdje se mobitel najavljuje kao foto mobitel. A i ti što su ga tako nazvali, cim je mobitel izašao, rekli su da su slikama razočarani, tako da skoro godinu dana nakon izlaska i dalje se drzat i toga da je to foto movitel je u najmanju ruku smiješno. A još je smiješnije vjerovat marketingu.
Na osnovu jedne fotografije ne mogu ocijeniti, treba mi ih barem 7,8 i to pod različitim uvjetima.
Citiraj:
Autor trouble
(Post 2704094)
Ovo postaje gore od WP teme. Nedo isus da dirneš u boga(u ovom slučaju bilokoji kinez),inkvizicija se diže i kreće kruzifikacija jer ih boli istina,neki čak i masovno reportaju TOČAN ODGOVOR useru koji je postavio pitanje. Sad izuzmi bitnost moje relavantnosti tu jer to je stvarno bitno koliko i vi sektaši wannabe i ocijeni mi ovu sliku sa ocjenom 1-5. Potom ću slijedeći tjedan kad idem u Zagorje poslovno,svratit do Zaboka,pozvat Superiora na cugu,ja uslikat sa Xperijom Z3 i sa frendovom Lumijom 925 i okačit ovdje. Onda ćemo vidjeti koliko si ti relevantan za ovu temu.
Slika je srednja žalost za nešto što se predstavlja foto modelom,onako kako i cijeli internet piše. Reportaj ovaj post MOLIM TE.
|
Ovdje ti ne diraš u boga nego u sve sta ima veze s ovom temom. Da, rekao si nedavno da imaju dva tri uređaja koja ti priznaš, ali si iza toga izvalio takvu glupost da te od tada stvarno ne shvaćam ozbiljno. I kad uspordujes, uspoređuj usporedivo. A stavljat u istu rečenicu dekele, thl t6s te lumiju 925 ili z3 mos samo ti. Ne reportam ja, tebe reportaju tvoje izjave.
|