![]() |
Lako za Waltona, nego kako će oni ovo rješiti :D
Btw Walton nakon tekme
|
Bas je baza vidit kako se jedan samoprozvani goat raspada svakom utakmicom ,kad te kuzma gura u leda da izades na tricu znas koliko si nisko pao.
|
@dottore - http://hoopster.hr/mvp-debata-gianni...0VAkZouSercyCU
procitaj, prespavaj pa procitaj ponovno prije nego opet napises da je Harden ove sezone MVP. |
Looool, umirem od smijeha. Previše toga napisano / trošio riječi da pritom izgubiš volju za razumijevanjem. Izgubljenih 20min. Članak je pomalo šlampav i još kad spominje Giannis prezican. Giannis zna zabiti koš , pazi sad ovo , NAJBLIŽE samom košu. Nije ni približno kao Harden/PG u bilo kojoj strani pozicije. Samo doslovno upiješ hypie kao "wow efekt" što skače široko i visoko. Baš me interesira i kako će se nositi kad mu pola ekipe budu na bolovanju slično kao Hardenu.
A poznato da Giannis nema čelične živce pa lako eksplodira ;) Dok gubi i često napravi glupost ;) Niti baš ne dodaje loptu :) A kad vidiš samoga kako drži loptu prema obrani, tresu mu noge kao da je od stakla. Btw, gdje sam napisao da Harden mora dobiti MVP u ovoj temi? Pobrkao si nešto? Daj pogledaj debatu od Hardena što je napisao kolega. Tu je donekle vrijedi nego link autora fanboya Giannisa na puna usta. Još fali debata i od PG. Отправлено через SM-N950FD |
Ovo je srž teksta, i s time se slažem.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
@dottore - barem je debljina listova mjerodavna za išta u ovom sportu :D Citiraj:
|
@adaksinjo
dušo, polako diši... Graphic of NBA’s 50pt scorers... And Harden https://i.redd.it/ii7y4abjoxk21.jpg Niđe Giannisa :D |
valjda me boli to sto si bio "veliki" navijac Orlanda, a kad tamo zadnjih godinu dana ih uopce ne spominjes, odjednom je Harden u modi :D
|
Orlando Tmac - Houston? Logika? Otud i Harden ;)
|
|
Nikada mi nije bilo jasno ganjanje rekorda u reg. sezoni ... a i usput, nije li GSW spušio te sezone u finalu :D
Btw Lopezu ($3M), Brogdonu ($1,5M), Mirotiću ($12M) i Middletonu (opcija $13M) ističu ugovori na ljeto, a Bucksi su već i sada debelo u zoni visokog poreza - sretno im bilo :D |
ne samo to, bit ce svega, ali moguce da se dogovore ko i GSW i neki igraci pristanu na manje place jer inace nikad nece osvojiti nista osim divizije :D
Citiraj:
|
Krenuli su komentari sa zapadne obale :D
... dok na istoku pak veselju nikad kraja Doduše, Knicksima je ovo samo novi nastavak nakon Oakleyevog nezadovoljstva "menadžmentom" :D
|
Citiraj:
LeBron će tako dobiti najbolju šansu za novi naslov uz Klaya i Stepha :lol2: A GSW je ionako pri kraju svoje vladavine, a LA s mlađom jezgrom oko Duranta i Rođe, možda i koji FA... kroz koju godinu mogu nešto i napraviti :lol2: |
|
Bwuahahahaha
Sent from Usreo Mobara |
|
Dobro je Boston odigrao tekmu. Irving opametio
Отправлено через iPhone |
Sori, ali ne znam koju si tekmu gledao. :D
Atlanta ni kriva ni dužna skoro uzela pobjedu. Celticsi taktički užasni zadnju četvrtinu. |
Pa protiv Atlante. Meni je smetalo što zeleni stalno dodavaju i nemaju muda ispucati trice (kao da im fali Harden). Srknuo 3 Ardbega i zamalo došao do "sve ptice pjevaju" :)
Отправлено через iPhone |
|
danas par dobrih tekmi u prihvatljivim terminima, moguce da ce Bucksi malo stati na loptu da ostatak ekipe ostane citav do playoffa...
edit: Lebron uzeo loptu u zadnja 4 napada, prva 3 fulao, a u zadnjem ga Hezonja zalijepio :D |
LeBron 4/15 u 4th Q protiv Knicksa u MSG, s tim da je popio dvije banane u zadnjoj minuti, od toga mu je jednu zalijepio Hezonja pri game winning driveu :roller:
Knicksi zatvorili serijom 13-1.. mogu li Lakersi (skupa sa svojom kraljicom) pasti nize :lol2: |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Hezonja - LeBron slayer/stoper :D
Sad sljedecih 12 tekmi bude grijao klupu. Jbg :( |
Bucksi su u prvom poluvremenu šutnuli 29 trica, od toga fulali 19 :D negledljiva košarka, doslovno run and gun.
baš zato nema nikakvog smisla honorirati Westbrickove triple double rekorde jer je u današnje vrijeme jedno 5x lakše skupiti 10 asistencija nego prije par desetljeća. |
Pa stavite link braco drugovi. Da se malo divimo Hezonji, rijetke su to situacije
https://youtu.be/57-hZHMQnXU |
Citiraj:
Kad su prilagodili westbrookove brojke na robertsonovo doba (za prvu triple double sezonu koju je westbrook imao) ispalo je tipa 38/17/17. Tako da, cisto za usporedbu, tad se igralo brze, i danas je teze. |
Pa kak češ u playoff kad si ove godine izgubio od svih najslabijih ekipa u ligi.
Genijalna završnica u petak denver-dallas.Dončićev ulaz je bio čudo.Jokičev horok il kaj je ono več isto.. |
oces mi reci da je danas teze skupiti 10 asistencija nego prije 30 godina? danas kad se po tekmi sutne 100 lopti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |