![]() |
Gadovi. :D :D Za zamzung juzere nema ništa. :p
|
Imam problem - ne mogu instalirati Nokia Beamer, u Storeu pise kao da ne mogu instalirati na svoj device a stavio sam Black :\
|
Citiraj:
kako nema ? Ja imam GDR3 vec neko vrijeme na Ativ S kupljen u njemackoj. |
Citiraj:
Oni čiji je CSC DBT nisu još dobili GDR3. |
Interesantno je da su govorili nov algoritmi za slikanje, Bogme su onda L920 izostavili jer kroz pp se i dalje gube lijepi detalji.
|
Citiraj:
GD3 imam već jako dugo. :) Isto DE. :) |
Evo Black update na Bonbon mreži.
|
Nakon Lumie 920, slijedi Lumia 820 (otključana) za update...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
920
|
Citiraj:
Samo, dobit ćete zadnji jer kreću od high-end modela... |
Kako ugasiti mobilni podatkovni promet na L520?
Idem u roaming pa želim isključit sve osim smsa i poziva |
Citiraj:
(a ispod switcha moja omnia 7 (wp7.8) ima i data roaming options - don't roam, ne znam koje su razlike s wp8 došle) |
Koristim ativ s već 3 mjeseca i mob je za cijenu dosta dobar. Neka 2 mjeseca imam interop unlock i s njim je došlo dosta fičura- custom boje, 3. red kocki na početnom(ko 1520), volume 0-50,custom notifi soundi, google na search tipki(ruski csc) i najbolje od svega skoro sve moguće app i igrice sa "alternativnog" marketa :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3 reda su upotrebljiva i na 920.
|
WP8 ima isto takvu opciju. Koja je po defaultu "don't roam" tako da ne bi trebalo bit nikakvih problema. Cim ti se mob prebaci na roaming automatski se internet ugasi. Kad se opet vratis on ce se automatski upaliti.
|
Na Lumii 820, sad se može sa Store-a skinuti Nokia Camera i Nokia Camera Beta službeno, bez proxy shema...
Pitanje, koja je bolja? Jer Nokia Camera Beta je novija... |
Rade istu stvar - samo mi se čini da Beta radi brže na uređajima sa 512Mb RAM-a.
|
Istina na L620 leti ko zmaj, al iskreno ko god je update uradio (sem 1020) da li ima i truna poboljsanja na kameri, jer su o tome dosta trubili neki novi algoritmi. Jer L920 i dalje "smeksa" sliku u odnosu na sta vidimo prije dorade.
Da me neko ne shvati pogresno kamerom sam itekako zadovoljan al moglo je bolje :P. |
Vidim da je 820 country variant prešao u coming soon. Ima li netko Navifirm pri ruci da mi pogleda za 059R830 do petka? Nema šanse da ga updateam OTA.
|
Citiraj:
na Navifirmu, trenutno, nema ni jedan FW 3051.xxxx za 820 (RM-825), ni za 920 (RM-821).. ima samo za 1020 i 925... za sad, vecina, ide samo OTA :/ http://www.pohrani.com/t/3v/Zv/2CqkuJni/untitled.jpg edit: pojavili su se 3051.xxxx za 820 i 920, ali za 059R830 jos nista |
Citiraj:
|
Meni se pojavi, i cesto sam se znao zeznut i odg porukom umjestobpozivom.
|
Izgleda da su glasine bile točne (iako u naslovu piše 'možda') - M$ će platiti Zmazungu, Sonyju & co. da bi proizvodili WP mobitele
http://www.unwiredview.com/2014/01/1...nes-this-year/ |
Lumia 920 nije puno veća od 820? Gledam na GSM areni, 920 je 6mm duža i mm deblja. Jel se vidi očita razlika uživo? 920 preko oglasnika za 2000/2200 a nova 820 iz ducana 2100? Dilema...:)
|
920 definitivno naspram 820. uopće nije upitno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |