![]() |
Hvala za info.:goood:
|
Na koji e-mail se javlja za reklamaciju?
|
prodaja@uzishop.hr
|
OK, hvala.
|
Mislim da do sad nisam pisao u ovoj temi, ali nakon ovaj put stvarno moram pohvalit dečke iz Zg poslovnice, a pogotovo Zlatka (@nino na forumu ovdje) koji je s menon na mejlu od prvog dana kada sam mu poslao da mi treba ponuda dostupan od 0-24.
Kupovao sam malo jacu masinu, neke stvari nisu odmah bile dostupne u nabavljaca, a neke stvari mi je i savjetovao da promjenim, te nabavio i dostavio stvari koje uopce nisu ni bile na webshopu. Jedno ogromno pozitivno iskustvo, sve rijeseno kroz par mejlova (nadam se da te nisam previše satrao :D ), i ubuduce kome god preporucujem webshop i narudzbu komponenti ili periferije - svi moji prijatelji i kolege idu direkt u UziShop. P.S. gajba stize kad budem sljedeci tjedan u Zagrebu. :) |
|
Uzi ekipa, hoce biti sto za crni petak? Trebam jos 2 mobitela pa reko da pitam? :D
|
Bravo, a ja trebam Vegu :)
|
ajde Uzelac, sta si se stiso za black friday... nije valjda besplatna dostava na Xiaomie najbolje sto možeš :D :lol2: :chears:
|
@Flegma hvala, smanjio si mi radnu sposobnost firme zbog onih paketa, al ajd, proci ce. :D
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ak bude nesto, razglasimo. |
Ovim putem htio bi se zahvaliti i pohvaliti dečke iz poslovnice Zagreb, jer su mi izašli u susret i zbog mojeg "neznanja" napravili zamjenu memorija koja nije bila kontabilna sa novim ryzen. Još jednom ekipa hvala...
|
Citiraj:
:lol2: Pa što bi? |
Pa pripreme za CRNI petak, sad radi :fiju:
|
Pohvala na obavljenu kupnju.
Narucili kibu koju nemaju u ponudi dosla je za manje od tjedan dan. Izvrsna komunikacija i odnos prema kupcu , po obicaju svaka preporuka za njih :chears: |
Jel postoji mogučnost nabavke 31.5'' AOC Q3279VWFD8 monitora ? Tražim nešto jeftino a veliko, mislim na monitor.
:-) |
@Jozica, ujutro vidimo sa dobavljacem. Odnekud nam je danas jedan osiguran za zamjenu. Moguce da nadju jos koji negdje po skladistu. :D
Dalje na info@ mail da znamo odgovoriti ujutro. |
Hvala UZI na korektnosti oko zamjene monitora danas :goood:
|
Evo jedne skromne ponude od naše strane za blagdane. :)
https://www.uzishop.hr/173-blagdanska-ponuda Za sve u kategoriji je isporuka odmah sa lagera. |
Popust za clanove je 3%? hoce li mozda kuciste CMH500 biti opet dobavljivo? Imaju samo one skuplje H500M
|
Jedna pohvala i jedna primjedba za dečke iz Zagreba.
Složili mi komp sve super,samo sam čekao jedno tjedna dana radi praznika. A primjedba je da mi nisu spojili zvučnik od matične,valjda zaboravili hhhh Preporučujem! |
Pozdrav ekipa,
Izdvajamo nekoliko artikala po odlicnim cijenama, isporuka odmah, kolicine ogranicene. Nvidia SHIELD TV with Remote and Controller = 2.119,45 kn s PDV-om G.Skill - Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 2133MHz = 873,00 kn s PDV-om LOGITECH MX Vertical Advanced Ergonomic Mouse = 849,15 kn s PDV-om Corsair Vengeance LPX 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4 3000MHz CL16 = 949,05 kn s PDV-om |
Nino jel imas ovo u ducanu odmah
Poslao bi buraza po to. Dostava mi je kao cijena predmeta https://www.uzishop.hr/video-kablovi...-2m-cable.html |
Citiraj:
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
Trebam razjašnjenje jedno. I od vas na forumu. Npr. kupim gskill memu kod uzija i garancija je 2g. Njihova. Nakon toga nosim proizvođaču. A kome? Gdje? Većina dućana prihvaća da im se nosi u garantnom roku proizvođača a to je 3-10g ovisno o memoriji. Gskill konkretno 5g.
|
Citiraj:
Ukucaš u google "gskill rma" i klikneš na prvi rezultat. |
Ma da čovjek mi to sad objasnio. Kad sam tudum za te stvari. Hvala.
btw s njima sam imao samo dobra iskustva tako da ne brigam |
|
Citiraj:
32GK850G- dosta skuplji, isti rok = 7.050,00kn sa pdv. Dalje ako treba, na info uzi mail. :) |
Citiraj:
|
Ako misli korisiti freesync preko Nvidia GPU nece moci, driver ne podrzava nista ispod 10xx serije
(ako se ne varam) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |